Vaak moet je in het leven zoeken naar een compromis...
Vaak moet je in het leven zoeken naar een compromis...
 
paragnost_jan_c_van_der_heide.jpg
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Weegschaal
Zon in Weegschaal
18 Graden
Schorpioen
Maan in Schorpioen
29 Graden
Jonge maansikkel (Crescent)
Jonge maansikkel (Crescent)
2 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home Horoscopen

Boogschutter

AddThis Social Bookmark Button

Horoscoop

2017

BOOGSCHUTTER

(23 november tot en met 21 december)

boogschutter

De lieveling van de sterrenbeelden wordt de Boogschutter weleens genoemd. Het valt niet te ontkennen de kosmos is erg blij met dit teken. Er gaat een stimulerende werking van uit, het enthousiasme is aanstekelijk voor de andere hemellichamen. De Boogschutter smeedt harten aaneen, voorkomt ruzies, zoekt nieuwe wegen en maakt van een gemeenschap een grote en gelukkige familie.

De Boogschutter is talentvol op vele terreinen, op het gebied van sport, cultuur, wetenschap, schilderkunst, beeldhouwen. Overal kan je dit sterrenbeeld aantreffen en ook nog eens op hoog niveau. Niet dat de Boogschutter alleen maar succesverhalen oplevert, zeker niet. Soms vallen ze pardoes van de boven- in de onderwereld. Maar het opvallende is, in de misdaad bereiken ze ook vaak de top. Je zult niet gauw een Boogschutter onder kruimeldieven, tasjesrovers, bejaardenmollers aantreffen. Genoeg over misdaad of welke zelfkant van de samenleving dan ook. Laten we ons op de wat luchtere onderwerpen richten.

De jeugdige Boogschutters zijn altijd bezig, ondernemen van alles op verschillende gebieden. Tussendoor pakken ze nog een extra studie op en alles lijkt altijd gesmeerd te verlopen. En dat is ook zo…. Mochten er problemen zijn, de Boogschutter slaapt er een nachtje over en de volgende dag is de oplossing panklaar. Het reizen zit de Boogschutter in het bloed. Toch adviseren de sterren de studie waar je aan begonnen bent altijd eerst af te maken, voordat je de wereld in trekt. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je een zwerver zonder papieren op de aardbol wordt. De straatkrant verkopen kan altijd nog, maar behoort niet tot je idealen. Dus afmaken die studie.

Boogschutters met een partner, kinderen… Tijdens zoete dromen heb je altijd de vurige wens om met je gezin, geliefde en kinderen in een kasteel te wonen. Helemaal selfsupporting, alles zelf verbouwen, energie opwekken, schoon water opvangen. We willen je niet lekker maken door te zeggen dat de kosmos voor een kasteel gaat zorgen… Nee, maar er komt wel een erg mooie woonruimte aan. Een stuk ruimer en geriefelijker dan waar jullie nu wonen. Let op de zesde volle maan in het nieuwe jaar. Dan gaat alles in een stroomversnelling komen.

Alleenstaande Boogschutters en de liefde. We gaan jullie niet teleurstellen door verhalen te vertellen over voorbij galopperende prinsen op witte paarden, ze stoppen niet eens, laat staan dat ze afstijgen om je in de armen te nemen. Of over prinsessen die je wakker kunt kussen, terwijl ze maar stug en zelf snurkend blijven doorslapen… Nee, dergelijke sprookjes voor volwassenen strooien we niet rond. Wij houden ons aan toekomstvisioenen die daadwerkelijk uit zullen komen. En we hebben een plechtige mededeling voor de Boogschutter. In dit leven zal je je Tweelingziel tegen komen! Jullie zullen elkaar meteen herkennen, bij de eerste kruisblik van jullie ogen is het raak…. Een levenslange liefde, een groter feest kan iemand zich niet indenken in het tranendal dat aarde heet. Je kunt natuurlijk alvast dat leuke pakje kopen of hemd en broek voor de ontmoeting die komt. Maar de kleding is op zich niet zo belangrijk, al heb je een jutezak aan. Je Tweelingziel kijkt daar dwars doorheen en kijkt via je ogen regelrecht in je hart en weet dat het goed is, en zal van je houden. Eeuwig…!

Boogschutters op leeftijd. Jullie genieten van iedere dag omdat jullie levenskunstenaars zijn. Wat is er nog te verwachten in de levensavond? Veel gezelligheid, verfijnde hapjes en drankjes, af en toe iemand die door je haren heen kriebelt of zachtjes je blote…. hoofd streelt. Van al die kleine dingen geniet de Boogschutter met volle teugen. En de mijmeringen over vroeger toen alles toch net een stukje beter was…. Vergeet niet af en toe een gokje te wagen, er is een grote kans op winst. Dan kan je met gulle hand uitdelen, want dat is een echte Boogschutter, die gunt een ander ook wat….

 

© Jan C. van der Heide

 
Wie is online
We hebben 84 gasten online
Muziek aan/uit

There seems to be an error with the player !

Radio Paravaria