Vaak moet je in het leven zoeken naar een compromis...
Vaak moet je in het leven zoeken naar een compromis...
 
paragnost_jan_c_van_der_heide.jpg
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Weegschaal
Zon in Weegschaal
17 Graden
Schorpioen
Maan in Schorpioen
17 Graden
Nieuwe Maan
Nieuwe Maan
1 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home Horoscopen

Ram

AddThis Social Bookmark Button

Horoscoop

2017

RAM

(21 maart tot en met 20 april)

ram

Over het algemeen loopt het jaar 2017 op rolletjes en dat geldt voor de Rammen van alle leeftijden. Vooral als ze ’s morgens vroeg geboren zijn, is op vele niveaus succes verzekerd.

We moeten natuurlijk niet net doen over er geen vuiltje aan de lucht zou zijn voor de Ram. Dat zou rieken naar windhandel om dat te durven beweren… Natuurlijk is er wel iets aan de knikker, zelfs meer dan één vuiltje aan de lucht. Maar het prettige is, het is allemaal oplosbaar.

Een speciale boodschap hebben we voor de jeugdige Rammen, die mogen best wel een tandje hoger als het over studie gaat. Op het gebied van feesten hoeven ze niks meer bij te leren, je zou ze zelfs volleerd kunnen noemen. Alleen de leerstof uit de studieboeken, stampen, stampen, verhoog de concentratie. Wat te veel varkensvlees onder de armen hebben (lui zijn) kan je een tentamen/ examen kosten. En voor je het weet gaat je toekomst in rook op. Zonde van al je talenten, intelligentie. Je hebt niet voor niks zoveel kostbare, geestelijke bagage meegekregen om in het leven te slagen. De genen van je betovergrootvader- en moeder stromen ook door jouw aderen, nou dan weet je wel wat we bedoelen.

De oudere Ram moet voorbereid zijn op een ontluikende liefde in het bejaardenoord. Zelfs in het verpleeghuis hebben de vlinders de neiging om neder te dalen op buik hoogte. ‘Vlinders in de buik’ wat wil een mens meer, dat is een mooi gevoel. En behoort gelukkig tot de te verwachten gevoelens voor jong en oud in het jaar 2017. Dat is een vorm van regelrecht genieten van het leven… En zo hoort het ook, de Ram doet het niet voor minder…

 

© Jan C. van der Heide

 

 

 
Wie is online
We hebben 72 gasten online
Muziek aan/uit

There seems to be an error with the player !

Radio Paravaria