vrouw met mannelijke trekken... Ik ben een man met vrouwelijke trekken...
Ik ben een vrouw met mannelijke trekken... Ik ben een man met vrouwelijke trekken...
 
Een half miljoen Nederlanders hebben soms geen geld om eten te kopen...
Een half miljoen Nederlanders hebben soms geen geld om eten te kopen...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. De inhoud van de brief is meestal een bemoedigend woord, een spreuk, (dag)horoscoop of iets anders op futurologisch gebied, mens & maatschappij of andere info uit het rariteiten kabinet dat leven heet...
Standen zon en maan
Ram
Zon in Ram
10 Graden
Leeuw
Maan in Leeuw
28 Graden
Wassende maan (Gibbous)
Wassende maan (Gibbous)
9 dagen oud
Aantal bezoekers:

Reikicursus voor dieren

AddThis Social Bookmark Button

Wat is Reiki?
Reiki betekent Universele Levensenergie’.  Deze energie wordt vanuit de kosmos via  handoplegging doorgegeven door mensen die in  Reiki zijn ingewijd. Met een uiterst krachtige  trillingsfrequentie stroomt de energie naar de ontvanger.

Een Reiki behandeling richt zich op lichaam, geest en ziel en streeft naar harmonie binnen al deze aspecten van iemands wezen. Zo kan de energie onder andere pijn verlichten, rust en ontspanning brengen en mensen, dieren en al wat leeft fysiek en psychisch in balans brengen.

Reiki voor dieren
De meeste dieren vinden het heerlijk om Reiki te ontvangen en gaan er vaak helemaal voor liggen om de trilling en de energie optimaal in zich op te nemen. Een behandeling met Reiki wordt vaak ingezet als ondersteuning bij een medisch traject van de dierenarts. Dieren die gewond zijn, pijn hebben of emotioneel uit het lood zijn kunnen er veel baat bij hebben. Als dit voor het dier rustiger is, kan er ook Reiki op afstand worden toegepast; hier worden vaak ook zeer goede resultaten mee  bereikt. Wilt u een Reikicursus volgen speciaal voor dieren? Als u belt naar 06-25021417 krijgt u alle info.

De eerstvolgende cursus voor reiki met dieren vindt plaats op 30 en 31 juli; zaterdag en zondagochtend, inclusief live met dieren oefenen in een asiel. Heel bijzonder is de speciale inwijding die verbonden is met de trilling van de dierenwereld. Meer informatie via 06 25021417 

 

 
Wie is online
We hebben 23 gasten online
Radio Paravaria