Vaak moet je in het leven zoeken naar een compromis...
Vaak moet je in het leven zoeken naar een compromis...
 
paragnost_jan_c_van_der_heide.jpg
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Weegschaal
Zon in Weegschaal
17 Graden
Schorpioen
Maan in Schorpioen
17 Graden
Nieuwe Maan
Nieuwe Maan
1 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home Horoscopen

Kreeft

AddThis Social Bookmark Button

Horoscoop

2017

KREEFT

(22 juni tot en met 22 juli) 

kreeft1

De Kreeften kunnen tevreden zijn. Het wordt een mooi jaar, voorspoed, geluk zal met royale hand op je levenspad worden gestrooid. En mocht er een wat moeilijker periode tussen zitten, narigheid zal worden getransformeerd naar een positieve, innerlijke kracht.

Jeugdige Kreeft, wat heb je toch veel uit de kosmos meegekregen om een succes van je leven te maken. Hier en daar moeten nog wat plooitjes worden glad gestreken. Natuurlijk zal je je weleens ergeren aan je ouders, denk dan maar zo ze weten niet beter. Het zijn ook maar mensen met al hun beperkingen.

Het is mogelijk dat er in je omgeving een pestkop zit, je bent het zelf gelukkig niet. Als een klasgenootje wordt gepest neem het voor hem of haar op. Als alle kinderen dat doen, dan wordt er niet meer gepest. Maar helaas, niet alle kinderen zijn een Kreeft, maar gelukkig zijn er wel veel kinderen die het zelfde doen als de Kreeft. Voor gepeste kinderen opkomen, gewoon een kwestie van moedig zijn.

Kreeft er ligt een glansrijke toekomst voor jullie. Ook niet vergeten te genieten van je jonge leven. Lekker feesten, maar niet als beesten… Uit het jaar kruik komt het zinnetje: ‘Overal waar ‘te’ voor staat is niet goed, behalve te-vreden…’ en dat gaat nog steeds op. Grootmoeders zeggen niet voor niets: ‘Alles met mate…’. (Behalve toen ze zelf jong waren, hi, hi…).

Genoeg geanalyseerd, dat laten we verder maar aan de geleerden over.

Alleenstaande Kreeften, een reis naar tropische oorden ligt in het verschiet. Daar kom je de liefde tegen waarover je altijd al droomde. We lichten niet meer dan een tipje van de sluier op. We adviseren je wel droog op de benen te komen staan, met andere woorden hier een daar een pondje af. Lekker strak in het vel! Dat wordt door de geliefde van de toekomst erg gewaardeerd.

Niet te gauw besluiten dat je in het buitenland met je liefde gaat wonen. Je schoonmoeder krijgt dan wel een erg dikkevette vinger in de pap, als je begrijpt wat we bedoelen. De sterren willen niet persoonlijk worden en ook niet beledigend, maar een gewaarschuwd mens telt voor twee. En je schoonmoeder ook, maar dat wist je al.

Het wordt een heel goede tijd om te investeren in stenen en dat in de meest brede betekenis van het woord. Je kunt aan een huis denken maar ook aan glimmertjes…

Kreeften op leeftijd, even een opbeurend woord. Ga niet knikkebollen achter de geraniums! Gedraag je nooit in de sfeer van ‘ik ben oud en der dagen zat…’. Ga je niet vroegtijdig begraven in een aanleunwoning, ook niet naar een serviceflat gaan, verleen je zelf zo lang mogelijk selfservice. Als je een partner hebt, draaf je al of niet bejaarde geliefde zo veel mogelijk achterna, dat houdt je zelf jong is goed voor hart en bloedvaten. Schrijf je in voor een rollatorrace, een wedstrijd met een rolstoel mag natuurlijk ook. Pas regelmatig op je (achter)kleinkinderen…, hun grenzeloze brutaliteit zorgt er voor dat je bloed woedend woest blijft stromen.

Blijf in de benen is ons advies!

© Jan C. van der Heide

 
Wie is online
We hebben 84 gasten online
Muziek aan/uit

There seems to be an error with the player !

Radio Paravaria