Vaak moet je in het leven zoeken naar een compromis...
Vaak moet je in het leven zoeken naar een compromis...
 
paragnost_jan_c_van_der_heide.jpg
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Weegschaal
Zon in Weegschaal
17 Graden
Schorpioen
Maan in Schorpioen
17 Graden
Nieuwe Maan
Nieuwe Maan
1 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home Horoscopen

Leeuw

AddThis Social Bookmark Button

Horoscoop

2017

LEEUW

(23 juli tot en met 23 augustus)

leeuw

Dit wordt een prijswinnend jaar Leeuw. Uit onverwachte hoek komt er een prachtig voorstel. Het zal veel invloed hebben op je maatschappelijke aanzien, bewonderende blikken zullen je deel zijn. En wat helemaal fijn is, de kassa zal vrolijk rinkelen!

Maar voordat het zo ver is moet er best nog het nodige werk worden verzet. Van nature is de Leeuw vlijtig, dus je draait je hand voor een beetje werk niet om. In de liefde zal je ook succes hebben, maar dat even terzijde want dat geldt voor de Leeuwen van alle leeftijden.

De jeugdige Leeuw die regelmatig over de elektronische weg racet, opgepast! Je zwerft te veel en te onbezorgd over het net, je niet te naïef opstellen…  Voorzichtig zijn met betalen via internet, niet te gierig zijn om een goede virusscanner aan te schaffen, dan maar een metertje pils minder!

Vooral alleenstaande Leeuwen, uitkijken voor internetliefdes. Exotische dames en heren, wulps van de kruin tot de tenen konden in de werkelijkheid weleens dikke moekes blijken te zijn, die ’s morgens hun hardnekkige snor moeten afscheren. Maar goed, we zijn je moeder niet…, vervuld van waarschuwingen. Toch wilden we het even noemen. De sterren kijken nu eenmaal verder dan de stervelingen.

Leeuwen met een partner, gezin en kinderen… Niet te zuinig zijn met complimentjes! Iedereen doet goed zijn best in je omgeving en dat mag wel gezien en benoemd worden. Niet denken ‘het is toch normaal dat iemand zijn beste krachten geeft…’. Laat die calvinistische houding toch varen. Gewoon wat Bourgondischer reageren op je omgeving. En zoals je weet heeft de Leeuw een wat kamer vullend ego, maak je zelf wat minder belangrijk. Zet je partner voor iedereen goed zichtbaar op een voetstuk. Je beseft het maar wat goed, die persoon verdient het gewoon. Want het is best knap om met een Leeuw te kunnen omgaan, velen Leeuwpartners verdienen gevarengeld of regelrecht een lintje. In de schaduw van de getalenteerde Leeuw te moeten leven is niet altijd een sinecure. Maar gelukkig de Leeuw is meestal handtam en erg lief, weten de partners. Dat maakt weer veel goed.

Hoogbejaarde Leeuwen hebben de neiging om af en toe te veel aan vroeger te denken. Dat is goed, maar denk dan vooral aan de plezierige dingen. Dat je nog een jonge God was of een verblindende nimf met spetterende vormen. Sluit je ogen niet voor de werkelijkheid, zie je rimpels, maar weet dat het rimpels zijn ontstaan door het lachen en de humor in het leven. Wat heel verheugend is, onder oude Leeuwen zal je weinig zuurpruimen vinden. De inborst van een Leeuw is positief en de aaibaarheidsfactor is erg hoog.

 

© Jan C. van der Heide 

 
Wie is online
We hebben 72 gasten online
Muziek aan/uit

There seems to be an error with the player !

Radio Paravaria