Vaak moet je in het leven zoeken naar een compromis...
Vaak moet je in het leven zoeken naar een compromis...
 
paragnost_jan_c_van_der_heide.jpg
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Weegschaal
Zon in Weegschaal
18 Graden
Schorpioen
Maan in Schorpioen
29 Graden
Jonge maansikkel (Crescent)
Jonge maansikkel (Crescent)
2 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home Horoscopen

Weegschaal

AddThis Social Bookmark Button

Horoscoop

2017

WEEGSCHAAL

(23 september tot en met 22 oktober)

weegschaal

De Weegschaal valt komend jaar, onder de geluksvogels. Het lot is iedereen die onder dit sterrenbeeld is geboren goed gezind. Vooral degenen die in oktober het licht hebben gezien zullen het uitkraaien van plezier: ‘Ik heb alweer geluk…’. Jazeker, je zult regelmatig in de prijzen vallen. Vrouwe Fortuna laat het hier en daar zelfs prijzen regenen. Maar? Niet met te royale hand in de schatkist graaien, want voor dat je het weet zit je op een houtje te bijten. En moet je de deurwaarder van je deur af poeieren. Er is gezelliger bezoek in de wereld.

Vele jeugdige Weegschalen zullen voor het eerst kennismaken met ‘De Grote Liefde’ en al die ervaringen die erbij horen. Geniet ervan! Laat je schoolwerk er niet onder lijden, dat niet. We begrijpen het, we weten het, je kunt niets anders dan dagdromen dan over die ene…, maar allemaal enen halen voor je proefwerk is ook weer niet leuk. Het is trouwens je eer te na! Liefde of niet, je schoolwerk blijven doen. En vergeet niet een beetje te fitnessen, mooie spiergroepen opkweken is niet fout…, balletlessen nemen kan natuurlijk ook. Over het algemeen hebben Weegschalen gestroomlijnde lichamen, waar je alle goede kanten mee uit kunt.

Weegschalen met een partner en kinderen. Af en toe leg je de lat wel wat te hoog voor de telgjes. Jij bent zelf een hoogvlieger, maar de spruitjes hebben meer van de koude kant en zitten weer anders in elkaar. Je denkt misschien: ‘Ja, ze zijn goed in gamen, snoepen en lui zitten wezen…’. Nou daar is toch niks mis mee. Je eigen jeugd nooit vergeten, dat maakt minder streng. Leg je partner eens fijn in de watten, want af en toe loopt die bijna op de wenkbrauwen. Je bent veel bezig met je carrière, begrijpelijk, je hebt veel in je mars. Maar er zijn ook nog andere dingen in het leven. Ga eens met het hele gezin een fijne wandeling maken, lekker rondlopen in een pretpark kan natuurlijk ook. Maak een keuze, verstevig de onderlinge banden. Je bepaalt nu hoe je kinderen later over je denken!

Eén van je kinderen is een paradijsvogeltje, het is een goede toneelspeler en kan je heel goed nadoen als je er niet bij bent. Ach ja, zo heeft iedereen zijn eigen talenten, er zit veel van de schoonmoeder in. Heerlijk die begaafdheid… en toneelspeltalenten altijd leuk om te weten waar een gave vandaan komt.

Verhuizen naar een mooie omgeving ligt in het verschiet. Maar voordat je de knoop door hakt en besluit te gaan inpakken, eerst nog een paar nachtjes over slapen. Nooit impulsief een huis kopen, een huis moeten passen als een jas.

Voor de alleenstaande Weegschalen op jaren hebben we een speciaal bericht vol hoop voor de toekomst, zeg niet ‘die is er niet…’. Een oude vriend(in) zal je opzoeken en jullie zullen samen veel over het verleden kunnen praten. En de meest sappige roddels kunnen uitwisselen, geen groter vermaak immers dan leedvermaak. Maar de Weegschaal is ook erg gevoelig, vele verhalen vinden jullie ook zielig. Ja, want de vriend(in) die bij je aan zal kloppen is waarschijnlijk ook een Weegschaal. Toeval bestaat niet. Weegschalen onderling kunnen het vaak met elkaar heel goed vinden. Het moet je niet verbazen als in de vriendschap een liefdesvonkje gaat smeulen… Niet denken ik ben oud… Niks ervan, maak van het vonkje een vreugdevuur waaraan je je samen kunt warmen. De vriend(in) die hernieuwd op je weg komt, kan ook een ander sterrenbeeld hebben dan de Weegschaal, laat je daardoor niet weerhouden… Een mens van vlees en bloed met een warm hart is altijd goed, toch….

© Jan C. van der Heide

 
Wie is online
We hebben 70 gasten online
Muziek aan/uit

There seems to be an error with the player !

Radio Paravaria