Ik ben met mijn gewicht bezig en...
Ik ben met mijn gewicht bezig en...
 
Ik probeer me altijd zo positief mogelijk op te stellen...
Ik probeer me altijd zo positief mogelijk op te stellen...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Weegschaal
Zon in Weegschaal
18 Graden
Boogschutter
Maan in Boogschutter
17 Graden
Jonge maansikkel (Crescent)
Jonge maansikkel (Crescent)
3 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home 2020 Horoscopen 2020

Horoscopen 2020

AddThis Social Bookmark Button

 

2020
 
Wat staat er in de sterren geschreven? Een kwestie van je voordeel ermee doen!
Alle sterren in de Kosmos stralen twinkelend ook voor jou...! Verwachtingsvol, geluk en voorspoed op je weg...
©Jan C. van der Heide
 
 
 HOROSCOPEN 2020

ram

RAM

(21 maart tot en met 20 april)

Een spectaculair jaar is in aantocht RAM! Van jong tot oud komt volop aan zijn trekken. En dat geldt zowel op het gebied van de liefde, vriendschap, wonen en werk.

De jonge Ram moet als het over studie gaat wat meer geconcentreerd zijn en doorzetten. Het is niet cool als je er met je pet naar gooit want daar krijg je spijt van. Als je aan die ene persoon denkt die niets in zijn leven heeft bereikt, ga je vanzelf weer volop aan de slag… Gewoon uit jezelf halen wat erin zit en dat is een heleboel…!

En de oudere RAM niet te vaak zeggen dat alles vroeger beter was.

In relaties kan het af en toe wat rommelen, maar alle probleempjes zullen oplosbaar zijn.

Als je alleenstaand bent Ram, dat duurt niet lang meer want je zult de liefde van je leven ontmoeten. En tot op hoge leeftijd verliefd op elkaar blijven, ja en dat is een prachtig vooruitzicht.

De getrouwde Ram met kinderen moet meer aandacht aan zichzelf geven, je cijfert jezelf wel erg vaak weg.

Financieel marcheert alles goed, de bodem van de schatkist kan je gelukkig niet zien. Maar debet en credit goed in de gaten houden…

Het komend jaar in één oogopslag

De RAM zal de volgende cijfers aan 2020 kunnen geven:

liefde & geluk         9

geld                            7

maatschappelijk      8

(vrijwilligers)werk  9

gezondheid               8

dat wordt dus een prima jaar!

Je gelukskleur: roze. Trek regelmatig kleding aan van die kleur, het brengt nog meer positiviteit, kracht en geluk op je levenspad.

Een absolute geluksdag van iedere maand is: de 4de dag.

Edelstenen die goed bij dit sterrenbeeld passen: robijn, carneool, jaspis.

Karakter- en persoonlijkheidskenmerken RAM: spontaan, vrijheidslievend, doortastend.

 

stier

STIER 

(21 april tot en met 20 mei)       

De kosmos gaat de STIER op alle terreinen vooruithelpen! Mogelijk lastige dingen op je levensweg zullen gestroomlijnd worden opgelost. Niet dat de hemellichamen overal voor kunnen zorgen, zelf natuurlijk vlijtig meewerken en dat doe je gelukkig ook.

Een toevallige ontmoeting zal je veel goeds brengen voor de toekomst, het zal zelfs bepalend voor je leven worden. Je geluk kan niet op… Ja, het heeft met liefde te maken en zal in dat teken blijven staan… LIEFDE. We gaan nog niet alles verklappen maar je zult erg gelukkig zijn of worden...

Met 'het slijk der aarde…' zit het goed, je zult niets tekortkomen. Maar vergeet niet te sparen, het is niet direct je hobby, de kosmos weet het. Maar een appeltje voor de dorst is altijd handig.

De jonge STIEREN zijn een beetje in de greep van hun hormonen, probeer ze af en toe wat te temmen. Laat je studie er in ieder geval niet onder lijden dat is een meer dan goede raadgeving van de sterren.

De oudere Stieren hebben de neiging om zich wat terug te trekken en hebben nergens zin in. Laat die houding varen! Schrijf je in voor een rollatorrace, kom in beweging.

Het wordt een best STIERENjaar, die je niet makkelijk zult vergeten, voorspoed en geluk zullen je deel zijn.

Het komend jaar in één oogopslag

De STIER zal de volgende cijfers aan 2020 kunnen geven:

liefde & geluk                 9

geld                                    9

maatschappelijk              9

(vrijwilligers)werk         9

gezondheid                       9

dat wordt dus een vet jaar!

Je gelukskleur is: blauw. Trek regelmatig kleding aan van die kleur, het brengt nog meer positiviteit, kracht en geluk op je levenspad.

Een absolute geluksdag van iedere maand is: de 17de dag.

Edelstenen die goed bij dit sterrenbeeld passen: rozenkwarts, saffier, smaragd.

Karakter- en persoonlijkheidskenmerken STIERharmonie, volhouden, durf, opgeruimdheid, moed en positieve instelling.

 

  tweeling
         

Dat wordt een bekroond jaar TWEELINGEN! Je geluk kan niet op en wel met de liefde en in financieel opzicht. Wonen en werk zitten ook in de lift, promotie andere woonruimte. Je gaat het maken…!

De jeugdige Tweelingen snoepen soms te veel van de pepmiddelen, zet je zelf op rantsoen of neem nog liever niks. Dat is een belangrijk advies van de sterren, het begint met wiet en ja…. waar eindigt het? Pas goed op jezelf.

De getrouwde TWEELINGEN verdienen een pluim, ze doen hun uiterste best om familie en ‘koude kant’ bij elkaar te houden. En ze slagen daar heel knap ook nog in, ze zullen van alle kanten veel waardering oogsten.

Een mooie prijs behoort tot de mogelijkheden, maak maar vast wat ruimte op je bankrekening.

Diverse oudere Tweelingen worden weer verliefd, ja zelfs in bejaardenoorden bloeien de idylles op. Het geeft wel wat scheve ogen van ‘ouwe vrijsters’, maar ja afgunst kom je overal tegen en zeker als alles is behangen met spinrag.

Over het geheel genomen zijn TWEELINGEN geluksvogels.

Het komend jaar in één oogopslag

De TWEELINGEN zullen de volgende cijfers aan 2020 kunnen geven:

liefde & geluk                 9

geld                                    8

maatschappelijk              9

(vrijwilligers)werk          8

gezondheid                       7

dat wordt dus een magisch jaar met hemelse aspecten!

Je gelukskleur is: zilver. Trek regelmatig kleding aan van die kleur, het brengt nog meer positiviteit, kracht en geluk op je levenspad.

Een absolute geluksdag van iedere maand is: de 12de dag.

Edelstenen die goed bij dit sterrenbeeld passen: citrien, aquamarijn, agaat

Karakter- en persoonlijkheidskenmerken TWEELINGEN: opgeruimdheid, sociaal en behulpzaamheid.

 

  kreeft1

 KREEFT

Dit wordt een jaar om in de analen op te nemen en nog voor te lezen aan de kindskinderen KREEFT! Een mooie levensweg ligt voor je, geen grote beren op je weg, alleen maar een paar kleintjes… En die kan je nog handtam maken ook… Op een nieuwe manier word je in de vaart der volken opgenomen. Ja, want succes ligt er in het verschiet en zeker waarmee je bezig bent, en dat zal je op de langere termijn geen windeieren leggen. Met het geld zit het helemaal goed.

De liefde verdient wat meer aandacht. Je hebt het vaak zo druk dat je aan veel dingen niet meer denkt of niet meer aan toekomt. Jezelf niet voorbij hollen, schep wat rust in je bestaan. Als je een relatie hebt laat de romantiek gaan stromen net zoals vroeger. Herhaal de wittebroodsweken, dan vernieuw je het leven.

De jeugdige KREEFTEN doen het goed en willen graag de beste zijn. Dat komt in hun studie goed tot uitdrukking… jazeker, de hoge cijfers die ze behalen zijn bijna om in te lijsten zo mooi.

De KREEFTEN op jaren gaan aan hun tweede jeugd beginnen en ruiken aan een kakelverse liefde, ja met alles erop en eraan… Tafelen bij kaarslicht, handje vasthouden en meer dan een vluchtig kusje. Je ouwe dag spannend maken lijken ze wel tot sport verheven te hebben. Laat die oudjes maar schuiven…!

Het komend jaar in één oogopslag

De KREEFT zal de volgende cijfers aan 2020 kunnen geven:

liefde & geluk                 9

geld                                    7

maatschappelijk              8

(vrijwilligers)werk         8

gezondheid                      7

dat wordt dus een prachtig jaar!

Je gelukskleur is: oranje. Trek regelmatig kleding aan van die kleur, het brengt nog meer positiviteit, kracht en geluk op je levenspad.

Een absolute geluksdag van iedere maand is: de 21ste dag.

Edelstenen die goed bij dit sterrenbeeld passen: maansteen, opaal, smaragd.

Karakter- en persoonlijkheidskenmerken KREEFT: voor een ander zorgen, gezelligheid en scheppingsdrang.

 

 leeuw

Dat wordt een jaar om te koesteren…. LEEUW! Alles loopt gesmeerd. Op het gebied van de liefde, werk, studie, familie en gezinsleven. Financieel zit het ook allemaal goed, niet dat het geld met bakken erin komt… Maar het is genoeg om fatsoenlijk te leven als je het tenminste niet met bakken uitgeeft. Sommige LEEUWEN denken dat het geld chronisch blijft klotsen tegen de plinten van hun huiskamer. Fout gedacht. In die gevallen wordt het tijd om een spaarvarken onder het grote gat in je hand te zetten… Maar genoeg erover, we gaan niet zedenpreken.

We gaan het over de jeugdige LEEUW hebben, zij krijgen een jaar waarover ze alleen maar hebben kunnen dromen. Maar hun droom gaat realiteit worden, er ligt een doorbraak in het verschiet… Intussen rustig doorwerken aan je ideaal. Succes ligt in het verschiet en je verdient het.

De getrouwde LEEUW haalt soms wat te veel muizenissen in het mooie en edele hoofd, alles komt op zijn pootjes terecht. Ook met de jongste in het gezin. Geef je werk wat meer aandacht en pas op als een collega je stoelpoten zachtjes wil doorzagen.

De oudere LEEUW, gaat het zoals het te verwachten is, erg goed. Ze vertroetelen zichzelf met de lekkerste hapjes en drankjes. Wel oppassen op het gewicht, je leven niet extra willen verzoeten met koek en snoep… en om niet te vergeten wijn en Trijn…

Het komend jaar in één oogopslag

De LEEUW zal de volgende cijfers aan 2020 kunnen geven:

liefde & geluk                 9

geld                                   10

maatschappelijk              8

(vrijwilligers)werk          8

gezondheid                        7

dat wordt dus een onvergetelijk jaar!

Je gelukskleur is: zwart. Trek regelmatig kleding aan van die kleur, het brengt nog meer positiviteit, kracht en geluk op je levenspad.

Een absolute geluksdag van iedere maand is: de 9de dag.

Edelstenen die goed bij dit sterrenbeeld passen: tijgeroog, granaat, barnsteen.

Karakter- en persoonlijkheidskenmerken LEEUW: doortastend, ego en leidinggeven.

 maagd
  

Het dierenriemteken MAAGD is bevoorrecht! Zoals je het hoopt gaat het ook allemaal verlopen… Natuurlijk zijn er hier en daar wat valkuilen, voetangels en klemmen maar je ontdekt ze op tijd, kunt het oplossen en trouwens de sterren helpen ook mee…. Daarom kan en zal er niets fout gaan...

Het muntgeld was vroeger voorzien van de mooie tekst: 'God zij met ons…'. Dat is niet meer. Maar je geld kan je zeker een positieve energie geven door er armen mee te helpen. Dan stroomt het alle kanten op, ook naar je toe...

In de liefde zijn er wat positieve aspecten die gaan meespelen, je krijgt meer zelfvertrouwen en dat heeft op alles een goed effect. Gelukkig besef je steeds meer dat je een kanjer bent.

Bejaarde MAAGDEN ga wat meer aan je persoonlijke verzorging doen, lekker luchtje, mooie kleren en het haar wil ook wat… Net zoals vroeger, je mag er nog zijn… zo fier achter je rollator met je hoofd en wapperende manen in de wind. De kans bestaat zelfs dat er op straat naar je gefloten wordt…, maar ja of je daar zo blij mee bent is de vraag? Voor de omgeving moet je natuurlijk zeggen dat je dat gefluit ordinair vindt… Maar intussen zit je er in stilte van te genieten…, ja zelfs met volle teugen…, heerlijk al die aandacht… ach jij bent ook maar een mens.

De jeugdige MAAGDEN krijgen vanuit de kosmos een goede raad en we weten het, adviezen zijn er om in de wind te slaan. Maar daar komt die toch: Feesten en te vaak tot in de kleine uurtjes doorhalen gaat ten koste van je studie! Probeer het even tot je intelligente hoofdje door te laten dringen…

Genoeg vermaningen, vergeet aan de andere kant niet van het leven te genieten want je bent maar één keer jong en Maagd in dit leven. De mooie jeugdjaren komen nooit meer terug.

De Maagden op leeftijd zitten niet voor niks dikwijls te mijmeren over de tijd dat ze nog een jonge MAAGD waren. De oudere Maagden moeten wat meer aan bejaardengym doen, al is het de vorm dat je op een stoel kunt blijven zitten. En natuurlijk gezond eten is ook niet verkeerd. Vooral groene groenten en rauwkost daar gaat je huid van stralen en ben je het weer: een jonge Maagd.

Het komend jaar in één oogopslag

De MAAGD zal de volgende cijfers aan 2020 kunnen geven:

liefde & geluk                 10         

geld                                     7

maatschappelijk               8

(vrijwilligers)werk           7

gezondheid                        8

dat wordt dus een topjaar!

Je gelukskleur is: goudkleurig. Trek regelmatig kleding aan van die kleur, het brengt nog meer positiviteit, kracht en geluk op je levenspad.

Een absolute geluksdag van iedere maand is: de 3de dag.

Edelstenen die goed bij dit sterrenbeeld passen: lapis lazuli, amethist, amazoniet.

Karakter- en persoonlijkheidskenmerken MAAGDvlijt, aanpakken en praktisch. 

weegschaal
  
                  

Wat is het belangrijkste in het leven WEEGSCHAAL? Precies… liefde…! En daar zal je het komend jaar veel van krijgen en geven. Romances die uitbundig opbloeien, de Weegschalen laten zich van hun beste kant zien. Andere dierenriemtekens proberen ze ook altijd in hun liefdesnet te vangen en met succes!

Om je geld goed in de gaten te houden kan je het beste een lastige boekhouder inhuren. Je hebt iemand nodig die wat streng meekijkt waar je geld blijft. Dan ga je zelfs wat overhouden...!

De jonge WEEGSCHAAL kan je uiterst serieus noemen, ze eten gezond, gaan op tijd naar bed en studeren hard. Uitzonderingen daar gelaten, die drinken bier per strekkende meter en ze proeven niet eens wat ze drinken… Het opvallende van dit type WEEGSCHAAL is... uiteindelijk komen ze toch nog goed terecht. Met andere woorden er is altijd hoop.

Alleenstaande WEEGSCHALEN hebben het soms moeilijk omdat ze alleen zijn. Maar? Dat duurt niet lang meer want je prins op het witte paard zal niet voorbij galopperen maar binnenkort afstijgen en de prinses van je dromen zul je kunnen wakker kussen. Geniet er maar vast van, het idee alleen al… brengt je in de zevende hemel.

De oudere WEEGSCHAAL doet er verstandig aan om er regelmatig op uit te trekken, de paden op de lanen in. Waarom? In het wild kan je ook die prins en prinses tegenkomen, misschien wat ouder en ietsje beschimmeld… maar dat maakt allemaal niet uit… Liefde is liefde!

Het komend jaar in één oogopslag

De WEEGSCHAAL zal de volgende cijfers aan 2020 kunnen geven:

liefde & geluk                 10

geld                                    8

maatschappelijk              9

(vrijwilligers)werk          8

gezondheid                       8

dat wordt dus een cool jaar!

Je gelukskleur is: geel. Trek regelmatig kleding aan van die kleur, het brengt nog meer positiviteit, kracht en geluk op je levenspad.

Een absolute geluksdag van iedere maand is: de 11de dag.

Edelstenen die goed bij dit sterrenbeeld passen: saffier, jade, toermalijnkwarts

Karakter- en persoonlijkheidskenmerken WEEGSCHAAL: nuchter, diplomatiek en scherpzinnigheid.

schorpioen
  
(23 oktober tot en met 22 november)       

Dat wordt een prijswinnend jaar SCHORPIOEN! Ja, je dromen gaan allemaal uitkomen, een klein droompje misschien niet helemaal. Maar er moet ook wat te verlangen blijven.

De jeugdige SCHORPIOEN zal de eerste schreden zetten op het gebied van de liefde en het zijn geen wankele stapjes. Zoals we allemaal weten is een SCHORPIOEN van nature charmant, empathisch en geboren voor de liefde. Kortom ze zijn er om van te houden en bezitten het vermogen om van top tot teen lief te hebben.

Op het gebied van wonen komen er positieve veranderingen en dat geldt voor alle Schorpioenleeftijden.

SCHORPIOENEN met kinderen, soms leg je de lat wel erg hoog voor de spruiten. Denk vooral aan je eigen jeugd en stel je eisen bij.

De bejaarde SCHORPIOEN kan in het begin van het jaar door ‘de koude kant’ in een klein dipje komen, maar het is net als een donderwolk, dat verdwijnt uiteindelijk allemaal. De zon zal weer uitbundig doorbreken, geen wolkje meer aan de hemel en het wordt een stralend 2020…

De Schorpioen zal in zijn algemeenheid goed aan de bak komen, vooral trouw aan jezelf blijven. Ga je doel helder in het vizier nemen en streef er zonder bedenkingen naar toe. Je zult een geweldig goed bericht krijgen, dit jaar kan niet meer stuk. Je bereikt wat goed voor je is… en de rest komt later.

Het komend jaar in één oogopslag

De SCHORPIOEN zal de volgende cijfers aan 2020 kunnen geven:

liefde & geluk                 9

geld                                    8

maatschappelijk              7

(vrijwilligers)werk          8

gezondheid                       8

dat wordt dus een aantrekkelijk jaar!

Je gelukskleur is: bruin. Trek regelmatig kleding aan van die kleur, het brengt nog meer positiviteit, kracht en geluk op je levenspad.

Een absolute geluksdag van iedere maand is: de 18de dag.

Edelstenen die goed bij dit sterrenbeeld passen: granaat, agaat, robijn

Karakter- en persoonlijkheidskenmerken SCHORPIOEN: degelijkheid, vasthoudend en spits.

        
boogschutter
 
 

Dat wordt een gedenkwaardig jaar met vele hoogtepunten BOOGSCHUTTER! Zorg ervoor dat je goed uitgerust aan je belangrijke levensperiode begint want je krijgt het druk. Ja… en op elk gebied, werk, familie, spiritualiteit en maatschappelijk…. Maar gelukkig kan je goed organiseren en je tijd indelen. Je krijgt trouwens alle medewerking vanuit de kosmos, de sterrenstanden zijn uiterst gunstig om nieuwe dingen te ondernemen.

Ook op het gebied van de liefde loopt het allemaal op rolletjes, er zal wel een kaper op de kust kunnen verschijnen. Jaag hem/haar weg anders kon die mentale piraat toch weleens wat lastig worden, hij/zij heeft een magnetische persoonlijkheid. De ideale schoondochter/zoon…, nou dan weet je het wel…

Financieel de zaken goed op orde houden en haarscherp het verschil blijven zien tussen debet en credit. Als je dat allemaal in de gaten houdt is er niks aan de hand.

De jonge Boogschutters doen het prima, je bent van velen de lieveling. Niet arrogant worden of naast je schoenen gaan lopen! Anders ga je struikelen en dat is niet prettig. De studieresultaten mogen er zijn… en blijven positief stromen, laat je gerust een stukje meedrijven op de stroming van succes. En dan de draad weer oppakken, niet indutten of teren op oude resultaten.

De oudere BOOGSCHUTTERS zoeken de schijnwerpers niet meer zo op, maar niet mijmerend in een hoekje gaan zitten wegkwijnen. Gewoon in beweging komen, de liefde weer wat aanwakkeren. Nieuwe kleren kopen, naar de kapper en aan je tweede jeugd beginnen.

Het komend jaar in één oogopslag

De BOOGSCHUTTER zal de volgende cijfers aan 2020 kunnen geven:

liefde & geluk               9

geld                                  9

maatschappelijk            9

(vrijwilligers)werk        9

gezondheid                     9

dat wordt dus een geweldig jaar!

Je gelukskleur is: groen. Trek regelmatig kleding aan van die kleur, het brengt nog meer positiviteit, kracht en geluk op je levenspad.

Een absolute geluksdag van iedere maand is: de 29ste dag.

Edelstenen die goed bij dit sterrenbeeld passen: labradoriet, opaal, topaas

Karakter- en persoonlijkheidskenmerken BOOGSCHUTTER: avontuurlijk, doortastend, vrolijk en openheid

                 
 steenbok
 

De kosmos heeft voor het jaar 2020 heel wat voor je in petto, allemaal fijne dingen STEENBOK. Met je werk kom je in de lift te zitten, promotie ligt op een aantrekkelijke wijze in het verschiet. De liefde zal een extra stimulans krijgen en heftig opbloeien. Alleenstaande Steenbok, de liefde van je leven is in aantocht. Ja, het is zelfs je tweelingziel…, een twee-eenheid, als de ander slaap heeft ga jij gapen… Jullie voelen alles van elkaar aan. Een heel mooi en bijzonder gevoel.

Steenbokken met een gezin en kinderen, de geldstroom goed in de gaten houden… Een partner moet wat vaker een euro van alle kanten gaan bekijken voordat het wordt uitgegeven… Laat de verkeerde uitgavestroom opdrogen en stel nieuwe prioriteiten, dan komt alles goed.

Jeugdige STEENBOK, je gaat het dit jaar maken op studiegebied. Je cijfers mogen er zijn. Misschien ietsje minder lang feesten in het weekend en de liefde kost ook te veel van je energie. Goed fruit eten en aan je eiwitten denken.

Steenbokken op jaren, gelukkig heb je bijna nooit een bokkenpruik op, je stapt altijd met je goede been uit bed. Je bent een voorbeeld voor velen en dat is in 2020 niet anders… Wel wat meer bewegen en ervoor zorgen dat je bonbons en al die andere dingen niet te lekker gaat vinden.

Het komend jaar in één oogopslag

De STEENBOK zal de volgende cijfers aan 2020 kunnen geven:

liefde & geluk                 9

geld                                    8

maatschappelijk              9

(vrijwilligers)werk          8

gezondheid                       9

dat wordt dus een uitstekend jaar!

Je gelukskleur is: wit. Trek regelmatig kleding aan van die kleur, het brengt nog meer positiviteit, kracht en geluk op je levenspad.

Een absolute geluksdag van iedere maand is: de 12de dag.

Edelstenen die goed bij dit sterrenbeeld passen: bergkristal, zwarte toermalijn, rookkwarts.

Karakter- en persoonlijkheidskenmerken STEENBOK: niet willen opvallen, oppassend en eerlijkheid.

 

 waterman
 

De sterren willen niet overdrijven maar dat wordt een heerlijk jaar WATERMAN. Om een aantal onderwerpen te noemen: romantiek, liefde, werk, wonen en familie, het marcheert allemaal goed tot uitstekend.

Het jaar 2020 zal in het teken staan van LIEFDE… Als je een alleenstaande Waterman bent, de mooiste liefde staat al voor je in de startblokken. Je krijgt het er allemaal erg druk mee…, het wordt een liefde met alles erop en eraan. Huisje boompje en beestje liggen ook in het verschiet, maar niets overhaasten. Alles heeft zijn tijd nodig…

Watermannen getrouwd en met kinderen. Ga eens wat meer tijd aan jezelf besteden, pak een hobby op want je moet wat regelmatiger gaan bijtanken. Je energie geef je te veel weg aan een ander. Je geduld is soms te groot, vervelende kinderen moet je wat vaker en eerder achter het behang plakken. Dat vinden ze nog leuk ook…, en dan kunnen ze ook wat tot rust komen. Want af en toe kan je door je stress wat veeleisend zijn naar de kids… Ja, eerlijk is eerlijk, dat is waar… Maar goed, je bent ook geen heilige en dat zal je dit jaar ook niet worden. En dat hoeft ook niet…

Jeugdige WATERMAN, je streven wat de studie betreft is net ietsje te zuinig… Je cijfers zijn wat magertjes, dunne voldoendes…, het kan allemaal beter. Gooi je slimme hersens in de opleiding, ga studieboeken verslinden dan wordt je leerhonger steeds groter en zal eindigen als bolleboos.

Waterman op jaren, de reis die je altijd al had willen maken komt eraan. Iemand gaat je uitnodigen en zeg meteen ‘ja’ en geen ‘ja… maar…’. Die kans op een fijne reis krijg je nooit meer…

Het komend jaar in één oogopslag

De WATERMAN zal de volgende cijfers aan 2020 kunnen geven:

liefde & geluk                 8

geld                                    8

maatschappelijk              7

(vrijwilligers)werk          8

gezondheid                       7

dat wordt dus een super jaar!

Je gelukskleur is: rood. Trek regelmatig kleding aan van die kleur, het brengt nog meer positiviteit, kracht en geluk op je levenspad.

Een absolute geluksdag van iedere maand is: de 19de dag.

Edelstenen die goed bij dit sterrenbeeld passen: fluoriet, turkoois, angeliet.

Karakter- en persoonlijkheidskenmerken WATERMAN: creatief, vindingrijkheid en oorspronkelijkheid.

 

 vis
 

Dat wordt een jaar om u tegen te zeggen VISSEN! Het kan allemaal niet op, geld genoeg, gezondheid uitstekend, relaties om van te watertanden… Je vitamine R reikt tot in hoge kringen… Ook op het gebied van sport en spel kom je goed aan je trekken. En om niet te vergeten, de liefde! Het kost veel tijd maar dan heb je ook wat… Je wordt op handen gedragen, de vloer wordt gekust waarop je loopt. Soms zal je het een beetje als overdreven beschouwen, maar je kunt eraan wennen.

De jeugdige Vissen kunnen zich soms wat onzeker voelen, trek je op aan de oudere Vissen…, dat wordt jouw toekomst ook als je dat wilt… Ja, en wie wil dat niet. Je creativiteit staat nooit op een klein pitje en je gaat maar… en gaat maar… onvermoeibaar.

Het is mogelijk dat er af en toe wat achterklap is, ach ja…, dat heb je bij mensen die succesvol zijn, het kan wat scheve ogen geven. Maar dat is een teken dat je goed bezig bent.

Getrouwde VISSEN met kinderen… Je denkt gelukkig erg vaak aan het milieu en zeker nu jullie gezinsuitbreiding overwegen, ja natuurlijk… een kindje kan je ook (financieel) adopteren? De sterren volgen je zoals altijd op de voet…. en zullen inspiratie geven daar waar het nodig is.

Jonge Vissen die nog volop met de studie bezig zijn, niet vergeten om ook genoeg vertier te zoeken. Ja, de kosmos weet het, jullie zijn plichtsgetrouw en harde werkers… Maar je bent maar eenmaal jong en je moet de liefde wat meer gaan verkennen. Het niet alleen weten uit de boekjes over bijtjes en bloemetjes, nee zelf ondervinden, praktiseren en op avontuur gaan…

De bejaarde Vissen… Nou dat is een kwestie van jong geleerd oud gedaan. Ze zijn in bejaardenoorden niet te stuiten omdat ze stuk voor stuk weten waar Abraham de mosterd haalt… Mooi om overal die idylles te zien opbloeien, romantisch tafelen bij boerenkool met worst… De Vissen verstaan de kunst om overal een feestje van te maken.

Het komend jaar in één oogopslag

De VISSEN zal de volgende cijfers aan 2020 kunnen geven:

liefde & geluk                 9

geld                                    8

maatschappelijk              9

(vrijwilligers)werk          8

gezondheid                       9

dat wordt dus een kostelijk jaar!

Je gelukskleur is: paars. Trek regelmatig kleding aan van die kleur, het brengt nog meer punitiviteit, kracht en geluk op je levenspad.

Een absolute geluksdag van iedere maand is: de 11de dag.

Edelstenen die goed bij dit sterrenbeeld passen: amethist, opaal, aquamarijn.

Karakter- en persoonlijkheidskenmerken VISSEN: gevoeligheid, inlevingsvermogen en filosofisch ingesteld.

© Jan C. van der Heide

hypnotherapeut & paragnost & coach

 

 
Wie is online
We hebben 60 gasten online
Radio Paravaria