Als ik een miljoen...
Als ik een miljoen win...
 
De STAAT wil Patatkramen aan banden leggen omdat je van patat dik wordt...
De STAAT wil Patatkramen aan banden leggen omdat je van patat dik wordt...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. De inhoud van de brief is meestal een bemoedigend woord, een spreuk, (dag)horoscoop of iets anders op futurologisch gebied, mens & maatschappij of andere info uit het rariteiten kabinet dat leven heet...
Standen zon en maan
Weegschaal
Zon in Weegschaal
16 Graden
Ram
Maan in Ram
25 Graden
Volle maan
Volle maan
14 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home 2021 Horoscopen 2021

Horoscopen 2021

AddThis Social Bookmark Button

 

De HOROSCOPEN 2021 zijn wat luchtiger geschreven omdat de tijd waarin de mensheid leeft al moeilijk genoeg is. De sterren verkondigen alles op een wat speelse toon, maar tussen de regels door goed lezen voor de kosmische vingerwijzingen en sterrentips.

Voor alle dierenriemtekens geldt: liefde sleept je overal doorheen, geef ook je hoop of ‘geloof in het goede’ nooit op. En denk maar zo, in de nabije toekomst dooft het coronavirus vast en zeker als een nachtkaars uit, de gemene Spaanse griep is uiteindelijk ook opeens verdwenen!

© Jan C. van der Heide

hypnotherapeut, paragnost en coach

 
 
 HOROSCOPEN 2021

ram

RAM

(21 maart tot en met 20 april)

Dat gaat het jaartje wel worden RAM! En er komen zelfs verheugende gebeurtenissen waarover de kindskinderen het nog zullen hebben. Ja, je gaat familiehistorie schrijven en je zult een voorbeeld worden voor de verre nazaten.

Het lijkt of het jaar wat moeilijk op gang komt, maar dat is de voorbereidingstijd die de sterren nodig hebben om je levensweg zo goed mogelijk uit te stippelen en te plaveien. En natuurlijk ook om ervoor te zorgen dat alles in de randgebieden gestroomlijnd gaat verlopen. Je zult verbaasd zijn wat er allemaal voor je in het vat blijkt te zitten. Wonen, werk en het gezinsleven, je kunt tevreden zijn. De gezinsleden doen het allemaal redelijk tot goed. Alleen de jongste heeft wat extra aandacht nodig en lijkt karakterologisch opvallend veel op je. Ja, je raadt het al, die is namelijk van nature ook begaafd in lichtelijk ‘dwarsliggen’. Dus niet te gauw uit je slof schieten, rustig blijven, over je eigen schaduw heen springen en vooral denken aan de tijd dat je zelf klein was en wat af en toe chronisch dwarslag.

Maatschappelijk kom je uiteindelijk weer in de lift te zitten…, en valt het met je inkomen toch te doen want je verbrast je geld gelukkig niet aan ‘onnutte dingen’, zou je overgrootmoeder zaliger kunnen zeggen.

Een speciaal bericht van de sterren voor de vrouwelijke Rammen…, ram er wat eerder op los als er niet naar je wordt geluisterd. We bedoelen dat natuurlijk niet letterlijk, maar wel figuurlijk. Vaker je mond opendoen, een scherpe punt aan je tong slijpen en kom eens lekker scherp uit de hoek. Een beetje meer respect voor jou mag wel…, dat respect kan trouwens nooit genoeg zijn. En nu we het toch over respect hebben, dat geldt ook voor je zelfrespect. Je bent een gouden vrouw, maar zijn er te veel momenten dat je je dat niet beseft...

Alleenstaande Rammen, maak je borst maar vast nat, de prins op het witte paard komt al aan gegaloppeerd, hij holt je niet in gestrekte draf voorbij. Nee, nee, onze prins gaat bij je afstijgen. Ja, ja... maak de vlinders in je buik maar vast wakker.

Maar ook met je beide voeten op de grond blijven staan want hoe de prins in het dagelijks leven echt is moet je nog maar afwachten.

Genoeg onthuld over de prins in aantocht, je komt er in het echt allemaal zelf wel achter!

Jeugdige Rammen als je last van jeugdpuistjes hebt of als je wat verlegen bent, bedenk altijd dat die dingen vanzelf allemaal over gaan. Ja dat vuurrood blozen ook…! Voor je het weet zit dat bloedmooie vriendinnetje, als je later groot bent, op je schoot. Ja en jij dan zonder pukkeltjes of zweethandjes zonder nagels met rouwranden, gewoon gezellig. Dat gaat allemaal goed komen, beloven de sterren je in koor.

Wat het schoolwerk nu aangaat, je mag er best een tandje bijzetten. Je bent erg slim, maar als je echt pienter bent gebruik je die hersens ook. Als je je best doet ga je het goed in de maatschappij doen, want je barst van de talenten. Oppassen voor spuiten, snuiven of het overdadig consumeren van alcoholische versnaperingen. We kennen een wijze en praktisch aangelegde opa en die zei altijd tegen zijn kleinkinderen: ‘Als je aan de drugs gaat dan moet je niet vergeten om meteen een begrafenisverzekering af te sluiten’. Mooi gesproken door die opa en erg waar...

Rammen op jaren. Blijf zo lang mogelijk thuis wonen, ‘my home is my castle’ zeggen de Engelsen niet voor niets. Maar als je toch gaat afreizen naar een aanleunwoning, een te krap flatje of iets in die onvrije sfeer… Denk eraan dat je geest altijd kan reizen waarheen die wil. Daarom kan je je dus altijd zo vrij als een vogeltje voelen. Dat is belangrijk voor je. En wat de liefde betreft, als je alleen bent, er bloeien soms mooie idylles op in bejaardenoorden of aanleunwoningen. En zoals je vaak gehoord hebt, je bent ook nu nog een aantrekkelijk type. Je oogt jong, geestelijk ook…, je bent door de sterren goed bedeeld met al je, helaas nu hier en daar wat gerimpelde, onderdelen...

Het komend jaar in één oogopslag

De RAM zal de volgende cijfers aan 2021 kunnen geven:

liefde & geluk                   8                 

geld                                    7       

maatschappelijk               6       

(vrijwilligers)werk           8                 

gezondheid                       8       

dat wordt dus een puik jaar!

Je gelukskleur: paars.

Een absolute geluksdag van iedere maand is: de 8ste dag.

Edelstenen die goed bij dit sterrenbeeld passen: robijn, carneool, jaspis

Karakter- en persoonlijkheidskenmerken: ondeugend, spontaan, humor, vrijheidslievend, doortastend, gezellig, avontuurlijk.

 

stier

STIER 

(21 april tot en met 20 mei)       

Ga er maar aan staan STIER, want in het komende jaar moet er het nodige verzet worden! Ja, en op allerlei gebied. Een Stieren met partner, getrouwd of met andere papieren zijn positief bezig.

Er blijft gelukkig ook genoeg tijd over om te niksen, te luieren of stromeloos voor je uit te kijken en dat doe je op geschikte momenten graag en veel, het betere chillen zullen we maar zeggen. Altijd een drankje binnen handbereik, want je bent een gezelligheidsmens. Je hebt trouwens ook geen hekel aan dieren. Zo is een hond echt iets voor jou, kan de hond fijn achter jou aanhollen en kunnen jullie samen je energie kwijtraken. Dat komt de sfeer thuis en in het gezin ook ten goede, want als de irritatie gaat overborrelen dan ga je opeens allerlei dingen zien. Maar over het algemeen ben je rustig en eet uit de hand. Niet dat je zoetsappig of een pantoffelheld(in) bent, je weet ook van aanpakken. Een mannelijke Stier helpt meestal mee in het huishouden, want je bent proper aangelegd. Maar daarna verdwijn je de keuken in om een heerlijke maaltijd, van vier gangen, tevoorschijn te toveren. Je bent wat je noemt van alle markten thuis… Omgaan met een mannelijke Stier heeft zo zijn voordelen.

Een speciaal bericht van de sterren voor de vrouwelijke Stier. Iedereen verwennen en jezelf vergeten, niet doen, laat het dit jaar eens heel anders gaan. Je moet in de watten worden gelegd en dwing dat af met je liefste glimlach of sla met je vuist op tafel. Zie je zelf dus niet als een sluitpost, maar eis wat meer aandacht voor jezelf op.

Alleenstaande Stieren… Je lijkt af en toe wat haast te hebben. Een nieuwe liefde komt niet zomaar aan je voordeur aankloppen. Op het goede moment zal je hem of haar ontmoeten, staat in de sterren geschreven. Maar laat het vooral los en zo kan de kosmos haar werk het beste doen.

Jeugdige Stiertjes hebben de neiging om er een potje van te maken. En dat je nog iets in je slaapkamer kunt vinden is best knap, het lijkt wel of je in de bergen loopt… Bergje troep hier en bergje troep daar, bergje op en af, om over alle rotzooi heen te moeten klimmen is een hele prestatie. Laten we maar zeggen dat het goed voor je conditie is… Toch misschien eens gaan opruimen voordat je het huis uit of met pensioen gaat? Je huisgenoten zullen steil achteroverslaan als je ze een rondleiding in je opgeruimde kamer gaat geven. Denk maar zo, geen rommel in je kamer betekent een ordelijk hoofd… Kan je beter nadenken om tienen te halen, toch…

Stieren op jaren. Ga je wat meer verdiepen in het verleden. Fraaie herinneringen ophalen over vroeger toen alles beter was… Zoek een gezellige gesprekpartner, zet een boom op, drankje erbij, steek de brand in een lekkere sigaar als jullie van roken houden. Laat oude tijden herleven. Dan kan je de tijd dat je alleen bent veel beter aan. En als je nog je geliefde partner hebt kunnen jullie nogmaals de wittebroodsweken beleven, zoete herinneringen nader belichten. Vertellen hoe mooi je partner toen was en nog is natuurlijk, met nadruk op nòg… Dat maakt van je ouwe dag een feest, bruidje en bruidegom stralen als weleer. Samen er iets van maken, dat geldt voor jong en oud. Als een zuurpruim van je oude dag genieten kan natuurlijk ook…

Het komend jaar in één oogopslag

De STIER zal de volgende cijfers aan 2021 kunnen geven:

liefde & geluk                 10               

geld                                    7

maatschappelijk               7

(vrijwilligers)werk           7

gezondheid                       7

dat wordt dus een veel belovend jaar!

Je gelukskleur is: groen. Trek regelmatig kleding aan van die kleur,

Een absolute geluksdag van iedere maand is: 28ste dag.

Edelstenen die goed bij dit sterrenbeeld passen: rozenkwarts, saffier, smaragd

Karakter- en persoonlijkheidskenmerken STIER: oprecht, harmonie, doorzetten, volhouden en moedig

 

  tweeling
         

De sterren maken een kleine buiging voor je TWEELINGEN! Dit wordt een jaar van voldoening. Je gaat een jaar in, waar je je heldere verstand, lieve gevoel en aardige karakter maximaal inzet om er iets moois van te maken. Fijn je betrokkenheid bij mens en wereld. De aardbol heeft grote behoefte aan mensen zoals jij.

Als je een partner en/of gezin hebt…? Ze treffen het er maar mee dat ze een Tweeling aan de haak hebben geslagen en een dergelijk geliefd sterrenteken in hun midden hebben. Genoeg veren op diverse plekken geplaatst, dat moet je altijd goed doseren, beseffen de sterren… Over naar een ander onderwerp, ‘de ernst des levens’.

Als we het over geld hebben, geven de sterren je het advies om een spaarvarken onder het gat in je hand te zetten. Want onder ons gezegd en gezwegen, je verdient over het algemeen goed maar een onverminderd aandachtspunt is, dat je graag geld als water uitgeeft. Ga die woeste geldstroom wat kanaliseren en stuur het richting varken dat graag spaart. Dat is dan afgesproken, beter dan het slijk der aarde in het riool blijven wegspoelen.

Het gezin marcheert… en je partner ook. Je kunt af en toe wat beter naar haar/ hem luisteren. Misschien in 2021 wat afscheid nemen van je ietsje te royale eigenwijsheid. Afleren hoeft natuurlijk niet, maar een beetje zou kunnen, leuk zijn, eventueel, mogelijk en natuurlijk alleen als je het er zelf mee eens bent en wilt. Als dat niet zo is, lekker eigenwijs blijven tot je honderdste.

Ga je bakens op tijd verzetten op het gebied van werk, wonen, gezinsplanning. Als je zo graag een nog groter gezin wilt hebben denk dan eens aan een hondje, lief katje of konijntje.

Een speciaal bericht van de sterren aan de vrouwelijke Tweelingen, het goede bericht is dat we geen directe raadgevingen voor je hebben. Je bent goed geschapen, je persoonlijkheidsstructuur en je karakter zijn fraai, je bent bijna dat het niet beter kan. En bij de uitdeling van neuzen, handen en andere onderdelen heb je ook al vooraan gestaan. Bij jou is het vooral van belang dat je niet vergeet om blij met jezelf te zijn. Geniet het komende jaar vooral van vriendschap, liefde en alles dat je warme gevoelens bezorgt. Vermijd vooral personen die zich als hopeloze eikels gedragen …

Alleenstaande en jeugdige Tweelingen, maak je niet te veel zorgen over geld en goed, zoals studieschulden, waar moet ik wonen, hoe overleef ik financieel de komende maand? De sterren begrijpen je zorgen, maar gezien je uiterst goede geboortesterrenstanden kunnen we veel voor je doen en regelen. En daar zijn we al een tijdje hard mee bezig… Op je levenspad hebben we de mogelijkheid gezet van een aardige vrouw/ man met uiterst vermogende ouders. Er is één maar, als je kiest voor het gemak van het geld zal je leven ongelukkig verlopen. Je moet dus echt onbegrensd van die man of vrouw houden.

Tweelingen op jaren die hebben de toekomst. Eén of andere mafkees schreef ooit ergens: ‘Er komt een tijd dat ze in Nederland met de bejaarden de dijken gaan ophogen’. Dat is wat je noemt een sterfhuisconstructie. Niets is minder waar, want de Tweelingenoudjes in Nederland zijn springlevend! Spreek met de sterren in stilte af dat je minstens honderd jaar wordt… En geniet intussen intens van je leven, je geld, ga lid worden van een sjoelclub, VRW (vereniging rollatorwandelingen), doe mee aan scootmobielraces… Maar? Verzeker je eerst goed en ruim om probleemloos van je nieuwe hobby’s te kunnen genieten. Als je het allemaal goed organiseert kan je op een ontspannen manier zoals afgesproken 100 jaar of meer worden… Vooral als aardigheid voor jezelf…. en wel in goede gezondheid, als je tenminste niet te veel eet, snoept en drinkt. Vooral veel bewegen, al is het voetje voor voetje achter een ‘opgevoerd’ looprekje..., door veel te trainen kan je er misschien wel een renhekje van maken!

Het komend jaar in één oogopslag

De TWEELINGEN zullen de volgende cijfers aan 2021 kunnen geven:

liefde & geluk                 7                 

geld                                  8

maatschappelijk             8

(vrijwilligers)werk         7,5

gezondheid                     8,5

dat wordt dus een jaar

Je gelukskleur is: bruin. Trek regelmatig kleding aan van die kleur, het brengt nog meer positiviteit, kracht, geluk op je levenspad.

Een absolute geluksdag van iedere maand is: de 17de dag.

.

Edelstenen die goed bij dit sterrenbeeld passen: citrien, aquamarijn, agaat

Karakter- en persoonlijkheidskenmerken: creatief, zuinig, opgeruimdheid, sociaal en behulpzaamheid.

 

  kreeft1

 KREEFT

Bij wat tegenslag niet meteen denken dat het een waardeloos jaar wordt KREEFT! Het gaat uiteindelijk allemaal erg meevallen.

Kreeften met een gezin of partner hebben weinig te klagen. Er kan een heleboel positief worden afgevinkt. Ja, er is altijd weleens wat, dat komt in de beste families voor. Er is een felbegeerde wens naar meer woonruimte, hier is het een kwestie van alert blijven op kansen. De tijd is ook uiterst rijp om een nieuwe studie op te pakken. Regeren is vooruitzien, straks komt het allemaal goed van pas.

Maak liever geen ruzie met een hogergeplaatste of instantie met veel macht. Je gooit dan je eigen glazen in. Als je het afzet tegen de eeuwigheid gaat het om lood om oud ijzer.

In de financiële sector maak je kansen. Maar geen pratend pak worden hoor…, die mensen geld uit de zak praat… Je hebt altijd al iets met geld gehad, je vindt het leuk en dan wordt het vast een succes.

Een speciaal bericht van de sterren aan de vrouwelijke Kreeft.

Je beschikt over het natuurlijke talent dat je iemand moeiteloos om je vinger kunt winden, ga daar wat vaker gebruik van maken. Je leven zal er lichter, luchtiger en makkelijker door worden. Oefen in de spiegel wat vaker je liefste glimlach zodat je voortaan je lieflijk onschuldige gezichtje direct tevoorschijn kunt toveren. Dus om de vinger winden en betoverende glimlach zijn de toverwoorden voor het verse jaar. We horen volgend jaar wel de prachtige verhalen die eruit voort zijn gekomen, de sterren verheugen zich er al op.

Alleenstaande Kreeften. Je kunt het allemaal goed redden, je hebt het goed voor elkaar. Maar? Je bent er langzaam naar toe gegroeid, een gezellige vriend/vriendin staat al in de coulissen om je om de hals, of in de armen kan ook, te vliegen. Het contact komt tot stand door een toevallige ontmoeting. En heel subtiel gaat het verder en verder… Neem rustig de tijd om elkaar goed te leren kennen.

Op vele terreinen kunnen jullie elkaar vinden, samen dezelfde sport beoefenen of samen koken. Jullie zijn allebei wat je noemt lekkerbekken en hebben beiden de neiging om wat te groeien rond de buik- en heuppartijen. Het heeft ook weer zijn charme om samen af te vallen.

Het zou zo maar kunnen dat jullie elkaar eeuwige trouw beloven.

Jeugdige Kreeften zijn meestal uitblinkers en van vele markten thuis. Van nature hebben ze het in hun vingers zoals muziek, schilderen en vooral talen. Enige gemakzucht kan om de hoek komen kijken en enkele luie Kreeftjes denken dat het ze wel komt aanwaaien. Fout, trap niet in die valkuil. Iets bereiken betekent soms op je tandvlees lopen, volhouden en zeker altijd een studie afmaken. Niet in het zicht van de haven afhaken, want daar krijg je later gruwelijke spijt van. De sterren gaan verder niet schoolmeesteren, de meeste Kreeften zijn namelijk oppassend, gooien er niet met hun pet naar en zijn plichtsgetrouw.

Vergeet nooit dat je een Kreeft bent, daar mag je best trots op zijn.

Kreeften op jaren zijn meestal gezelligheidsdieren…. In hun vlegeljaren haalden ze nachten lang door en maar praten in de kroeg over niks…, dat was het leukste, de niksonderwerpen…, lachen, gieren, brullen om niks, heerlijk… De meeste Kreeften hebben ook een goed gevoel voor humor. Als de Kreeftjes ouder worden, ze zijn bijna nooit zuur of verbitterd.

Niemand kan boos worden op de schalkse Kreeft… Zijn humor, pretoogjes en zijn krakende stem… typisch het gedrag van een Kreeft op jaren. Niet dat alle oude Kreeften zo uitbundig en flamboyant zijn, er zijn uitzonderingen, dat zijn zure exemplaren… maar die slijten hun jaren meestal in stilte en daar heb je verder geen kind aan.

Het komend jaar in één oogopslag

De KREEFT zal de volgende cijfers aan 2021 kunnen geven:

liefde & geluk                 7                 

geld                                  8

maatschappelijk             8.5

(vrijwilligers)werk         7

gezondheid                     7,5

dat wordt dus een prima jaar!

Je gelukskleur is: wit. Trek regelmatig kleding aan van die kleur, het brengt nog meer positiviteit, kracht, geluk op je levenspad.

Een absolute geluksdag van iedere maand is: 2de dag.

Edelstenen die goed bij dit sterrenbeeld passen: maansteen, opaal, smaragd

Karakter- en persoonlijkheidskenmerken: voor een ander zorgen, gezelligheid, scheppingsdrang, veel bevestiging nodig, geduldig en toegewend.

 

 leeuw

Brul het maar vast hoog van de toren, het wordt een prettig en gestroomlijnd jaar LEEUW als je de nodige aandachtspunten in acht neemt.!

Er moet brood op de plank komen en dat gaat niet vanzelf. De Leeuw is over het algemeen een harde werker en loopt niet graag de kantjes ervan af of drukt ook niet zijn snor. Als zelfstandige doet de Leeuw het goed. Op de langere termijn zit er zelfs ook uitbreiding in zijn bedrijf, alhoewel er eerst door een zure appel heen gebeten moet worden. Waarom is de Leeuw een succes? Meestal hebben ze een prima partner en dat is de sleutel van hun succesvolle leven. De vrouw/ partner van een Leeuw is vaak de emotionele wandelstok waarop de Leeuw leunt en steunt. Maar dat mag alleen niet worden gezegd en mag de buitenwereld liefst niet weten.

Het gezin en het huishouden van een Leeuw? Af en toe een beetje gekrakeel onder de kinderen, maar over het geheel genomen valt het wel mee. Bepaald huisraad mag weleens worden vervangen en de keuken heeft ook wat aandacht nodig. Een likje verf hier en daar in de woning zou ook niet fout zijn.

Een speciaal bericht van de sterren aan de vrouwelijke Leeuw. Blijf niet te veel in de schaduw van je partner zitten, laat meer zien wat je allemaal in je mars hebt. Een ander mag best duidelijker merken dat je een grote slimmerd bent en dat je ook een grote muil kunt op zetten, brul het maar uit. Jezelf wat meer verwennen mag ook wel, koop die leuke kleren en bijpassende schoenen en om niet te vergeten die tas.

Alleenstaande Leeuw niet denken dat een kinderhand gauw gevuld is. Kom op, je bent een Leeuw. Laat die sterrenenergie vrij in je stromen en profileer jezelf meer. Een beetje onzeker mag je wel zijn, dat heeft ook zijn charme maar laat je leven er niet door bepalen. Om een paar dingen te noemen, vraag salarisverhoging, solliciteer naar die ene baan of wijs er op dat je eindelijk weleens voor promotie in aanmerking mag komen. En als je werkloos mocht zijn, prent in je hoofd dat je binnenkort een baan zult vinden. Je gaat het uitstralen, want je bent een sterke en krachtige Leeuw. Op de andere sekse zal je dan ook een prima indruk maken, je bent aantrekkelijk genoeg.

Jeugdige Leeuw je bent lekker bezig. Het kan natuurlijk altijd beter, maar dat is alleen voor de perfectionisten weggelegd maar dan gaat het ook vaak mis. Je hoeft geen 10 of een elf te halen, welnee, zorg gewoon voor voldoendes op je rapport. Kortom maak werk van je (t)huiswerk. Misschien ken je wel een paar mensen op school die de kantjes ervan aflopen, zoals chronisch spijbelen en wat hebben ze ermee bereikt? Precies niets! Gelukkig is dat jouw voorland niet, daar ben je veel te slim voor., Probeer ook buiten school wetten en regels wat minder aan je laars te lappen…, tegen de lamp lopen is meer iets voor de brugklassers, die moeten alles nog leren…

Leeuw op jaren, sommigen maken er een soepie van. Hun bejaarde aanrecht is van de vettigheid zo glad als een glijbaan. Leeuwen zijn meestal geen huishoudelijk aangelegde personen, daar hadden ze in hun gloriejaren hun personeel voor. Maar toch wordt het nu in menige Leeuwenkeuken zo zoetjes aan tijd voor een grote schoonmaak. Beschouw het poetsen en schrobben maar als een vorm van bejaardengym. Gooi weg en ruim lekker op. Ga de koelkast uitmesten, wat overtijd is stop je in de vuilnisbak.

Vergeet niet spulletjes naar de Kringloop of Voedselbank te brengen.

Het komend jaar in één oogopslag

De LEEUW zal de volgende cijfers aan 2021 kunnen geven:

liefde & geluk                 8                 

geld                                  8

maatschappelijk             8

(vrijwilligers)werk         8

gezondheid                     8

dat wordt dus een florissant jaar!

Je gelukskleur is: rood. Trek regelmatig kleding aan van die kleur, het brengt nog meer positiviteit, kracht, geluk op je levenspad.

                                         

Een absolute geluksdag van iedere maand is:19de dag.

Edelstenen die goed bij dit sterrenbeeld passen: tijgeroog, granaat, barnsteen

Karakter- en persoonlijkheidskenmerken: doortastend, ego, leidinggeven, beetje (te veel soms) baas spelen, autoritair, grote werkkracht, betrouwbaar, onverstoorbaar als het moet.

 

 maagd
  

Voor de MAAGD wordt 2021 een jaar met een gouden randje. Een nieuw huis behoort tot de mogelijkheden, zo staat in de sterren geschreven. Met een gloednieuwe keuken inclusief een prachtige korting. Fijn voor de vrouwelijke Maagd, je bent een echte keukenprinses met de kenmerken van een vijfsterren kokkin. Trouwens de mannelijke Maagd weet ook in de keuken van wanten.

Over naar een ander onderwerp. Het gezin van de Maagd kan per dag heel wat boterhammen verwerken, sloten melk gaan er doorheen en als je niet oppast heel wat potten Nutella. De kinders hebben een gezonde trek. Wat niet zo te verwonderen is, er zijn nogal wat van je kinderen die ook de keuken in willen, net zoals papa en mama keukenprins/prinses worden. Maar de hele familie heeft de neiging om alles dat door het mondje gaat om te zetten in ponden en kilo’s. Dat is wel een beetje jammer...

Een speciaal bericht van de sterren aan de vrouwelijke MAAGD. De sterren proberen je te stimuleren om nog een nieuwe studie op te pakken. Zodat je kunt afmaken wat je in je jonge jaren door omstandigheden hebt moeten loslaten. Wat de omgeving ook zegt, je niks van aantrekken, je innerlijke weg blijven volgen net zo lang tot dat je je doel hebt bereikt. Het zal je innerlijk geluk bezorgen, aanzien en waardering. Trouwens je aanpak is ook een aanmoediging voor je telgjes, laat zien dat je in een keuken meer kunt doen dan aardappels jassen. De kosmos heeft grote bewondering zoals je in het leven staat. Je krijgt een speciale groet van de sterren.

Alleenstaande Maagd kijk niet te veel naar het gras bij de buren waar het gras groener lijkt want dat is alleen maar schone schijn. De man daar die zijn vrouw op handen lijkt te dragen, je bent er niet bij. Misschien wordt ze wel geslagen en schrik je als ze zou gaan praten.

De sterren hebben een goede raad voor je. Als het over liefde gaat? Ga niet voor de kruimels, ga niet voor het brood, doe dat niet. Ga alleen voor het hele brood, de bakkerij en inclusief de bakker...! Nou daar hoeven de sterren niets aan toe te voegen behalve dan, iemand moet je op handen dragen en de vloer kussen waar je loopt. En dat was het dan... Veel liefdesgeluk en dat gaat lukken!

Jeugdige Maagd, zuinig zijn op jezelf... Tallozen zijn dol op Maagden, maar dat wist je al. Jammer dat je nog niet voor het grote werk kunt worden ingezet maar je zou het best aankunnen. Nog even wachten... Probeer zoveel mogelijk punten te verzamelen voor een volgende episode in je studie. Laat je niet opjagen door je vader of moeder, want sommige waren de betere kneuzen op hun opleiding. Jij bent een hoogvlieger en laat dat aan iedereen goed zien.

Maagd op jaren, je bent helemaal niet onderweg in je leven de Maagd(elijkheid) kwijtgeraakt... Eens een Maagd altijd een Maagd en waarom dan wel? Ja zo zit de kosmos in elkaar. Als je misschien wat vergeetachtig zou worden, denk aan je jeugdige Maagdtijd, en aan iedereen die je op afstand hebt gehouden. Heel verstandig, je bent altijd puur gebleven en dat zelfs tot op hoge leeftijd. Daar kan je trots op zijn en blijven, soms met frisse tegenzin blijf je toch overwegend zin in de dingen hebben en geniet je van je Maagdelijkheid en het Maagd zijn. Je wijsgerige inslag helpt velen verder in het leven.

Het komend jaar in één oogopslag

De MAAGD zal de volgende cijfers aan 2021 kunnen geven:

liefde & geluk                 8                                                                  

geld                                   7

maatschappelijk              7

(vrijwilligers)werk         9

gezondheid                     8

dat wordt dus een cool jaar!

Je gelukskleur is: goudkleurig. Trek regelmatig kleding aan van die kleur, het brengt nog meer positiviteit, kracht, geluk op je levenspad.

Een absolute geluksdag van iedere maand is: 22ste dag.

Edelstenen die goed bij dit sterrenbeeld passen: lapis lazuli, amethist, amazoniet

Karakter- en persoonlijkheidskenmerken: aanpakken, praktisch, vlijt.

 

weegschaal
  
                  

Gewogen en te licht bevonden worden zal bij jou nooit gebeuren WEEGSCHAAL! Waarom? Omdat je je gewicht in goud waard bent. In het maatschappelijk leven ben je actief, als vrijwilliger, in je werk. Je zoekt altijd naar een goed evenwicht tussen gevoel en verstand, humane aspecten, je bent goed voor mens en dier. Iedereen die je spreekt zal een goed verhaal over je weten te vertellen.

Dit wordt een bewogen jaar, met veel hoogte- en een gering aantal dieptepunten. Wel de nodige aandacht geven aan de gezondheid en als je een gezin hebt kijken wat de kindertjes eten. De neiging zit er namelijk in om regelmatig te snacken. Stel er paal en perk aan, kwalen voorkomen is beter dan genezen. Kunnen jullie niks aan doen, maar vraatzucht zit in de familie van betovergrootvaders kant. Ook dat hete hangijzer hebben we besproken en hoeven het er verder niet meer over te hebben. De sterren zijn enthousiast wat je dit jaar zal bereiken. De familie is een echt team, goede samenwerking. Behalve dan dat ene exemplaar van de koude kant, maar dat is al jaren zo. Geldstromen gaan meer de goede kant op, meer naar je toe dan van je af. En de kosmos weet dat je iets erg leuks zult meemaken, maar we lichten nog geen tipje van de sluier op. Het is een verrassing. Vrouwe Fortuna gaat je kas spekken, ja een goudscheepje komt bij je buren afmeren en jij krijgt ook wat.

Een speciaal bericht van de sterren aan de vrouwelijke Weegschaal. De kosmos laat je weten dat het je aan niets zal ontbreken. Door je partner word je in de watten gelegd of door iemand anders, zou ook kunnen als je partner zijn kans voorbij laat gaan. Je bent een type dat het beste gedijt in een sfeer van warmte, liefde en aandacht. Breng die boodschap luid en duidelijk over en als er niet in de directe omgeving naar je wordt geluisterd, is er altijd wel iemand anders die je signalen wel opvangt, begrijpt en er werk van maakt.

Alleenstaande Weegschaal je voelt je vaak wat eenzaam. Je weet dat heel goed te verbergen, je bent opgewekt, geestig en straalt geluk uit. Maar als je alleen thuiskomt laat je menig traantje. Dat is nogal logisch want je voelt je op dat moment alleen. De kosmos heeft heel wat voor je in petto… Wat zou je zeggen van huisje/ boompje/ beestje…? Ja het ligt allemaal nog in de nabije toekomst verscholen en speelt zich in je dromen sprookjesachtig af, maar binnenkort zal je het allemaal in het echt kunnen meemaken en mogen ervaren. De vrouw/ man van je leven komt binnenkort op je pad… Je zult verrast zijn.

Jeugdige Weegschaal soms maak je het wat te bar… Maar de sterren vinden dat alleen maar begrijpelijk. Je hebt zoals veel jeugdige sterrenbeelden nogal moeten afzien op school en privé. Er was buiten de deur weinig mogelijk, waardoor je je op wat andere terreinen bent gaan uitleven. Maar gelukkig behoort dat tot het verleden. Je wilt in je leven geen weggooier worden en je hebt de draad weer met frisse moed opgepakt om iets te worden. En het moet gezegd, op vele gebieden kan je erg veel bereiken. Je hebt de hersens van een bolleboos, breng ze in stelling en je kunt worden wat je wilt. De engelen en sterren zullen je altijd aansporen en helpen. Fijn hѐ, je staat er dus nooit alleen voor.

Weegschalen op jaren, in de dagen van morgen zit veel positiviteit… Op sommige ogenblikken lijk je wel een jonge God, maar dat heeft er wel mee te maken of je in de volle zon staat of in de schaduw. Maar toch…, je mag er nog zijn op jouw leeftijd. Helaas geldt dat niet voor alle Weegschalen, maar gelukkig wel voor het merendeel en daar behoor jij toe. Je bent altijd al een geluksvogel geweest. Een mooie reis behoort tot de mogelijkheden en als het geld op is, koop je een boek over dat land waar je heen wilt. Je bent je hele leven al vindingrijk, als het op de ene manier niet gaat kom je er via een andere weg. Je bent nooit voor één gat te vangen geweest, door meerdere relaties heb je veel geleerd. Vooral jonge mensen waarderen je wijsheid en hangen graag aan je lippen.

Het komend jaar in één oogopslag

De WEEGSCHAAL zal de volgende cijfers aan 2021 kunnen geven:

liefde & geluk                 7

geld                                   7

maatschappelijk              7

(vrijwilligers)werk          8,5

gezondheid                      7,5

dat wordt dus een bewogen jaar!

Je gelukskleur is: oranje. Trek regelmatig kleding aan van die kleur, het brengt nog meer positiviteit, kracht, geluk op je levenspad.

Een absolute geluksdag van iedere maand is: 24ste dag.

Edelstenen die goed bij dit sterrenbeeld passen: saffier, jade, toermalijnkwarts

Karakter- en persoonlijkheidskenmerken: vriendelijk, diplomatiek, scherpzinnig, aanpassingsvermogen, flexibel, doortastendheid.

 

schorpioen
  
(23 oktober tot en met 22 november)       

Eerdere jaren nooit proberen te vergelijken met een nieuw jaar SCHORPIOEN! Want dat is appels en peren vergelijken, ieder jaar staat op zich en kent voorspoed en geluk, kommer en kwel, voor- en nadelen. Maar de sterren verklappen het nu al, 2021 kan je verrassen met goede en misschien met wat minder goede ontwikkelingen. Maar het is allemaal nog niet zover, het is ‘under construction’, de sterren overleggen nog even en Venus ligt wat dwars. Maar die gooit wel vaker roet in het eten. Als je een gezin hebt, het heeft gelukkig geen negatieve invloed op de gezinsleden. Stuk voor stuk zijn het doorbijtertjes, hoe de sterren ook staan, gaan je nazaten altijd door. Dat hebben ze vast van jou. Waarschijnlijk niet van je wederhelft want die is wat Bourgondisch ingesteld, leven en laten leven, morgen weer een dag, wijntje, Trijntje en gezellig doorhalen tot in de kleine uurtjes. Dat is wat je noemt het betere levensgenieten…, laat de boeren maar dorsen en we zien wel en meer van die heerlijke wijsheid. Iedereen kan zijn voordeel ermee doen.

Een speciaal bericht van de sterren aan de vrouwelijke Schorpioen. De sterren kunnen alleen maar zeggen dat je lekker bezig bent. Vanuit de kosmos krijg je veel waardering en nieuwe kansen om je doel te bereiken en die worden ook royaal op je weg gelegd. Je levenspad is met bloemen omzoomd, de bloemen geuren en stralen je plukklaar binnen handbereik toe, je hoeft alleen maar te plukken. Het is je allemaal gegund. Dag aardig Schorpioentje.

Alleenstaande Schorpioenen vinden het over het algemeen prettig om alleen te wonen. Ze maken het bij zichzelf thuis gezellig, bloemetje hier en daar, een kussentje met een leuk kleurtje op de bank, frutseltjes ophangen, neerzetten of draperen. Er zijn ook Schorpioenen die er een sport van maken om te ‘ontspullen’. Bij een grote schoonmaak verdwijnt opeens alles naar de Kringloop of wordt verdeeld onder vrienden en kennissen. Er zit mogelijk een verhuizing aan te komen want er heeft iemand die van je houdt op je voordeur geklopt. Het is liefde op het eerste gezicht en groter wonen zou erg prettig zijn. Jullie ruimen vooral veel tijd in voor romantiek, sfeervolle lichtjes en heerlijke geuren in de slaapkamer. Wat fijn dat jullie het beiden heerlijk vinden om elkaar tot in de diepte te leren kennen, ieder hoekje en gaatje in de geest laten jullie beschijnen. Een gedegen vorm van verkennen, beter dan dat je over één nacht ijs gaat en later blijkt dat je elkaar niks te vertellen hebt.

Jeugdige Schorpioen er wacht je een grotere kamer om je huiswerk te maken. Ja, dat klinkt je als muziek in de oren. Dat komt je schoolwerk ook ten goede, van magere zesjes ga je naar vette zevens. Logisch je kunt je veel beter concentreren en beter in alle rust dromen over die ene…

Schorpioen op jaren, maak je vooral niet druk om dingen waar je toch niks aan kunt doen. Over je leeftijd, je kunt erover blijven doorgaan, maar je bent gewoon oud, bejaard. Maar je leeft toch volop anders kan je dit niet lezen en je weet het zolang er leven is, is er hoop.

Het komend jaar in één oogopslag

De SCHORPIOEN zal de volgende cijfers aan 2021 kunnen geven:

liefde & geluk                 9                 

geld                                  8

maatschappelijk             7

(vrijwilligers)werk         8

gezondheid                     8

dat wordt dus een succesvol jaar!

Je gelukskleur is: zwart. Trek regelmatig kleding aan van die kleur, het brengt nog meer positiviteit, kracht, geluk op je levenspad.

Een absolute geluksdag van iedere maand is: 11de dag.

Edelstenen die goed bij dit sterrenbeeld passen: granaat, agaat, robijn

Karakter- en persoonlijkheidskenmerken: degelijkheid, vasthoudend, spits, helderheid, realist, er voor gaan, vasthoudend.

        
boogschutter
 
 

De lieveling van alle sterren ben jij BOOGSCHUTTER! Daar mag eigenlijk niet open en bloot over worden gepraat, want de sterren mogen geen onderscheid maken. En toch, je hebt een onzichtbaar streepje voor. Boogschutter de horizon is breed en je bent volledig vrij welke richting je neemt. Al zal je af en toe misschien een kronkelweggetje bewandelen, uiteindelijk zal je een mooi doel bereiken. Met het geld en goed zit het allemaal goed. Niet dat je geld als water verdient, maar je zult altijd een redelijk gezinsinkomen verdienen. Of als het op het moment een beetje matig is, komen er andere tijden, dan zal je krijgen wat je verdient. De partner heeft wat extra aandacht nodig, want het valt niet mee om altijd in de schaduw te staan van een Boogschutter. Daarom geef hem of haar de erkenning die hij/zij verdient. Op bepaalde punten hebben ze een lange gebruiksaanwijzing met voetnoten en vergeet niet de bijsluiter te lezen. Maar dat roepen we niet te hoog van de toren, in de regel is de Boogschutter goed hanteerbaar.

Van een ver familielid is nog een nalatenschap te verdelen, gelukkig is die erflater 100 geworden. Je mag wel zeggen de leeftijd der sterken. Je lijkt op die persoon, er wacht je dus nog een lange toekomst. Maar waar je dan op moet letten, daar zullen we het nog weleens over hebben.

Een speciaal bericht van de sterren aan de vrouwelijke Boogschutter. Je bent voor velen een troost, je oplossend vermogen is groot. Je hebt een magnetische persoonlijkheid en charisma. Soms trekt dat ook personen aan die misbruik van je kunnen maken, schakel nog wat meer je intuïtie in is het advies van de sterren. Want niemand zou het van je zeggen, maar af en toe ben je wat naïef en gun je iedereen een kans, maar sommige figuren verdienen dat niet.

Alleenstaande Boogschutter, je bent een avonturier dat weet iedereen. Maar soms vergeet je je vitamientjes te nemen, het heerlijke losse leven dat je er op nahoudt kost veel van je krachten. Een beetje meer op je gezondheid gaan letten en wat meer rust nemen. De boog kan niet altijd gespannen zijn en je bent ook geen Cupido die de hele tijd maar pijlen moet afschieten.

Jeugdige Boogschutter het is mogelijk dat je wat klachten hebt over je ouders, docenten of andere wijsneuzige opvoeders. Gooi je kont niet extra tegen de krib maar ga het uitpraten dan kunnen ze wat van je bijleren. Ga niet schreeuwen of word kwaad, want dan serveren ze je af met het etiket ‘recalcitrant en schreeuwlelijk’. Neem van de sterren aan, dat het het beste is om altijd op conversatietoon te blijven praten. Goed, dat gezegd hebbende, waarvan akte… op naar het volgende onderwerp. Wat je studie betreft gooi er een schepje bovenop, dan kan je volop genieten van je hoge cijfers. Je hebt wel voldoendes maar het kan beter. De persoon van je dromen ga je komend jaar ook in het echt zien en er komt een mooi romantisch vervolg.

Boogschutter op jaren, er zal veelvuldig een beroep op je worden gedaan. Je bent heel goed in relaties en het oplossen van conflicten tussen geliefden. Je hebt zelf immers een schat aan ervaring en door schade en schande ben je wijzer geworden. Je eigen relatieleed komt goed van pas, je weet erg goed hoe dingen in een relatie niet of wel moeten. En die wijsheid kan je gestroomlijnd doorgeven. Wat erg belangrijk voor je is, dat je altijd je zelfstandigheid zult behouden, want dat is voor jou een levensvoorwaarde. Omdat je veel zelfkennis hebt, besef je dat maar wat goed.

Het komend jaar in één oogopslag

De BOOGSCHUTTER zal de volgende cijfers aan 2021 kunnen geven:

liefde & geluk                 8                 

geld                                  7

maatschappelijk             7

(vrijwilligers)werk         7

gezondheid                     8

dat wordt dus een fijn jaar!

Je gelukskleur is: geel. Trek regelmatig kleding aan van die kleur, het brengt nog meer positiviteit, kracht, geluk op je levenspad.

Een absolute geluksdag van iedere maand is: de 6de dag.

Edelstenen die goed bij dit sterrenbeeld passen: labradoriet, opaal, topaas

Karakter- en persoonlijkheidskenmerken: avontuurlijk, doortastend, vrolijk, openheid, degelijk, eerlijkheid, zakelijk.

                 
 steenbok
 

De STEENBOK zal het komende jaar wat bakens moeten verzetten. Maar dat gaat je heel goed af, je bent van geboorte flexibel, en je hebt een groot aanpassingsvermogen. Je beschouwt regeren als vooruitzien… Het lot is je goed gezind en dat komt allemaal precies op tijd.

Als je een partner en/of kinderen hebt, vindt het gezinnetje harmonisch de goede weg in een ingewikkelde wereld. Ja, het lijkt soms wel een beetje op een doolhof, maar jullie weten altijd weer met z’n allen de uitgang te vinden. Onderling hebben jullie een goede band, hoewel je er soms wel eens eentje tot de orde moet roepen. Maar ze willen best luisteren als je hun zakgeld verhoogt of een mooi cadeau in het vooruitzicht stelt. Op sommige momenten lijkt opvoeden immers een beetje op omkopen. Belonen in de diepste en breedste betekenis van het woord kan je natuurlijk ook zeggen, dat klinkt aardig wat prettiger. Als gezin zijn jullie vitaal, er wordt ook behoorlijk gezond gegeten. En zo min mogelijk gesnoept van verkeerde zoetigheid. Jij en je partner vinden ook druivensap niet te versmaden, vooral als het is gegist… een kaasplankje erbij… En de prettige dag beëindigen in elkaars armen. Fijn dat jullie nog steeds verliefd zijn, romantiek is belangrijk Steenbok voor je.

Een speciaal bericht van de sterren aan de vrouwelijke Steenbok. Ja, eerst even wachten tot alles viraal veilig is, dat wel natuurlijk. Maar ga straks jezelf eens vaker trakteren op een kappertje, schoonheidsspecialiste, nagelstudio of sauna-vertroeteldag. En als het even kan, schaf alleen kleren aan die je mooi vindt en van de beste kwaliteit is. Je hebt jezelf veel te lang zitten wegcijferen, 2021 is een mooi jaar om daar verandering in te brengen.

Alleenstaande Steenbok schroom niet om het voor je zelf zo aangenaam mogelijk te maken. Verwen jezelf, dat is het voordeel van alleen zijn, anders moet je alles delen en nu niet. De neefjes en nichtjes of wie dan ook, zijn straks weer aan de beurt. Nu eerst jij! Je hebt heel gauw een schuldgevoel, weg ermee, dat is waarschijnlijk nog een restant uit je jeugd. ‘Alles zullen we eerlijk delen…’, en dergelijke volzinnen dateren uit die tijd. Hoezo delen, mag je alsjeblieft zelf het grootste stuk taart opeten of ander lekkers, waarom zou je dat weggeven. Precies, waarom zou je…? Het is zeer waarschijnlijk dat je nog een opleiding gaat volgen, het zal je heel goed bevallen en je hebt er ook iets aan op diverse terreinen van je leven.

Jeugdige Steenbok, er kunnen wat veranderingen zijn maar dat zal uiteindelijk erg positief uitpakken. Goed zoals je met allemaal lastige dingen omgaat, als baby had je al iets wijs en dat heb je nog steeds. Je bent een gemoedelijk type van leven en laten leven… en je psychologisch inzicht is erg gezond te noemen. Zet deze lijn door in je leven, als je honderd bent en terugkijkt op je bestaan dan kan je tevreden over jezelf zijn. Je studie loopt of gaat goed lopen, het werk dat je in de toekomst krijgt zal je na een aantal omzwervingen prima bevallen. En het kan niet op, ook in de liefde ziet het er gunstig uit. Uiteindelijk zien de sterren liefdeskindjes komen, maar dat ligt een beetje verder weg.

Steenbok op jaren, sommigen hebben een beetje een bokkenpruik op, maar dat duurt gelukkig nooit lang. Over het algemeen zijn de bejaarde exemplaren van dit dierenriemteken goed gemutst, lachen graag en breeduit. Voor humor ben je bij hen altijd aan het goede adres… Ze kunnen zelf ook leuk een mop vertellen. Maar het zijn vooral prijswinnende sprookjesvertellers, (klein)kinderen zitten vaak ademloos te luisteren… Met zacht omfloerste stem begint de Steenbok met: ‘Er was eens…’ en zo kan alleen een Steenbok het zeggen…

Het komend jaar in één oogopslag

De STEENBOK zal de volgende cijfers aan 2021 kunnen geven:

liefde & geluk                 7                 

geld                                  8

maatschappelijk             9

(vrijwilligers)werk         9

gezondheid                     8

dat wordt dus een liefdevol jaar!

Je gelukskleur is: oudroze. Trek regelmatig kleding aan van die kleur, het brengt nog meer positiviteit, kracht, geluk op je levenspad.

Een absolute geluksdag van iedere maand is: de 21ste dag.

Edelstenen die goed bij dit sterrenbeeld passen: bergkristal, zwarte toermalijn, rookkwarts

Karakter- en persoonlijkheidskenmerken: niet willen opvallen, oppassend, doelgericht, vrijheidsgevoelens, eerlijk, vasthoudendheid.

 

 waterman
 

De WATERMAN laat er geen gras over groeien, 2021 krijgt een vliegende start… Heel doelgericht gaat de Waterman te werk, ja, laat dat sterrenbeeld maar schuiven. Watermannen komen er wel. Maar er zitten natuurlijk wel een paar addertjes onder het gras, om de belangrijkste te noemen: word niet overmoedig, en trek op tijd aan de rem en spring vooral niet verder dan je polsstok lang is. Het is nog altijd zo dat wie zijn billen brandt, op de blaren moet zitten. Genoeg vermaningen, dat bederft soms het natuurlijk enthousiasme…, maar sommige dingen moeten toch even worden gezegd. Want een gewaarschuwd mens telt voor twee. Soms gaat dat niet op en kun je blijven waarschuwen maar dan is het meestal geen Waterman.

Heb je een echtgeno(o)t(e) en een gezin? Oppassen met een geliefde buiten de deur. Je bent zo charmant en daarom worden ze gauw verliefd op je, maar hap niet toe..., dat geeft ingewikkelde problemen en daar zit je niet op te wachten. Want je stippelt de dingen graag uit, orde en netheid staan hoog in je vaandel. Maar door verliefdheid kunnen er toestanden ontstaan die je niet meer in de hand hebt; emotioneel verwarrend, slordig en chaotisch. Want hoe zou je het vinden als je partner een geliefde buiten de deur zou hebben? Als je dat zelf niet leuk vindt, doe het dan ook een ander niet aan. De sterren moedigen je natuurlijk wel aan verliefd te blijven op je wettige partner. Dat kan nooit genoeg zijn. Soms kun je je handen vol hebben aan je kinderen om alles in goede banen te leiden is af en toe lastig. En weten wijsneuzige kinderen het bijna beter dan jij. En ze zetten je regelmatig op je nummer en hebben vaak bewijsbaar nog gelijk ook met wat ze zeggen. Jullie hebben altijd slimme kinderen willen hebben, en kunnen er nu dagelijks van genieten!

Je werkomgeving heeft wat extra aandacht nodig, grijp tijdig in, want ook daar zijn verschillende wijsneuzen.

Een speciaal bericht van de sterren aan de vrouwelijke Waterman. Voor bijna iedere wens gaat de kosmos voor je aan de slag! Doe een wens en die wordt direct of op de langere termijn vervuld… Het klinkt wat sprookjesachtig, maar de kosmische krachten zijn ongekend groot en als het moet kan er zelfs worden getoverd. Maar, er is één maar, je moet er wel zelf in blijven geloven, en de hoop nooit opgeven! Laat het positieve en goede je baken zijn in het leven. Fijn dat we zo even onder vier ogen met elkaar hebben kunnen praten. Dag, dag sympathieke Watermanvrouw.

Alleenstaande Waterman kijk eens om je heen… Je wilt eigenlijk een heleboel anders in je leven. De sterren hebben een goed bericht voor je, je krijgt volop kansen in 2021 om je leven helemaal naar je zin in te richten. En dat bestrijkt een groot terrein, namelijk wonen, werken en relaties. Het huisje/boompje/beestje aspect zal op een verrassende manier vorm krijgen, misschien niet op de meest gebruikelijke wijze. Je geluk kan niet op! Maar er zijn ook wat valkuilen, je engelbewaarder of je gids zal op tijd waarschuwingen in je oor fluisteren. In 2021 zullen de intuïtie en telepathische vermogens van de Waterman zich meer ontwikkelen en verdiepen.

Jeugdige Waterman af en toe ben je een beetje druk…, maar dat waren je vader en moeder ook. Daar praten ze niet zo makkelijk over, maar het is altijd prettig om te weten. Die ‘drukke genen’ kunnen ook met je opa en oma te maken hebben, herinneren de sterren zich heel helder. Die waren ook al druk.

Het gaat erom dat je gelukkig bent en daarvoor is alles in je innerlijke schatkamer aanwezig. Plus de sterren helpen je daarbij erg goed om je kracht te geven om belangrijke doelen in je leven te bereiken. Gezin is voor jou erg belangrijk, je zult een zeer goede vader/ moeder worden. Je hebt het allemaal in je. Waardevolle mensen als jij heeft de wereld schreeuwend behoefte aan.

Waterman op jaren, let vooral op wat je eet en drinkt! Je lichaam kan vette spijzen wat moeilijker verstouwen. Vroeger kon je heel wat aan, een metertje bier, je draaide je hand er niet voor om, het was een kwestie van klokklok… Maar onder de Watermannen zit ook een aantal geheelonthouders, vergis je niet…, de betere blauweknoopfanaten. De sterren hebben daar veel respect voor, om zo standvastig te zijn in een wereld vol verleidingen. Een aantal van die blauweknoophobbyisten kijken weer te veel naar het vrouwelijke schoon. Ja, zo heeft iedereen wel wat om af te leren.

Een genoeglijke tijd wacht je in het bejaardenhuis maar daar ben je nog veel te jong voor, dat komt wel als je 100 bent. Blijf liever wonen in je eigen huis, lekker in je eigen keuken wat gezonder koken verdient de voorkeur. Gezellig samen met gasten eten.

Het komend jaar in één oogopslag

De WATERMAN zal de volgende cijfers aan 2021 kunnen geven:

liefde & geluk                 8                 

geld                                  8

maatschappelijk             7

(vrijwilligers)werk         8

gezondheid                     8

dat wordt dus een historisch goed jaar!

Je gelukskleur is: rood. Trek regelmatig kleding aan van die kleur, het brengt nog meer positiviteit, kracht, geluk op je levenspad.

Een absolute geluksdag van iedere maand is: de 26ste dag.

Edelstenen die goed bij dit sterrenbeeld passen: fluoriet, turkoois, angeliet

Karakter- en persoonlijkheidskenmerken: creatief, vindingrijkheid, oorspronkelijk, perfectionistisch, gevoelsmatig, filosofisch.

 

 vis
 

De gevoelige VISSEN zijn soms net trillende espenbladen, ze vangen alles op uit hun omgeving… Soms gaat het Visje wel erg ver in de gevoeligheid, als je de partner van een Visje bent kan je dat waarschijnlijk voluit beamen.

Vissen met echtgeno(o)t(e)/ partner en kinderen, het jaar kan eerst wat opstartproblemen vertonen, maar later loopt alles weer als een trein. Gelukkig gaat het maatschappelijk allemaal goed en wordt er hard gewerkt en gestudeerd. Natuurlijk het gezin is het paradijs niet, er is overal weleens wat. Maar het belangrijkste, als er iets is wordt het opgelost. Uit onverwachte hoek krijg je een kans voor verbetering in je woonsituatie. Neem op tijd rust, je werkt soms te hard en verliest de tijd uit het oog. En vergeet nooit dat een burn-out eerder voor je deur staat dan je denkt. Als je wat meer materialistisch bent ingesteld moet je je realiseren dat ‘geld niet altijd de arbeid verzoet’.  

Een speciaal bericht aan de vrouwelijke Vissen, jullie zijn het gevoeligst van de hele kosmos… Natuurlijk heb je het daardoor niet altijd even makkelijk, maar weet dat de sterren achter je staan en je in bescherming nemen als het nodig is. Je zult de kosmische krachten mogelijk niet altijd meteen merken, maar dan breekt de positiviteit opeens weer door… Maak je niet al te druk over de financiën al lijkt het soms een lange tunnel.

Alleenstaande Vissen, ga wat meer werk maken van je persoonlijke ontwikkeling. Ga hier en daar wat meer uitdagingen aan. Soms zit de neiging erin om op zeker te spelen, begrijpelijk, maar daardoor komen je talenten niet genoeg tot bloei. Je kunt zo veel, dat mag je best wat meer gaan etaleren en iedereen mag dat weten. En als je de smaak ervan te pakken krijgt, gaat je creativiteit vele deuren openen en kom je aan een gezellig dik belegde boterham.

Jeugdige Vissen, de sterren gaan je niet vermanend toespreken want daar ben je veel te gevoelig voor. De kans bestaat dat je je het te erg aantrekt en dan slaap je weer niet. Maar ga wat meer aan je zelfvertrouwen doen, je ego vertoont enkele kleine deukjes, ga die uitdeuken. En je kunt er altijd hulp bij vragen, want je hoeft niet alles zelf te doen. Uit eindelijk ga je op school als een speer. Altijd doorzetten en volhouden, daarmee kun je bereiken wat je wilt.

Vissen op jaren, denk erom dat je als vis in zijn element blijft. Laat je door niemand op het droge sleuren omdat je daar beter kan worden verzorgd. Je zelfstandigheid is goud waard en dat droogzwemmen gaat je niet bevallen. Als iemand zegt: ‘Daar ben je te oud voor…’, antwoord dan meteen ‘de duvel is oud…’ en ga onverstoorbaar door met je kop thee of middagwijn… Goede bedoelingen zijn natuurlijk prima, maar zodra het ontaardt in bemoeizucht sla je een andere weg in. Je zou weer je oude bezigheden kunnen oppakken, pendelen, voor iedereen de Tarotkaarten leggen of scrabbelen.

Het komend jaar in één oogopslag

De VISSEN zal de volgende cijfers aan 2021 kunnen geven:

liefde & geluk                 8                 

geld                                   8

maatschappelijk              9

(vrijwilligers)werk          9

gezondheid                      8

dat wordt dus een rijk jaar!

Je gelukskleur is: zacht lila. Trek regelmatig kleding aan van die kleur, het brengt nog meer punitiviteit, kracht, geluk op je levenspad.

Een absolute geluksdag van iedere maand is: de 7de dag.

Edelstenen die goed bij dit sterrenbeeld passen: amethist, opaal, aquamarijn.

Karakter- en persoonlijkheidskenmerken: gevoeligheid, inlevingsvermogen, vriendelijkheid, wijsgerig, spiritueel, vlijtig, soberheid.

© Jan C. van der Heide

hypnotherapeut, paragnost & coach

 

 
Wie is online
We hebben 28 gasten online
Radio Paravaria