Ik voel me super vrij in Nederland...
Ik voel me super vrij in Nederland...
 
paragnost_jan_c_van_der_heide.jpg
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Stier
Zon in Stier
16 Graden
Maagd
Maan in Maagd
21 Graden
Wassende maan (Gibbous)
Wassende maan (Gibbous)
10 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home

Tussentijdse Voorspellingen 2018

AddThis Social Bookmark Button

mediumauge00072medium

Tussentijdse voorspellingen, komende trends, futurologische aspecten of andere toekomstgerichte zaken die mogelijk (wel/niet) zullen plaatsvinden in 2018 of daarna…

Oegstgeest, 11 april 2018

De inmenging van Amerika en Europa in Syrië, de tegengestelde belangen met Rusland en de verdere ontwikkelingen, zal de wereldvrede erg dicht naar de afgrond sleuren. De aandelenbeurzen gaan binnen afzienbare termijn spookachtig reageren, inclusief de Bitcoins. Paniek op grondstoffen-, aandelen-, valutamarkten. De waarde van goud zal als een raket omhoogschieten… De wereldvrede hangt aan een zijden draadje, Poetin zal iets doen waar niemand aan heeft gedacht… Trump staat in zijn hemd… China is in absolute zin de baas in de wereld, Poetin & Trump weten dat en halen uiteindelijk bakzeil.

Oegstgeest, 11 april 2018

De tijdelijke, Amsterdamse burgemeester’ Van Aartsen komt steeds verder in het nauw... Hij heeft verkeerd gegokt en denkt comfortabel te zitten op zijn stokpaardje en merkt niet dat het beestje allang op hol is geslagen…. Kortom Van Aartsen is vervreemd van de man/vrouw in de straat.

Burgers gaan zelf de ontruiming van de gekraakte panden organiseren? Ze voelen zich en masse danig in de steek gelaten. Het lijkt een harde manier van schoonvegen te worden. Achter de schermen worden er door de burgers plannen gemaakt? Het gedoogbeleid in uitgerekend de R. Dieselstraat is bijna symbolisch te noemen voor het Amsterdamse stadsbestuur. Diesel komt wegens vervuiling de stad niet meer in…, nog even en hetzelfde lot treft B & W + Raad. Het beleid in Amsterdam gaat steeds meer op een rampenplan lijken. Amsterdammers zijn boos en worden steeds bozer door het beleid…. Het lijkt wel of niemand dat in het stadhuis in de gaten heeft. Koningin Maxima zou zeggen: ‘Dat is een beetje dom…’.

Oegstgeest, 10 april 2018

De elektrische auto is slechts tijdelijk, de waterstof auto zal de toekomst hebben en bepalen. Achter de schermen worden er al uitgebreide proeven mee gedaan en zijn er grote vorderingen gemaakt. De tank waarin de waterstof bewaard wordt, er heeft een grote doorbraak plaatsgevonden in de techniek van het opslaan van waterstof. In detail worden er nog allerlei ontwikkelingen geheim gehouden. Een waterstofauto staat straks panklaar bij de dealers…, er zal een stormloop ontstaan om een dergelijke auto te bemachtigen.

Oegstgeest, 9 april 2018

In wetenschappelijke, medische kringen zal steeds meer belangstelling komen voor de elektrische auto. Met name voor de straling van de accuhoogspanning, het effect ervan op de gezondheid van de inzittenden. De verstoring van het elektrische veld rond en in het menselijke lichaam lijkt een gezondheidsrisico op te leveren. Het ontstaan van onverklaarbare bloedafwijkingen, hersenziekten, wijzen steeds meer in de richting van elektrische auto’s, hoogspanningsleidingen, de verstoring van magnetisch elektronische velden kunnen een diepingrijpende invloed hebben op de fysieke en mentale gesteldheid. Onderzoeken gaan het aantonen.

 

 

 
Wie is online
We hebben 62 gasten online
Muziek aan/uit

There seems to be an error with the player !

Radio Paravaria