Ik vind mezelf...
Ik vind mezelf...
 
paragnost_jan_c_van_der_heide.jpg
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Kreeft
Zon in Kreeft
13 Graden
Schorpioen
Maan in Schorpioen
5 Graden
Eerste kwartier
Eerste kwartier
7 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home 2018 Horoscopen 2018

Boogschutter

AddThis Social Bookmark Button

Horoscoop

2018

BOOGSCHUTTER

(23 november tot en met 21 december)

boogschutter

‘Goede wijn behoeft geen krans…’, is eigenlijk van toepassing op de BOOGSCHUTTER. Dan zijn we gauw uitgepraat, ieder woord is overbodig. Alle positieve dingen die je zegt zijn waar en hoeven in feite niet genoemd te worden. Op dit sterrenbeeld zit bijna geen enkel negatief vlekje.

OK, we zetten even de kosmische roze bril af en komen tot het volgende:

De jonge Boogschutter laat van zich spreken… De sociale media staat bol van de goede berichten, bewondering alom. Daarbij opgeteld de stille liefdes voor de Boogschutter, het zijn er velen… Wat wel grappig is, menige, jonge Boogschutter beseft niet altijd dat ze leuk zijn…, en dat maakt het allemaal juist zo naturel. Een oppassend woord is ook op zijn plaats, pas op voor pillen en poeders! Als die je in hun greep krijgen had je net zo goed niet onder het gesternte Boogschutter geboren kunnen worden. Trouwens niemand wordt in de wieg gelegd om door dope kwijlend en rochelend door het leven te gaan. Kortom laat je niet ‘aan het cocaïnelijntje’ houden… of pillen die dwars in je maag gaan zitten en je leven verpesten. Deze waarschuwing geldt vanzelfsprekend voor alle dierenriemtekens!

Menige jeugdige Boogschutter kiest gelukkig voor een zonnige toekomst. De studie gaat helemaal de goede kant op. Je beroep zal je straks prima bevallen en in je vakgebied ga je veel betekenen.

In zijn algemeenheid gaat de Boogschutter een rijk jaar tegemoet en wel in abstracte en concrete zin. De bankrekening heeft geen schreeuwhonger, een leuke collectie aandelen, goud en diamant om de sierlijke vingers, fraaie kleding, schoenen, tassen, pakken en wat dies meer zij… Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Jazeker, maatschappelijk gaat het ook goed, promotie, rentenieren, eigen toko, overal weet een Boogschutter een bestaan bij elkaar te scharrelen. Ze zijn erg vindingrijk. Het zijn geen materialisten, ze gunnen anderen ook het nodige. De gunfactor bij Boogschutters is zo als iedereen weet hoog ontwikkeld.

Niet dat een Boogschuttertje geen weeffoutjes zou hebben in hun persoonlijkheid, natuurlijk wel. Een alleen maar volmaakt mens is absoluut saai. Dit dierenriemteken kan de indruk wekken van een zekere arrogantie, lijkt een beetje ijdel, sommige denken zelfs het buskruit uitgevonden te hebben of het wiel opnieuw... Dat zijn uitzonderingen overigens… De overige Boogschutters weten met hun natuurlijke charme alle minpuntjes helemaal weg te poetsen. Het is heerlijk om in de buurt van een Boogschutter te zijn. In de relatiesfeer staan ze er voor in de rij, ze willen er allemaal zo eentje…. Een Boogschutter weet alles over liefde…, vriendschap, romantiek…

Oude Boogschutters in bejaardenoorden hebben de neiging om op de plaats te gaan zitten van de bejaardenhuisdirectrice. Ze denken soms alles beter te weten en dat is ook zo, ze weten het vaak beter! Laat de Boogschutters maar schuiven achter hun, vaak opgevoerde en met spiegels, toeters en bellen versierde, rollators… Wat  moet een bejaardenoord zonder de Boogschutters? Het zou er maar saai zijn… Cupido krijgt het vaak nog heel druk. Een Boogschutter is dikwijls zelf meer dan vlijtig in de weer op liefdesgebied, maar het zijn ook geweldige koppelaars. Mevrouw van kamernummer 47 zou heel goed passen bij mijnheer van kamernummer 98… Ja en lach niet lezer, een echte Boogschutter gaat dat ook nog als extra controle uitpendelen of dat wel klopt. Boogschutters zijn spiritueel, paranormaal, esoterisch en hun levenselixer bestaat uit speels erotische elementen… en Multi vitamientjes natuurlijk nietwaar….

In één oogopslag het komend jaar:

De BOOGSCHUTTER zal, volgens de sterren, na afloop van 2018 het volgende rapportcijfer (0 is het laagste en een 10 het hoogste cijfer) kunnen geven aan:

liefde & geluk                 10

geld                                  9

maatschappelijk             7

(vrijwilligers)werk         7

gezondheid                      7

dat wordt dus een prima jaar!

Je gelukskleur is: zacht groen. Trek regelmatig kleding aan van die kleur, het brengt nog meer positiviteit, kracht, geluk op je levenspad.

Een absolute geluksdag van iedere maand is: de 12de dag.

Edelstenen geven kracht, zuivering, harmonie en balans. ‘Edele Stenen’ die onder andere bij de BOOGSCHUTTER horen zijn: Chalcedoon, Lapis Lazuli, Opaal, Saffier, Topaas.

 

© Jan C. van der Heide

hypnotherapeut & paragnost & coach

 

Een waarschuwing is ook op zijn plaats, neem horoscopen, numerologie, paragnostiek nooit te letterlijk! En toch op een diffuus niveau zou je er je voordeel mee kunnen doen…

 
Wie is online
We hebben 157 gasten online
Muziek aan/uit

There seems to be an error with the player !

Radio Paravaria