Archief

PIM FORTUYN - DEMOCRATIE DOODGESCHOTEN?

Pim was lief voor zijn hondjes. Als dat tenminste nog in alle openheid gezegd mag worden? De tweede man in zijn partij had een getinte huidskleur. Zelf was hij algemeen bekend homofiel… en toch werd Pim uitgemaakt voor racist, fascist, iemand die discrimineert. Inclusief het andere ‘fraais’dat over hem werd verkondigd. En dat alleen maar omdat Nederlandse politici niet tegen DE WAARHEID kunnen. Omdat ze op ziekelijke wijze op royaal betaalde stoel willen blijven zitten.

Pim sprak zijn waarheid waarin honderdduizenden Nederlanders zich herkenden. De politiek maakte van hem een duivel. Zo gaat dat in het Calvinistische Nederland. Maak van iemand een demon en je mag ze op allerlei manieren bestrijden en zelfs doodschieten. Het polderland staat onderhuids bol van de intolerantie.

Hoe duidelijk mijn voorspelling: ‘Er zal een nieuwe politieke partij worden opgericht. De verkiezingen zullen een politieke aardverschuiving geven, een vorm van onbestuurbaarheid opleveren’. Etc.

De geest van Pim zal ‘ZIJN STEM’ drukken op de komende verkiezingen en daarna. ‘Mokkende Melkert’ kan naar een ander baantje zoeken, ‘Koning Kok’ mag van een welverdiend pensioen gaan ‘genieten’ en hopelijk spookt Pim en de Balkan intussen niet teveel door zijn hoofd. Ik ben volstrekt a-politiek en houd mij liever bezig met spiritualiteit en esoterie. Als je in het verlengde daarvan in de goede, heldere ogen keek van Pim zag je ‘bevlogen’ogen. Sociale Pim, vernieuwer tot in zijn diepste vezels of je het wel of niet eens was met zijn denkbeelden. Als asielzoekers bij de Nederlandse grens in de winter aanklopten zou hij de eerste zijn die –ondanks wetten- zijn winterjas weggaf met de woorden: ‘Kom JIJ er dan ook nog maar in’.

Nederlandse politici hebben letterlijk en figuurlijk de sfeer geschapen dat Pim niet zou ‘overleven’. En dat is gelukt! De rekening wordt nog gepresenteerd. Politiek, maatschappelijk wacht Nederland zware tijden. Maar geheel in de sfeer van Pim ‘geen geweld’! Een kwestie van ‘afrekenen’ met behulp van de mogelijkheden die de democratie biedt. Pim zou het vreselijk vinden als de democratie werd doodgeschoten net als hij….

Pim hield zielsveel van zijn moeder. Gelukkig zal haar ziel hem over de grens van de dood opvangen. Haar onbegrepen kind. Ongestraft kan Nederland, de regering, politici NIET zò met haar begaafd, bevlogen kinderen omgaan. De toekomst zal het verder uitwijzen….

 

Hypnotherapeut en paragnost

Jan C. van der Heide


 

          

 

 

                                        

 

Copyright © 2002-2007 Jan C. van der Heide      All rights reserved