Ik vind mezelf...
Ik vind mezelf...
 
paragnost_jan_c_van_der_heide.jpg
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Kreeft
Zon in Kreeft
13 Graden
Schorpioen
Maan in Schorpioen
5 Graden
Eerste kwartier
Eerste kwartier
7 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home 2018 Horoscopen 2018

Schorpioen

AddThis Social Bookmark Button

Horoscoop

2018

SCHORPIOEN

(23 oktober tot en met 22 november) 

schorpioen

Als we het komende jaar in vogelvlucht nader bekijken, dan heeft de SCHORPIOEN weinig te klagen. Ja, hier en daar zitten er misschien wat kosmische schoonheidsfoutjes in, maar er moet natuurlijk ook een prikkel blijven. Kleine probleempjes worden er op je levenspad gelegd zodat je ze kunt oplossen, verminderen. Dat houdt de pit er in en de Schorpioen scherp. Indutten is nooit de beste oplossing, gelukkig blijft de Schorpioen altijd wakker en is bereid om de bakens te verzetten. Die opbouwende houding hebben ze uit de kosmos meegekregen. Het zijn van nature optimisten, zin in de dingen hebben.

De jeugdige Schorpioenen zijn dit jaar niet te houden. Ze willen alles tegelijk beleven, vooral makkelijk gezeten van achter een tablet, smartphone. Je moet immers niet te moe worden door helemaal naar buiten te moeten gaan, niks ervan je haalt buiten gewoon naar binnen via de elektronica. Gemak dient de mens weet de jonge Schorpioen. Voorzichtig zijn met wat je binnen haalt. Laten we het maar ronduit zeggen: ‘Oppassen voor vieze mannen…’. Niemand een blotig plaatje van jezelf mailen, want voor je het weet sta je 100 jaar in je Pasen en Pinksteren op internet. En dat is niet leuk als je kleinkinderen straks denken dat je vroeger Adam of Eva bent geweest… Genoeg over de naakte waarheid, als handlanger van de sterren ga ik me nu richten op:

Schorpioenen met of zonder kinderen, getrouwd, samenwonend… Er breekt een prachtige tijd aan voor gezin! Uitbreiden van het gezin, jonge poesjes, hondjes erbij, het zal bij een Schorpioen allemaal gezellig door elkaar krioelen. Buitenstaanders vinden het soms wat rommelig, maar dat is helemaal niet zo, in de chaos zit altijd een zekere orde. En dat weet een Schorpioen te bereiken en dat is knap te noemen.

Op het werk wordt er soms op de automatische piloot overgeschakeld, sommige dingen kan je wel dromen. De tijd lijkt aangebroken om te verkassen naar een andere afdeling of een andere baan, zodat je nog wel aan alle kanten een uitdaging hebt. Je kent jezelf, dat heeft een Schorpioen nodig.

Als je een relatie hebt met een Schorpioen ben je een spekkoper. Ze willen het liefst de sterren van de hemel plukken voor hun geliefde, alles hebben ze voor iemand over. En een zekere charme om romantiek aan te zwengelen valt ze ook niet te ontzeggen. Op wat kleine dingetjes na, bij een dinertje voor twee, gedempt kaarslicht, blinkende wijnglazen schitterend in de spaarzame verlichting…., heeft de Schorpioen de neiging om hard te gaan praten. Of luidruchtig te lachen van de zenuwen. Ach, dat is een kleinigheid… Geen enkel persoon in het ondermaanse is volmaakt. Er zijn er wel veel die denken het wel te zijn, maar dat is weer een ander verhaal.

Een gokje wagen lijkt niet onverstandig, er ligt wat prijzengeld op de Schorpioen te wachten, waarmee je je bankrekening weer wat kan opvrolijken. Want dat is wel een punt, credit moet in bedwang worden gehouden anders raakt debet oververmoeid. Al die soort zaken is maar een weetje… Genoeg geneuzel over geld, oh, ja voor dat we het vergeten, koop eens een Bitcointje. Een leuk appeltje voor de dorst…

Bejaarde Schorpioenen doen het goed het komend jaar. Ja, helaas een opspelend knietje hier, een verstuikte tong daar…, maar over het algemeen gaat het allemaal best goed. Het hoofd werkt goed, helder van geest. Je twinkeling in je ogen zeggen genoeg…, daar heb je weer ‘ouwe snoeper’, ja… het zal geen Schorpioen zijn… Maar dat geldt niet alleen voor de mannen maar de vrouwen blijven ook tot op hoge leeftijd ondeugend. Alles helpt om de conditie op peil te houden en daarbij zijn vele andere variaties natuurlijk ook mogelijk: wandelen, fietsen, sjoelen. 

In één oogopslag het komend jaar:

De SCHORPIOEN zal, volgens de sterren, na afloop van 2018 het volgende rapportcijfer (0 is het laagste en een 10 het hoogste cijfer) kunnen geven aan:

liefde & geluk                 9

geld                                   8

maatschappelijk             7

(vrijwilligers)werk         8

gezondheid                      8

dat wordt dus een prima jaar!

Je gelukskleur is: donker blauw. Trek regelmatig kleding aan van die kleur, het brengt nog meer positiviteit, kracht, geluk op je levenspad.

Een absolute geluksdag van iedere maand is: de 18de dag.

Edelstenen geven kracht, zuivering, harmonie en balans. ‘Edele Stenen’ die onder andere bij de SCHORPIOEN horen zijn: Agaat, Malachiet, Obsidiaan, Opaal, Robijn, Granaat.

 

© Jan C. van der Heide

hypnotherapeut & paragnost & coach

 

Een waarschuwing is ook op zijn plaats, neem horoscopen, numerologie, paragnostiek nooit te letterlijk! En toch op een diffuus niveau zou je er je voordeel mee kunnen doen…

 

 
Wie is online
We hebben 136 gasten online
Muziek aan/uit

There seems to be an error with the player !

Radio Paravaria