Ik voel me het meeste thuis...
Ik voel me het meeste thuis...
 
Ik weet van mezelf dat ik erg...
Ik weet van mezelf dat ik erg...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. De inhoud van de brief is meestal een bemoedigend woord, een spreuk, (dag)horoscoop of iets anders op futurologisch gebied, mens & maatschappij of andere info uit het rariteiten kabinet dat leven heet...
Standen zon en maan
Ram
Zon in Ram
19 Graden
Schorpioen
Maan in Schorpioen
25 Graden
Afnemende maan (Gibbous)
Afnemende maan (Gibbous)
19 dagen oud
Aantal bezoekers:

Paardendieven Struikrovers Bankiers

AddThis Social Bookmark Button

Over Struikrovers, Paardendieven en Bankiers

Wat ontzettend aardig, snoezig, schattig, voorbeeldig, honneponnig van de bankiers dat ze de 100 duizend euro’s salarisverhoging niet willen hebben. De 28 procent loonsverhoging dit jaar ook al niet? En waarom is dat?

Anders wordt de beursgang van hun bank geblokkeerd en als de bank wel naar de beurs gaat vangen ze via achterdeuren, broek-, vestzak veelvouden van die nonchalant afgewimpelde 100 duizend euro?

We leven in een tijd dat vele oudjes met alleen AOW maar uit het bestaan stappen omdat ze de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen. Velen kunnen niet eens meer eten kopen! Of hebben nog een tientje voor de hele week, ja zeker… ze worden letterlijk op water en brood gezet! Terwijl bankiers zich bol eten aan pauwentongen, bergen zangvogeltjes van tien gram het stuk verzwelgen… en dikke sigaren roken vanuit al hun lichaamsopeningen.

Het is de hoogste tijd dat de bankiers worden heropgevoed. Ze kunnen een voorbeeld nemen aan struikrovers en paardendieven, die delen vaak nog met de armen.

 

BANK

 
Wie is online
We hebben 27 gasten online
Radio Paravaria