Vaak moet je in het leven zoeken naar een compromis...
Vaak moet je in het leven zoeken naar een compromis...
 
paragnost_jan_c_van_der_heide.jpg
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Weegschaal
Zon in Weegschaal
18 Graden
Schorpioen
Maan in Schorpioen
29 Graden
Jonge maansikkel (Crescent)
Jonge maansikkel (Crescent)
2 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home Horoscopen

Stier

AddThis Social Bookmark Button

Horoscoop

2017

STIER

(21 april tot en met 20 mei)

stier

Er zit in feite weinig verschil tussen jonge en oude Stieren. Ze gaan van alle leeftijden een best jaar tegemoet. De oude Stieren moeten wat meer op de familie letten, vooral ‘de koude kant’ kan voor wat problemen en spanningen zorgen. Welke leeftijd je ook hebt Stier, zorg er voor dat je genoeg kracht hebt om over je eigen schaduw heen te springen. Want dat is wel belangrijk in het nieuwe jaar, laat je niet onder druk zetten door beperkende overtuigingen van mensen die je nabij zijn. Belicht vooral de positieve kant… Dus geen depressie laten aanpraten of welke negativiteit dan ook. Niks ervan…. Je geestelijke welzijn gaat boven alles.

De jonge, vrouwelijke Stieren hebben de neiging om wel erg veel met hun uiterlijk bezig te zijn. Mooier uit een doosje word je toch niet, want je bent al mooi. En de jonge goden onder de Stieren die steeds maar roepen: ‘we willen mooie mannen zijn en gaan als wilden een uur lang per dag aan onze body builden’. Pomp je spieren niet te veel op. Ga wat vaker ontspannen in de natuur wandelen, dan vergeet je de spierballen vanzelf

De kinderen van Stieren is een verhaal apart. Het is heel menselijk dat je ze af en toe achter het behang wilt plakken. Ga een middagje shoppen!

De Stieren die nog niet de liefde van hun leven hebben gevonden? Nog even en je geliefde van je dromen staat straks stralend voor je. Jazeker, de sterren zijn uiterst gunstig voor een heftig opbloeiende liefde. Sla in gedachten maar alvast je armen om die persoon heen en laat nooit meer los… Alles aan die geliefde is goed, de geur, het uiterlijk, de handen, de voeten en de hele verschijning. Wentelen in de liefde, genieten van de voorpret van romantiek. Vergeet je plichten ook niet, studie, werk… Als je daar goed de aandacht aan geeft kan het huisje, boompje, beestje nog mooier en groter worden. Net zo groots als je liefde van de toekomst.

Bejaarde Stieren af en toe zijn er wat lichamelijke ongemakken en is er een kwestie van een geestelijke verkoudheid. Het gaat allemaal over want je bent gelukkig sterk, zeker van geest. In gedachten kan je nog steeds in rechte lijn over de tafel heen springen en dat gevoel alleen al, geeft je weer moed.

 

© Jan C. van der Heide

 
Wie is online
We hebben 99 gasten online
Muziek aan/uit

There seems to be an error with the player !

Radio Paravaria