Vaak moet je in het leven zoeken naar een compromis...
Vaak moet je in het leven zoeken naar een compromis...
 
paragnost_jan_c_van_der_heide.jpg
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Weegschaal
Zon in Weegschaal
18 Graden
Schorpioen
Maan in Schorpioen
29 Graden
Jonge maansikkel (Crescent)
Jonge maansikkel (Crescent)
2 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home Horoscopen

Waterman

AddThis Social Bookmark Button

Horoscoop

2017

WATERMAN

(21 januari tot en met 19 februari)

waterman

Oh, oh…. Waterman wat ben je toch een perfectionist. Je bent niet gauw tevreden over je zelf, het moet altijd beter, meer, mooier, leuker. Op een harmonische manier wat blijer met je zelf zijn mag wel… Je doet alles toch prima, je inzet is groot, je verantwoordelijkheids gevoel is prijswinnend, je plichtsgevoel op een zelfde niveau. Je bent een prettig en aardig mens, velen vinden dat. Het komend jaar ietsje minder van je zelf eisen, is ook beter voor je zenuwstelsel.

Je krijgt erg positieve beoordelingen, promotie ligt in het verschiet. En voor zelfstandigen wordt de horizon nog breder, er dienen zich uitstekende ontwikkelingen aan. Geniet met volle teugen van je succes.

Af en toe moeten er natuurlijk wat plekjes en vlekjes worden weggewerkt, maar dat doe je diep van binnenuit op de goede manier. Je ziet er niets meer van, geen spoortje meer van narigheid te herkennen.

Watermannen met een partner, gezin, kinderen… Er komt een groot financieel voordeel uit de lucht vallen. Ga maar vast dat reisje boeken voor de hele familie, ja precies, onder die palmen waar de apen met kokosnoten gooien. Heerlijk genieten voor alle familieleden, sommigen verdragen elkaar niet zo goed, maar heethoofden kan je altijd verkoeling bezorgen in het zwembad. Of zeg onheilspellend glimlachend als ze ruziemaken dat de haaien zin in een snack hebben…. Het wordt een fantastische vakantie, waar de kindskinderen het nog over zullen hebben.

Jeugdige Waterman niet te veel tobben. Je bent een beetje faalangstig, je bent een beetje bang dat je dingen niet kunt. Je bent juist fantastisch en kunt veel. Voor je proefwerk hoef je niet altijd een tien te halen, een voldoende is genoeg. En als het minder is, er komt een herkansing. De wereld stort niet in als je een onvoldoende hebt. Je eergevoel is hoog ontwikkeld, je kunt niet zo goed tegen je verlies. De neiging zit er in dat je de beste wilt zijn. In je eigen leven ben je toch al de beste omdat er geen betere is…, ja dat is een doordenkertje…

Watermannen die al vele jaren tellen, gewoon gaan voor de 100 lentes, minstens. Dat moet lukken. Iedereen houdt van je en dat geeft een lekker gevoel. Je mag best eens wat vergeten, zolang je nog je eigen voornaam weet is er niks met je aan de hand. Je weet het de sterren benaderen vele zaken altijd positief. In de onmetelijke kosmos worden grote zaken vaak klein…., logisch door de dingen in een ander perspectief te zien gaan de scherpe kanten ervan af. Dit stukje filosofie begrijpt de Waterman van nature, ze zijn filosofisch geboren. Een heel leven lang kunnen anderen zich eraan koesteren en steken wijsheid op van de Waterman.

 

© Jan C. van der Heide

 
Wie is online
We hebben 85 gasten online
Muziek aan/uit

There seems to be an error with the player !

Radio Paravaria