Vaak moet je in het leven zoeken naar een compromis...
Vaak moet je in het leven zoeken naar een compromis...
 
paragnost_jan_c_van_der_heide.jpg
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Weegschaal
Zon in Weegschaal
18 Graden
Schorpioen
Maan in Schorpioen
29 Graden
Jonge maansikkel (Crescent)
Jonge maansikkel (Crescent)
2 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home Horoscopen

Vissen

AddThis Social Bookmark Button

Horoscoop

2017

VISSEN

(20 februari tot en met 20 maart) 

vis

Gevoelsmatig gaat het helemaal kloppen Vissen. Je inschatting is helemaal waar: ‘Het wordt een bovenbest jaar’.

Af en toe steekt je overgevoeligheid de kop op en dreig je ontwikkelingen onbewust juist tegen te werken. Maar je heldere verstand brengt je gevoel gelukkig weer in goede banen. Af en toe is het echt schipperen tussen gevoel en verstand. Maar dat is het geboortelot van dit sterrenbeeld, de super sensitieve Visjes, die bol staan van gevoel. Maar ja, het leven is nu eenmaal hard en niemand heeft beloofd dat het bestaan zacht voor de Vissen wordt. Zeker niet, er blijft ze niets bespaard op sommige momenten. Maar? De zon zal daarna toch altijd weer doorbreken… Zaken die negatief leken, zullen een positieve wending krijgen. Van alle kanten zal je in bescherming worden genomen, niet alleen door mensen maar ook door engelen. Je gids staat altijd achter je en als het moet voor je! Laat dat een hele geruststelling zijn.

Jeugdige Vissen gooien er soms met de pet naar…. Vooral als er sprake is van verplichtingen of afspraken. De Vis legt zich niet graag aan banden, het gevoel van vrijheid is belangrijk. Het schoolwerk lijdt er vaak een periode onder, het weerspannige gedrag zal uiteindelijk verdwijnen als sneeuw voor de zon.

De Vis blinkt dikwijls uit in een aantal vakken en van sommige vakken zien ze het nut niet in en verzamelen daar voor wat enen tijdens proefwerken. Tot ze gegrepen worden door een voortschrijdend inzicht en alle leerstof vlijtig doornemen en overal prachtige cijfers voor halen. Ja, want de Vis wil geen weggooier worden in het leven. Het eergevoel is goed ontwikkeld.

Vissen met een relatie en kinderen, het lontje kan soms ietsje langer zijn. Af en toe ben je wat overbelast, je verzet ook zo veel werk. In familieverband regelmatig je gevoel voor humor laten zien. Niet te zwaar tillen als een gezinslid zich niet aan een afspraak houdt. Samen met je partner heb je een gedeelde eerste plaats in het gezin. Jullie zijn allebei onmisbaar voor de hele familie, inclusief de koude kant.

De tijd gaat aanbreken dat er allemaal nieuwe dingen worden aangeschaft. Uit verre oorden komt een erfenis los, daar woonde nog die achter, achterneef en die had geen kinderen. Het is een berg geld, een verbouwing behoort tot de mogelijkheden. Maar ga niet over één nacht ijs als je gaat verbouwen, geen beunhaas in je huis halen.

Alleenstaande Vissen, daar kunnen we heel kort over zijn. Binnen afzienbare tijd ben je niet alleenstaand meer! Wat je altijd hebt gewild, een geweldige relatie komt op je levensweg. Als je toch een nieuw bed gaat kopen, koop dan alvast een tweepersoonsbed dan is dat al in orde voor straks. Een leuk reisje voor twee personen kan je ook naar uitkijken…

Bejaarde Vissen hebben dikwijls een heel jeugdige inborst. Ze gaan met hun tijd mee, genieten van internet, verdwalen er vaak op dat is wel eng. Leggen contacten die allemaal thee komen drinken, ja en je weet toch niet altijd wat je in huis haalt Vis. Een beetje meer oppassendheid is op zijn plaats. Of je moet natuurlijk juist de spanning zoeken en geen bloemetje in huis halen, maar een onbekende snoeshaan…

 

© Jan C. van der Heide

 
Wie is online
We hebben 87 gasten online
Muziek aan/uit

There seems to be an error with the player !

Radio Paravaria