Vaak moet je in het leven zoeken naar een compromis...
Vaak moet je in het leven zoeken naar een compromis...
 
paragnost_jan_c_van_der_heide.jpg
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Weegschaal
Zon in Weegschaal
17 Graden
Schorpioen
Maan in Schorpioen
17 Graden
Nieuwe Maan
Nieuwe Maan
1 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home Horoscopen

Tweelingen

AddThis Social Bookmark Button

Horoscoop

2017

TWEELINGEN

(21 mei tot en met 21 juni)

tweeling

De Tweelingen laten van zich horen en dat op het gebied van cultuur, muziek, schrijven, koken, boetseren, handwerken… Dit sterrenteken is uiterst creatief en op elk gebied. Ze zijn vindingrijk, flexibel, als het niet linksom gaat dan rechtsom of gewoon rechtdoor. Niet dat er geen rigide Tweelingen bestaan, zeker wel maar dat zijn er maar heel weinig. En die zijn dan zo geworden door de omstandigheden, van binnen blijven ze in kern altijd creatief. Als je met ze praat merk je dat ook.

De kosmos wil even in vertrouwen praten met de jeugdige Tweelingen. Een voorzichtige waarschuwing is op zijn plaats. Ga niet verder springen dan je polsstok lang is…, je begrijpt wel, financieel wordt er bedoeld. De neiging zit er in dat je een ruime hand van uitgeven hebt. Is leuk, tot je de bodem van de geldkist bereikt. Kortom let op de kleintjes….! Genoeg gezedenpreekt, de sterren zijn niet van de reclassering en ook geen evangelist. Maar het is altijd prettig om te weten dat de sterren over je waken en met je meedenken.

Tweelingen zonder partner, de langste tijd ‘alleen’ ligt achter je… In de nabije toekomst heb je je handen vol en niet eens tijd meer om na te denken. De liefde krijgt je in de volle greep van de totale omarming. Af en toe zal je happen naar lucht, je hebt nooit geweten dat liefde zo verpletterend heerlijk kan zijn.

Tweelingen met kinderen, schaam je er niet voor dat je naar de tijd verlangt dat je nog kinderloos was en alles deed wat God verboden had. Neem rustig de tijd om in volle weemoed te mijmeren naar die verrukkelijke periode in je leven. Het komt nooit meer terug…, dat is jammer, maar helaas… Gelukkig heb je pientere kinderen en zij zullen bereiken waarover jij alleen kan dromen en wat je zelf ook altijd al graag had gewild.

Een goede tijd breekt aan om te verhuizen en niet langer te huren maar te kopen. Je baan lijkt op de tocht te staan, maar je krijgt iets beters door een toevallige ontmoeting.

Getrouwde Tweelingen of met een samenlevingscontract, oppassen dat de buurman/-vrouw, leden van de sjoelvereniging of collega’s niet verliefd op je worden. Besef dat je een charmante, aardige en liefdevolle verschijning bent en dat het in de lijn van de verwachtingen ligt dat ze verliefd op je worden. Mensen gaan over je dromen…, de stille liefdes zullen niet van de lucht zijn. Doe maar net of je het niet merkt. Want zulke liefdes handen en voeten geven, schept meestal chaos in je leven. Harten mogen versmelten, maar lichamen niet. Het klinkt wat stichtelijk maar is goed bedoeld en kan erger voorkomen.

Bejaarde Tweelingen nog zelfstandig wonend of in bejaardenoorden, flats met of zonder service, verblijvend in woningen die aanleunen… Jullie geest blijft eeuwig jong, dat is het voordeel om geboren te zijn onder het sterrenbeeld Tweelingen. Het is nooit te laat voor een nieuwe liefde, als tortelduifjes genietend op een bankje voor Huize Avondrood. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden… Bij zoveel liefde is er ook een waarschuwing op zijn plaats. Als je nieuwe liefde je creditcard wil lenen, dat kan je beter niet doen Tweelingen.

 

© Jan C. van der Heide

 
Wie is online
We hebben 120 gasten online
Muziek aan/uit

There seems to be an error with the player !

Radio Paravaria