Ik ga wat meer over mijn gevoel praten...
Ik ga wat meer over mijn gevoel praten...
 
Met de 26 letters van het alfabet kan je alles onder woorden brengen...
Met de 26 letters van het alfabet kan je alles onder woorden brengen...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. De inhoud van de brief is meestal een bemoedigend woord, een spreuk, (dag)horoscoop of iets anders op futurologisch gebied, mens & maatschappij of andere info uit het rariteiten kabinet dat leven heet...
Standen zon en maan
Stier
Zon in Stier
8 Graden
Boogschutter
Maan in Boogschutter
14 Graden
Volle maan
Volle maan
16 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home 2022 Horoscopen 2022

Vissen

AddThis Social Bookmark Button

Horoscoop

2019

VISSEN

(20 februari tot en met 20 maart) 

vis

© Jan C. van der Heide

VISSEN

Gevoelig VISJE laten we even in alle rust over het komende jaar praten. We zullen de nare onderwerpen overslaan. Gelukkig dat je zo spiritueel en meelevend bent… Maar? Vergeet je zelf niet! Het wordt een vruchtbaar jaar, je valt ook in de prijzen. Een klein goudschip gaat bij je afmeren. Niet zozeer om de hoofdprijs te brengen, maar het geeft toch meer ruimte financieel. Niet alles weggeven, is verstandig.
Het wordt een blij jaar en als het op momenten niet zo vrolijk is, maak je het luchtig en opgeruimd VISSEN. Je bent een levenskunstenaar! Voor de Vis op leeftijd: ‘Blijf je gedragen als een vis in het water…’. En bewegen ouwe rakker! De jonge VISSEN maken er het eerste deel van het jaar een potje van. Heerlijk toch, lekker genieten, je bent maar 1x jong. Gelukkig breekt in het tweede deel van het jaar de ernst van het leven door. Werk en studie gaan dan als een speer. Je gaat aanzienlijk meer bereiken dan je ouders en grootouders, ja dat voorzien de sterren!
Je doet het knap Visje…
 
• In 2019 brengt de VISSEN extra geluk: 
• Edelsteen: Amethist
• Getal: 69
• Kleur: zilver
• Voor de VISSEN ziet het jaar 2019 er in één oogopslag als volgt uit: 0 is het laagste en 10 is het hoogste (rapport)cijfer dat gegeven kan worden aan de volgende thema’s:
 
• Liefde & geluk        9
• Geld                           9 (niet te veel weggeven aan de slijter en zwervers)
• Maatschappelijk     10+
• (Vrijwilligers)werk 9,5
• Gezondheid              9,5
 
• Het jaar 2019 wordt dus een prijswinnend jaar! En mochten er wat probleempjes zijn of komen, de tijd of jij lost ze op! Je bent niet voor niks VISSEN…! Vindingrijk, creatief en noem maar op…!                   

© Jan C. van der Heide

hypnotherapeut & paragnost & coach

 

Een waarschuwing is ook op zijn plaats, neem horoscopen, nummerologie, paragnostiek nooit te letterlijk! En toch op een diffuus niveau zou je er je voordeel mee kunnen doen…

 
Wie is online
We hebben 38 gasten online
Radio Paravaria