WENSBOOM I

                                

ZIE OOK DE WENSEN IN WENSBOOM II

Volgens oud gebruik kan iemand zijn wens opschrijven en in een wensboom hangen. Stuur uw wens naar het e-mailadres: jan.c.van.der.heide@wxs.nl en het wordt in een eerbiedwaardige wensboom gehangen.

'Laten we wensen' dat uw wens in vervulling mag gaan!

De volgende, persoonlijke verzoeken hebben al een plaatsje gekregen in de boom-vol-wensen:

                                              

 

Hallo Jan,
 
Allereerst wens ik ook voor alle mensen die hun wensen
hebben ingestuurd,dat ze mogen uitkomen.
 
Ook ik heb een wens,die mij zeer aan het hart gaat;
Sinds mei/juni geloof ik,ben ik erachter wie mijn
tweelingziel is.
 
Mijn wens is,dat ik hem in het nieuwe jaar mag ontmoeten
en dat we de opdracht mogen uitvoeren waarvoor wij uit het
Bron zijn gekomen,en waar we uiteindelijk ook weer naar
terug zullen keren.
 
Met vr.gr.,
Sina

+++++++++++++++++++++++++++++++ 

 

Beste Jan,

 

Ik wens iedereen hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar.

Dat alle wensen vervuld mogen worden, en de wereld er in 2010 voor ieder beter uit mag zien.

 

Gea

+++++++++++++++++++++++++++++++ 

 

 

Lieve Jan,

 

Graag zou ik wensen dat Marco zijn gevoel weer toelaat en de weg naar ons gezin weer vindt.

Ook hoop ik dat Martin het goed heeft daarboven, ik mis hem, wij allemaal.

 

Liefs.

+++++++++++++++++++++++++++++++ 

Beste Jan,
 
Het is nu 16 jaar geleden, dat ik iemand heb ontmoet, waar ik verliefd op werd en behoorlijk heftige dingen heb meegemaakt.
Het is niets geworden tussen ons en ik heb daar veel verdriet over gehad en nog steeds ben ik deze man niet vergeten. Ik zou met hem dingen willen uitspreken, maar het is te lang geleden en ik durf geen contact op te nemen, omdat ik bang ben "in te breken" in zijn nieuwe leven.
 
Ik wens, dat ik hem kan vergeten en een nieuwe liefde mag ontmoeten in de toekomst.


groetjes van Patricia

+++++++++++++++++++++++++++++++

 

Beste Jan,

 

met regelmaat lees ik jouw site.

 

Ik heb een wens, en ik wil niet egoïstisch zijn maar die is voor mezelf, ook al zullen mensen in mijn omgeving nooit begrijpen dat ik dit wens...

"ik wens uit het allerdiepst van mijn hart en ziel dat het weer goed komt tussen mij en mijn exvriend.

Dat we elkaar kunnen vergeven voor wat er gebeurd is, en gelukkig blijven met elkaar"

 

Hopelijk maakt mijn wens een beetje kans.

 

Liefs.

+++++++++++++++++++++++++++++++

Geachte heer van der Heide,

 Allereerst wens ik dat alle wensen in deze boom uit mogen komen.

Dat mijn ouders gezond en gelukkig worden en blijven, dat ze hun huis verkopen en het financieel beter mogen krijgen. Dat mijn Oma gezond en gelukkig blijft, mijn hondje gezond en gelukkig blijft en dat ik de liefde weer mag vinden. Dat mijn ex partner mij terug neemt en dat mijn werk en financiele positie verbeteren zal.

Een hele hoop wensen dat realiseer ik me...hoop dat ze uit mogen komen.

Chiepke

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ik wens voor het hoogste goed van mijzelf en de ander: Dat de man van mijn dromen, nu op dit moment mijn pad kruist. Dat we elkaar gelukkig maken. Zielsveel van elkaar mogen houden. Elkaar aanvullen. Elkaar verheffen. Dat we samen:  meer worden. Samen een toekomst kunnen maken, in veel geluk, overvloed, gezondheid, liefde en licht mogen leven. Trots op elkaar kunnen zijn. Elkaars interesse mogen delen.  Dat we door elkaars invloed mogen groeien. Spiritueel elkaar mogen vinden. Elkaar kunnen helpen. Elkaars steun kunnen zijn. Leuke dingen samen doen. Uitgaan, vakantie, dansen enz. Een leuk, gezellig heerlijk licht en warm liefdevol  ruim huis mogen hebben met een heerlijke groentetuin vol elfen en deva’s. Fijne huisdieren. Leuke vrienden en kennissen. Dat we goed passen en aansluiten bij wederzijdse kinderen en de familie en vrienden. En dat de Engelen bij ons zijn. En de zegen van God bij ons is.

Het zij zo.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

wil je a.u.b. mijn wens in jouw wensboom hangen. Ik hoop zó dat ie uitkomt.

 

Mijn allerliefst wens is:

dat de liefde van mijn leven op een dag beseft, dat vreemdgaan een tijdelijk iets is, van voorbijgane aard. Uiteindelijk definitief kiest voor en terugkeert naar zijn droomvrouw mij.

 

Dankjewel

 

Ik las ook over de wensboom. Mag ik een wens doen?

 Ik wens met heel mijn hart dat mijn hart weer heel wordt. En op dat moment, misschien als ik het helemaal niet verwacht, kom ik hem tegen. Hij 'sweeps me of my feet' en is lief, zorgzaam en vindt mij vanaf het begin het einde. Hij geeft net zoveel als 'ie van mij krijgt en af en toe zelfs een beetje extra. Hij kriebelt mijn rug, strijkt mijn haren uit mijn gezicht en masseert me als ik teveel stress heb (of bestaat stress niet meer?) en hij geeft me een gevoel van thuis zijn, warmte, geborgenheid. Hij vindt mij de mooiste, de liefste, de leukste en wil niets liever dan mij tot zijn vrouw maken en de vader van mijn kinderen zijn. Hij verstopt kleine briefjes in mijn tas, hij verrast me zomaar met bloemen, hij geeft liefde en zichzelf. En we zijn gelukkig. Gelukkig.

Is misschien wel een lange wens? Maar ik hoop zo dat hij uitkomt... Ik ga het visualiseren, dat mijn hart weer heel wordt. Dat ik weer geluk vind. Het is heel moeilijk, maar het moet lukken, toch?

M.de V.

 ****************************************

Beste Jan,
 
Al vanaf kleins af aan ben ik gek op dieren, ik leef dan ook met tal van dieren om me heen! in het speciaal diverse bijzondere paarden die me alles zijn! Helaas heb ik deze (nog) niet aan huis staan,. en de droom om eindelijk een eigen stek te hebben '' buitenaf" in alle vrijheid waar ik met mijn partner en dieren oud mogen worden. Waar ik mijn bedrijf groot kan laten worden,. het trainen en werken met en door paarden.
Dat deze wens snel vervuld mag worden,
 
Dankje
 
Lieve groet,
Claire

****************************************

Allereerst hoop ik dat voor iedereen die een wens heeft gedaan deze in vervulling mag gaan.

Mijn wens na een zeer moeizaam jaar van een scheiding, een operatie en een miskraam,

dat ik samen mag komen met mijn vriend waar ik heel veel van hou, en dat we samen nog hele fijne jaren mogen doorbrengen.

 

Liefs Simoon.

****************************************

Lieve Jan,

 

Ik heb U ooit gecontacteerd.

Mijn zoon is 2 weken geleden overleden, 35 jaar. Moeilijk hoor, niet logisch als een moeder en vader hun kind moeten wegdragen.

 

Daarom mijn vraag of wens : ik hoop dat hij daarboven gelukkig is en zijn rust heeft gevonden en dat hij niet teveel heeft moeten lijden. Hij heeft 2 dagen alleen in zijn appartement gevonden voor zijn vriend hem heeft gevonden en wij mochten geen afscheid meer nemen. Dit is zeer moeilijk hoor. Maar hij is nu bij zijn geliefden, daar ben ik zeker van.

 

Dan in al mijn verdriet,  heb ik er nog al een hele tijd liefdesverdriet voor een vrouw (die ik niet kan krijgen), raar he als je zelf een vrouw bent. Maar ik heb curcussen gevolgd en daar heb ik in mijn zoektocht ondervonden dat ik lesbisch ben. Een zoektocht van in de 40 jaar.

Je zult dit raar vinden dat ik dit vraag, maar in mijn inmens verdriet dat ik nu voel, mijn hart breekt, zou ik toch ook eens graag gelukkig worden met een vrouw (mijn zoon wou zo dat ik gelukkig werd). Misschien kan U deze wens erbij hangen?

 

Dank U Jan.

Van een intense verdrietige moeder

en een moeder die intens verlangt naar liefde van een vrouw! Liefst degene die ze nu zo graag ziet!!

****************************************

Beste Jan hang je AUB een wenskaartje in je wensboom, ik zal moeten geopereerd worden voor de vierde maal aan de rug, ik ben niet bang voor de operatie maar wel dat ik in een rolstoel zou zitten achteraf,doe je dat voor mij AUB, ik ben er u zeer dankbaar voor groetjes Nelleken

****************************************

Eerlijke,goede en liefdevolle hulp voor mijn mishandelde tanden en kiezen,dat ik snel hulp krijg. Dat er nog iets over blijft om te kunnen eten en leven. Dank Bernadette.

****************************************

Dat ik dit jaar eindelijk de liefde van mij leven ontmoet en dat iedereen die liefde en geluk mist in zijn/haar leven het snel ontvangen gaat!!

 Marja

 

****************************************

Wensboom,

De wens om de plannen die betrekking hebben op de groei van mijn bedrijfje mogen uitkomen.

Graag zie ik mijn bedrijfje veranderen in mijn Bedrijf

Dank Kees

****************************************

ik wens voor mijn zoon ,dat hij sterker in het leven komt te staan.en beter met zijn adhd leert omgaan.

 

****************************************

Hallo Jan,

 

Mijn wens is dat ik inzicht krijg in mijn spirituele kwaliteiten, een coach tegen het lijf loop die me kan begeleiden en mijn kwaliteiten kan gaan toepassen zodat anderen er ook baat bij hebben.

 

Ina.

****************************************

Beste Jan,

 Bedankt voor dit geweldige idée!

Maar wat is het moeilijk een wens te doen. Eigenlijk wil ik wereldvrede wensen maar besef dat er zonder oorlog geen vrede is. Eigenlijk wil ik voor iedereen een gelukkig gezond en lang leven wensen, maar besef dat dat niet kan qua persoonlijke ontwikkeling. Eigenlijk wil ik iets voor mezelf wensen, voor mijn familie voor mijn kinderen maar dat voelt zo egoistisch......... Dus mijn wens voor iedereen wordt: Berusting!

****************************************

Bedankt!
Kus Ilvie

Mijn wens is dat ik aanstaande dinsdag een goede bruikbare werkgeversverklaring in handen krijg om het huis dat vroeger bewoond werd door mijn opa en oma van mij en mijn 2 kinderen wordt om daar een betere toekomst op te bouwen.

 

Tamara Love is all you need.

****************************************

Beste Jan,
 
Graag wens ik nog kinderen van mezelf te mogen krijgen.

****************************************

Beste jan,

 

Mijn wens is dat ik een fijne baan gaat vinden.

En dat de rechtspraak die betrekking hebben over de kinderen van mijn vriend voor ons een goed afloop hebben en dat wij de kinderen na een periode van vele maanden weer on de weekende gaan zien.

 

Ria

Terneuzen

****************************************

Wens;

 

 ik verdien het  om ook nog een liefdevolle 'man/vrouw' relatie/knuffelmaatje te krijgen, na al mn lessen in dit leven! 

****************************************

 

Beste Jan,

 

Wil je alsjeblieft mijn wensen in de wensboom hangen, want ik heb zoveel verdriet nu.

Ik wens dat mijn liefste en trouwste vriendinnetje, mijn moeder, die op 23 maart jl. helaas uit ons midden is weggerukt door medisch falen en medische verwaarlozing, nu eindelijk gelukkig is, geen pijn meer heeft, niet meer lijdjt en mij laat weten dat ze het goed maakt.

En ik wens dat mijn zus spoedig geneest van de ziekte die haar al maanden teistert en ook mijn zwager geneest van zijn ernstige vaatziekte, want zij zijn mijn laatste kostbaarheden.

 

Bij voorbaat dank, Jan, met vriendelijke groetjes,

 

Ingrid

 

****************************************

Ik wens dat mijn ouders, gezond en gelukkig worden. Dat ze geld zullen winnen.

Dat Ellie gezond en gelukkig blijft, dat Chica gezond en gelukkig is en nog lang bij ons mag blijven.

Dat Ivo gelukkig en gezond mag blijven en dat zijn bedrijf groter groeit.

Dat Ivo en ik samen zullen blijven en een mooie toekomst zullen hebben.

  

Bedankt,

 

Debbie.

****************************************

Beste Jan, 

Ook ons bedrijf wordt geraakt door de kredietcrisis. Wij hebben ons bedrijf 5 jaar geleden gestart met nul komma nul. Wij hebben in het verleden al veel voor onze kiezen gehad maar hebben toch weer in 5 jaar tijd een goed en kwalitatief bedrijf opgebouwd. Wat vrienden hebben ons financieel geholpen. Deze mensen hebben wij allemaal de afgelopen jaren netjes terugbetaald. Nu zou het ons jaar worden en nu worden wij ook geraakt door de creditcrisis. Het is nog steeds erg stil en komen aardig in de problemen. Gelukkig gaat de zon weer schijnen en dat hebben wij voor ons product wel nodig. Mijn man H. heeft zoveel liefde en passie voor zijn vak (hij doet dit vak al 35 jaar) dat ik het vreselijk zou vinden dat dit het einde van zijn (ons) bedrijf zou moeten worden. Daarom is mijn wens voor de wensboom een beetje financieel geluk en dat de klanten onze kant op mogen komen. Ik dank je wel. 

Een lieve groet, 

Ans

****************************************

Beste Jan,

 

Mijn wens is een partner, waarmee ik een liefdevolle relatie heb en dat wij in goede harmonie de rest van ons leven samen doorbrengen.

 

Bedankt Jan en het Universum

groetjes van Patricia

 

****************************************

Hallo Jan,

 

Ik wens dat mijn ouders het huis verkopen, dat wij financieel weer gezond worden, dat er geld op mijn pad komt zodat de zorgen verdwijnen en dat we allemaal gezond zijn, gelukkig worden en blijven en dat we de liefde hebben.

 

Bedankt!

 

Chiep

****************************************

Ik wens dat ik eindelijk eens van mijn hoofdpijn wordt verlost.

En dat ik een seintje krijg van mijn vader dat het hem goed gaat.

 

Marian

 

****************************************

Ik wens dat ik eindelijk eens kan ontdekken wat IK wil zonder erbij naar te denken wat andere mensen dan van me vinden.

fam. B.

****************************************

Hallo Jan,

 

Wil je voor mij ook een wens ophangen in de wensboom?

 

Ik zou zo graag eens niet zo eenzaam meer willen zijn.

Heb een goeie lieve vriend maar zou zo graag een relatie met hem willen, hij houdt van me maar

hij durft het niet aan zich volledig te geven in deze relatie.

 

Ik wens dat hij daar doorheen kan prikken en dat we een liefdevolle tijd samen mogen hebben.

 

Dank je wel jan, liefs Wilma

****************************************

Hallo Jan,

 

Ik wens een gelukkige toekomst voor mijn ouders, oma , hondje en vriend.

Tevens wens ik dat mijn ouders het huis verkopen, dat mijn vriend en ik samen blijven en het leuk en goed hebben en dat ik uit de financiele zorgen geraak, dat er een geldbedrag mijn kant op mag komen door middel van een loterij of dergelijke.

Ik hoop dat het goed met ons alles zal (blijven) gaan.

 

Alle goeds,

 

Chiepke.

 

 ****************************************

Ik wens dat iedereen elkaar zal zegenen met liefde en dat iedereen elkaar geluk gaat gunnen
in een wereld zonder oorlogen. Liefde maakt gelukkig, geld niet
 
Groetjes Gerard,

****************************************

Beste Jan

Mag ik je vragen mijn grootste hart en zielewens voor dit jaar in de wensboom te hangen.

Mijn dank is groot.

Groet van Marlies

 

Mijn wens is

 

Samen in volle harmonie wederzijds respect en liefde te leven met mijn lieve Kees in ons mooie huis in Boskoop.

Samen te werken in ons prachtige bedrijf en samen mooie reizen maken.

Samen het leven van ons leven te leven zodat het mooiste uit ons zelf naar boven komt.

****************************************

beste hr van der heide

 

mijn wens is dat na mijn gevecht in de rechtzaal mijn dochter eindelijk in rust en vrede verder op mag groeien.

 

liefs maria

 ****************************************

Geachte heer jan van der Heide,

 

 

Mag ik mijn wens aan u doorgeven voor in de boom?

Dat mijn dochter en zoon elkaar zullen begrijpen en weer met elkaar omgaan. Dat ze veel geluk in hun leven zullen hebben en dat ze veel liefde zullen ontvangen en geven.

 

groeten Jos

 

****************************************

Beste Jan van der Heiden,

 

mag ik nog een laatste poging wagen...

 

John.F.Kennedy  

 

 

  groetjes

Cobi

****************************************

Ik wens dat jaloezie verdwijnt en dat mensen  elkaar positief gaat stimuleren,

In plaats van negatief te beïnvloeden.

 Groeten

Lia van der Kooij

****************************************

 

Beste Hr J.van der Heide,
 
Ik wil graag een wens in de wensboom plaatsen
Mijn wens is dat mijn liefste maatje en vriend Ronald die onverwachts overleed zijn rust vindt, hij betekende zoveel voor mij, zal hem nooit vergeten en stuur al mijn lieve knuffels naar hem, hij was alles voor me, me maatje me liefste vriend
Marian

****************************************

 

goedenmiddag Jan

zou je een wens van mij voor mijn dochter aan de wensboom willen hangen

ik wens voor haar dat zij van zichzelf gaat houden
een liefdevolle toekomst,het zware donkere leven achterlaat
leert genieten van het nu en geloven dat zy zelf veranderingen kan aanbrengen

een vriendelijk gezicht geeft overal licht

Jan bedankt fijne zondag gewenst
liane


****************************************

Ik wens dat mijn ouders hun huis zullen verkopen op korte termijn, dat mijn relatie weer beter zal worden en wij de liefde terug vinden zoals het ooit was.

Dat mijn partner zijn vertrouwen terug vind in mij en dat mijn baan een succes zal worden.

Ook wens ik dat alle dierbaren boven het goed hebben en over ons waken, bij ons zijn.

 

Bedankt

Debbie

****************************************

Lieve wensboom,
 
Ik wens MIJZELF te begrijpen en innerlijk niet meer zó uit balans te raken.
Ik wil gewoon gelukkig zijn en niet meer eenzaam.
 
Liefs Shanti
****************************************

Wij wensen voor onze drie zonen een lieve vreindin/vrouw. Kortom we
willen graag lieve schoondochters die onze drie zonen gelukkig kunnen maken.
Liefs E. en J.uit L

****************************************

Beste jan.

Mijn wens is dat er weer regelmaat komt bij mijn kinderen.

en dat de jongste tot bezinning komt.

Liefs van Een trieste moeder en oma

****************************************

Dat onze lieve Dochter Melanie beter mag worden,dat ze zichzelf ook waardevol gaat vinden.En dat het met onze zonen en hun gezin ook goed mag blijven gaan.

                            Laura en toon dijkman

****************************************

Beste Jan,

 

Mijn wens is dat de arts waarover u spreekt, nu eindelijk na zo vele jaren, erkent dat hij een medische misser heeft gemaakt. Dat zou een groots gebaar zijn en getuigen van groei.

Misschien is mijn wens meer een wonder, maar voor sommige wensen is nu eenmaal een wonder nodig.

Anneke

****************************************

Dat mijn lieve man rust mag vinden in het hiernamaals  en dat onze kinderen met hun partner gezond en gelukkig samen mogen blijven.

Roos

 

****************************************

Hallo Jan,

Wil je mijn wens er ook bij hangen

 

Mijn wens is dat de liefde van mijn leven, mijn zielsverwant weer terugkomt

 

****************************************

Ik wens dat ik samen met edwin en jayvano gelukkig en gezond word.
Hallo Jan,
  
Ik wil je vragen mijn wens in de boom te hangen.
Samen gelukkig en gezond zijn.. Met mijn vriend en zoontje...
 
dank je wel..

****************************************

Geachte heer Van der Heide,

 

Ik heb 1 wens, die als ik de artsen mag geloven nooit zal uitkomen, namelijk herstel van een hersentumor.

**************************************** 

Ik wens.... Dat alle mensen tot innekeer komen,nu de hele financiele werels instort.

Volgens mij is dit een waarschuwing van boven.

Dat de mensen anders moeten gaan leven.

Jeannet

****************************************

Beste Jan,

 

wil je a.u.b. mijn wens in jouw wensboom hangen. Ik hoop zó dat ie uitkomt.

 

Mijn allerliefst wens is:

dat de liefde van mijn leven op een dag beseft, dat vreemdgaan een tijdelijk iets is, van voorbijgane aard. Uiteindelijk definitief kiest voor en terugkeert naar zijn droomvrouw mij.

 

Dankjewel

****************************************

Beste Jan

Mag ik je vragen mijn grootste hart en zielewens in de wensboom te hangen.

Mijn dank is groet.

Groet van Marlies

 

Mijn wens is

 

Samen in volle harmonie wederzijds respect en liefde te leven met mijn lieve Kees in ons mooie huis in Boskoop.

Samen te werken in ons prachtige bedrijf en samen mooie reizen maken.

Samen het leven van ons leven te leven zodat het mooiste uit ons zelf naar boven komt.

****************************************

Mijn wens: Dat onze koningin zich niet langer als een marionet laat gebruiken en wij weer een echte Democratie krijgen, waarin de burger weer inspraak krijgt en recht word gedaan.

Monica

 

****************************************

Beste Jan,

 

wil je a.u.b. mijn wens in jouw wensboom hangen. Ik hoop zó dat ie uitkomt.

 

Mijn allerliefst wens is:

dat de liefde van mijn leven op een dag beseft, dat vreemdgaan een tijdelijk iets is, van voorbijgane aard. Uiteindelijk definitief kiest voor en terugkeert naar zijn droomvrouw mij.

 

Dankjewel

 

****************************************

Ik wens dat ik niet langer onzeker word en van me af durf te bijten en me een persoon ga voelen dat zich niet op de achtergrond voelt elke keer in gezelschap van mensen of vrienden of wie dan ook.. iedereen is gelijk maar ik voel me niet zo omdat ik last heb van een onzuivere huid met puistjes raak ik zeer onzeker ik wou echt dat t overging en dan bedoel ik niet dat ik zo iemand ben die zeurt omdat ik me aanstel maar omdat t echt heel veel van me beinvloed naar mijn mening.. ik wens gewoon dat ik niet langer onzeker of verlegen ben en omdat ik gepest ben op school toen ik er nog opzat en jarenlang voor lelijk werd uitgemaakt ben ik volgens mij helemaal veranderd en had ik nu een karakter kunnen hebben dat niet onzeker is..ik wil echt iemand zijn! dat wens ik.. en ik hoop dat ie uitkomt.
 
Vriendelijke groet, Delano Veenswijk

****************************************

 

Hallo jan,

Wat een mooi idee, een wensboom.
Ik heb ook een wens. Ik wens dat mijn ex goed bij zichzelf te rade gaat, dat hij begrijpt waar ik heb gestaan in de relatie en waarom, dat hij inziet wat zijn rol is geweest en hoe hij het anders had kunnen doen. Ik wens dat hij de moed heeft om dit ook aan zichzelf toe te geven en dan de stap te durven nemen om weer naar me toe te komen. Ik wens dat wij weer bij elkaar komen, maar dan met meer begrip, respect, liefde en communicatie.

Joss
****************************************

goedenavond Jan,
 
Mijn wens is dat ik weer in balans ga komen. 'K heb heel wat meegemaakt de laatste tijd......twee mensen waar ik heel veel van houd ben ik verloren binnen twee maanden (mijn moeder en vriend zijn beide overleden). Probeerde ondanks mijn intens verdriet toch mijn hoofd boven water te houden. Ik heb ook een dochter, voor haar wil ik er zijn....zij had ook veel verdriet (ze is vijftien jaar). Dus ondanks alles pobeerde ik toch positief in het leven te blijven staan. Maar een paar maanden geleden kreeg ik last van mijn rug en schouder en later keelontsteking. Omdat alles zo'n beetje tegelijk kwam werd ik er moedeloos van.
Hoop dat er positieve energie mijn kant op komt.....ook positieve mensen....zodat ik een beetje uit het dal kan komen (want ik begon op een gegeven moment te denken dat het leven van mij zo niet meer hoeft).
 
lieve groet,
 
Marja
 

****************************************

Geachte heer van der Heide,

 Zou u voor mij een brieffje n de wensboom kunnen hangen.

Ik wens dat ik de onrust in mezelf kwijt raakt maar vooral dat er een oplossing komt voor financiele problemen.

 

Heel erg bedankt, Marianne Wijkmans

****************************************

Ik wens na zeer veel tegenslagen  zowel zakelijk als prive, eindelijk de rust en de kracht,om mijn gezin bij elkaar te houden, waar liefde en vrede regeert. Met name voor mijn kind die op dit moment haar innerlijke rust kwijt is en behoefte hebben aan positieve energie.En wens stressvrij te zijn, te kunnen slapen uren achter elkaar!
 

****************************************

beste mr van der heide

 

mijn wens is dat mijn lieve dochter maaike,

een hele mooie tyd krijgt op de middelbare school waar ze wordt gewaardeert om wie ze is en dat haar droom mag uitkomen.

met vr gr metha

****************************************

hallo lieve jan,

 

mijn wens is eigenlijk voor mijn dochtertje serena

ik wens dat de omgangsregeling zo snel mogelijk wordt stop gezet en dat ze uit haar lijden is verlost

zodat ze eindelijk weer de innerlijke rust mag ontvangen.

veel liefs miranda

****************************************

Lieve Jan

 

Mijn grote wens is, dat mijn zoon op en goede school terecht komt, en dat ons leven drastisch mag veranderen.....

een nieuw leven.....

 

groetjes Brecht

 

****************************************

Beste Jan,

Ik hoop dat mijn ouders het huis verkopen, dat ze gezond en gelukkig zijn en worden, dat mijn Oma gelukkig is, het goed gaat met mijn hondje en cavia. Dat ik weer gelukkig mag worden in de liefde, financieel gezond en dat ik het belasting geld terug krijg op zeer zeer korte termijn.
 

****************************************

Ik wens na zeer veel tegenslagen  zowel zakelijk als prive, eindelijk de rust en de kracht,om mijn gezin bij elkaar te houden, waar liefde en vrede regeert. Met name voor mijn 4 kinderen die op dit moment hun innerlijke rust kwijt zijn en behoefte hebben aan positieve energie.

 

Groetjes van Olga............

 

****************************************

Hallo Jan,
Mijn wens is stressvrij te zijn, te kunnen slapen uren achter elkaar!
Groetjes Renate
****************************************

Beste Jan.

 

Graag een blijk van waardering voor mijn schoonfamilie.

Het zijn de liefste en eerlijkste mensen die ik ken.

Wederzijds respect voor elkaar, en elkaar steunen door dik en dun.

Ik wens hen een lang en gelukkig leven toe, en ik hoop dat ik dit met hen mag blijven delen.

Ooit hoop ik te trouwen met mijn grote liefde, en dat na deze moeilijke tijden voor ons de zon weer gaat schijnen.

 

Gr. Eric

 

****************************************

Ik hoop dat de liefde me weer gelukkig maakt, dat pap en mam het huis verkopen en het ze financieel beter gaat. Dat pap en mam en Oma gezond en gelukkig mogen zijn.

Dat het mij en mijn partner goed gaat, gezond en gelukkig.

En de beestje gezond en gelukkig zijn en blijven.

 

 

Liefs,

 

Chiepke.

****************************************

na vele tegenslagen in mij leven wil ik nu de goede kant op gaan ik wens dat ik gelukkig mag worden met mij kinderen en mij vriend dat ik mij dipolma mag halen en een leuke baan mag vinden

j.b.

****************************************

Beste Jan,

 

Momenteel ben ik werkloos. Heb wel een goede opleiding (HTS) maar het wil niet vlotten. Ik wens dat ik op redelijk korte termijn een baan vind waar ik met plezier kan werken.

Financieel probeer ik ook nog wat bij te verdienen en wens dat dat ook goed gaat, zodat het gehele plaatje weer klopt.

 

 

Will

****************************************

Beste Jan,

 

als ik een wens mag doen dan zou mijn grootste wens zijn dat ik rust in mezelf vind

en dat mijn grote liefde en ik weer herenigd worden.

Dat we intens gelukkig worden samen en er niets of niemand meer tussen zal komen.

 

In het algemeen: dat ik geduld leer hebben en leer hoe te handelen in bepaalde situaties.

 

liefs

Jacqueline

****************************************

Hallo Jan,

 

Mijn allergrootste wens is dat het onze oudste zoon en zijn gezin rust gaan vinden en dat alles voor hen op hun pootjes terecht gaat komen.

 

Liefs Marja

****************************************

lieve jan
 ik wil graag een wens maken voor financele beterschap.
en dat ik mijn droomhuis mag krijgen,
en dat de man waar ik van droom,mijn ware liefde gaat worden,en dat ik een teken van hem krijg.
dat dit zo ook gaat gebeuren.
  
liefs mo

****************************************

Ik wens dat mijn kinderen weer thuis komen wonen

****************************************

dat de mensen een klein beetje verstand erbij krijgen

meer respect voor andere

****************************************

Als ik een wens mocht doen zou het zijn dat de mens een 2e kans krijgt op de aarde.

Bewijzen dat we het waard zijn deze planeet te bewonen

****************************************

Ik wens dat mijn kinderen weer thuis komen wonen

****************************************

Als ik een wens mocht doen zou het zijn dat de mens een 2e kans krijgt op de aarde.

Bewijzen dat we het waard zijn deze planeet te bewonen.

Fam. Schouten

****************************************

Vanuit het diepst van mijn hart.

Genezing voor MoederAarde, planten, dieren en de mens.

Rust, kaarsjes en wierrook branden.

Veel gechannelde boeken lezen!

Vrij zijn, mezelf zijn, gelukkig en blij zijn.

Steun, kracht en liefde van Engelen,

Gidsen, Meesters, Pleiaden en de Schepper.

 

Bedankt, Carla.

****************************************

Beste Jan,

Ik wens dat mijn man eindelijk ziet dat we bij elkaar horen en dat hij de scheiding niet doorzet maar deze tijd neemt als een periode van rust voor ons beide. Ik hoop zo dat mijn wens uitkomt.

Alvast bedankt,

Chrisje

****************************************

Lieve Jan,

 

Ik wens dat de hypotheek van Ivo doorgaat, we krijgen donderdag 22 mei waarschijnlijk de uitslag en laat het alsjeblieft een ja zijn!!

 

Alle goeds en bedankt,

 

Debbie.

****************************************
 

Hallo Jan,

 

Ik wens voor mezelf een mooie, leuke en interessante baan met leuke collega's. Verder wens ik dat ze in Den Haag eindelijk eens gaan inzien dat marktwerking in de zorg niet werkt. In de zorg wordt met mensen gewerkt en niet met produkten.

 

Liefs, Maria

****************************************

Hallo Jan,

Mijn grootste wens is gezondheid voor mijn hele gezin en dat onze kinderen hun geluk mogen vinden, daarnaast zou ik voor mezelf een liefdevol praktijkje wensen waar ik met respect en onvoorwaardelijke liefde mensen kan helpen met Reiki, kristaltherapie en wat nog meer op mijn pas komt.

Namasté in licht en liefde, Marij

 

****************************************

hoi jan

mag ik een plaatsje in de wensboom

ik wens vanuit het diepste van mijn ziel dat ik zo gelukkig mag worden en liefde mag voelen en ervaren

ik hoop op een hele snelle oplossing van mijn problemen

help mij lieve god

hoopvol lieffs janny

****************************************

Hallo, ik vind het toch heel erg fijn om te zeggen dat mijn wens die in de wensboom is gehangen uitgekomen is! Ik ben echt heel erg blij. Bedankt.

 

Vriendelijke groeten,

 

marjolijn

 

****************************************

Beste Jan,

 

Ik ben al jarenlang bezig om een woonproject te realiseren voor mensen met een psychiatrische achtergrond.  Het zijn prachtige mooie mensen met een enorme wilskracht en creativiteit. Het zou niet mogen dat deze mensen weggestopt worden en niet meer zichtbaar zijn  Ik zou een huis willen waar ze thuis kunnen komen en waar  gelijkwaardigheid ,respect en bewondering en zullen zijn. Ik hoop dat deze wens in vervulling mag gaan, want zonder thuis is elke dag een verloren dag. Met vriendelijke groet Marjan

****************************************

Hoi Jan,

ik wens dat ik samen met mijn grote liefde Ester, het mooie droomhuisje kan kopen wat we in onze gedachten hebben, dit jaar.

Alvast bedankt en groeten

Dennis

****************************************

hallo jan

mijn wens is dat ik na overlijden van mijn man de kracht vind om door te gaan.

heb mijn man 10 jaar verzorgt hij was zwaar gehandicapt en erg ziek mijn hoop is ooit weer de zon te zien schijnen in mijn bestaan

en eenzaamheid te overwinnen.ooit weer geluk in mijn leven te hebben.

veel licht kracht en geluk ook voor U

elly

 

****************************************

Ik wens dat er een tijd komt dat we ons allen gaan beseffen dat het allemaal om het zelfde gaat;

‘Het alles omvattende ene’, het goddelijke, ons weer verbonden voelen met de kosmische eenheid.. 

Vr. groetjes Marieke

 ****************************************

 

Laat mijn maikel en ricardo hun weg vinden en gelukkig zijn dankuwel

 dat u mijn wens vervult  W.S

****************************************

Beste Jan,

Ik heb maar een hele grote wens en ik vraag je om hem in de wensboom te hangen.

 

Mijn wens ik een harmonieuze en liefdevolle relatie met mijn Kees.

Wij kiezen er samen voor om in alle liefde samen door het leven te gaan.

 

Met heel veel dank.

Marlies

****************************************

Ik wens dat ik binnen een maand zwanger ben en dat mijn vriend heel snel werk heeft.

 

Esther

****************************************

Mijn grootste wens is dat mijn man gaat inzien dat een 2e kindje helemaal niet zoveel problemen gaat geven! Dat ik echt heel erg graag dit jaar voor een 2e kindje wil gaan!

Dat is mijn allergrootste wens.

 

Marjolijn

****************************************

ik wens dat mijn zoon zijn papa leert kennen , en dat zijn papa hem graag leert kennen en van hem/ons houd .

bedankt. m

****************************************

Goedenavond,

 

Ik wens voor mij en mijn gezin dat we onze fin. problemen op kunnen lossen en weer verder kunnen. En verder voor alle mensen liefde en vrede.

Groetjes

Jacqueline

****************************************

Jan ik wens jou Heel Veel Geluk !

Lydia

 

 

 

****************************************

Geachte heer,

 

Ik wens dat Ivo en ik het huis krijgen zonder problemen, dat we er gelukkig worden en iedereen erachter staat.

Dat mijn ouders, Oma, huisdieren, Ivo en ik gezond en gelukkig mogen zijn, worden en blijven.

 

Dank u.

 

Groet,

 

Debbie.

****************************************

Ik wens dat al jullie wensen uitkomen.  

Met lichtende groet F.

 

****************************************

ik wens dat mijn zoon zijn papa leert kennen , en dat zijn papa hem graag leert kennen en van hem/ons houd .

bedankt. m

****************************************

mag ik van mjin alcaholbrobleem af komen
tt

****************************************

ik wens dat mijn zoon zijn papa leert kennen , en dat zijn papa hem graag leert kennen en van hem/ons houd .

bedankt. m

****************************************

Ik zou graag in de wensboom de volgende wens willen hangen.

 

Ik zou graag (na 30 jaar) eindelijk wel eens van de irreële angst en paniekstoornissen af willen zijn zodat ik eindelijk eens een normaal leven kan hebben zonder al die angsten zodat ik eindelijk eens rust ga krijgen in mijn lijf.

 

Heleen

****************************************

Beste Jan,

 

Ik hoop dat mijn wensen in vervulling mogen gaan.

Mijn grootste wens is dat in mijn huwelijk weer liefde komt, zodat mijn man een echtgenoot voor mij is, dat we weer gelukkig met elkaar zijn.

Moge we het ook financieel beter hebben en eindelijk de schulden kunnen aflossen.

Voor mijn jongste dochter en haar gezin een goed en harmonieus leven zonder inmenging van haar schoonouders.

Voor mijn oudste dochter dat ze innerlijk heelt van wat ze in haar kindheid en jeugd heeft meegemaakt en daardoor meer liefde voor zichzelf heeft en ook een goede partner krijgt.

Voor mijzelf wens ik dat ik succes krijg in het opzetten van mijn praktijk voor alternatieve geneeswijzen en als het nodig is voor mijn spirituele groei ander werk dan wat ik nu doe. 

 

Warme groet,

I.M.M.

****************************************

Beste meneer Van der Heide,
 
Ik wens dat ik weer positieve energie mag ontvangen op prive, werk en financiele gebied.
Ik wens dat hij mij weer belt en verder met mij wilt.
Ik wens dat ik snel weer een leuke man mag tegenkomen.
 
Groetjes K. uit H


****************************************

Hallo ik heb paar wensen  en ik hoop dat het ooit zal gebeuren, daarom wens ik wijsheid voor mijn dierbaren,en voor mijn gezin harmonie,/ voor mijn enig kind eindelijk geluk die hij nergens kan vinden,dat wij vrij blijven van negatieve en kwade krachten en energie.

groeten Sofia

****************************************

Hallo

Ik wilgraag mijn wens in de boom hebben en dat is ik hoop dat ik gelukkig gaat worden met mijn man en mijn zoontje en hoop dat ik nog een kindje krijg dat is mijn wens

bettina

****************************************

Hoi jan...

Ik kreeg gisteren het woord onbaatzuchtig door van mijn gids...

Wat zou het mooi zijn wanneer dat over iedereen neerdaalde op aarde...

Dat mensen onbaatzuchtig handelen en onvvoorwaardelijk

liefhebben....

 

Laat het licht schijnen op ons allen....

 

Groetjes Erna

****************************************

Ik wens dat als ik gehaald wordt,
zo goed mijn best gedaan hebt,
Dat ik nooit meer terug hoef te komen op deze Aardbol of iets wat er op
lijkt.
Veel liefs Kitty Kaptein
En dat ik in gods armen mag blijven liggen...
 

****************************************

ik wens dat de aarde weer in harmonie komt, mijn gezin in liefde en harmonie is. En dat ik door mijn spirituele gave en praktijk in de toekomst harmonie kan brengen aan mensen die dat willen

  

in liefde en licht tara

 

je bent een mooi mens Jan namaskar

****************************************

Beste Jan,
Daar komt nog een wens voor mij, van mij.
Ik wens dat ik al mijn angsten overwin die mij vasthouden om te zijn wie
ik ben.
Bedankt.

Gr. Tonnie Vooren

****************************************

Beste Jan,

Mijn wensen voor in de wensboom zijn:
Dat mijn geliefde en zielsmaatje, Simon en ik een zeer liefdevol en langdurig liefdesleven zullen hebben.
En dat ik op korte termijn eindelijk een mooi plekje krijg voor mezelf om verder te bloeien en te groeien.
Bedankt.
Tonnie


****************************************

Mijn wens.....hopelijk mag ik dit jaar nog meer groeien op spiritueel vlak... en mogen mijn "Engelen" mij bijstaan, om nog meer mensen te helpen...

ik weet dat financiële wensen niet echt gepast zijn, maar als het financieel wat beter zou gaan, kon ik nog meer uitbreiden en nog meer mensen helpen.....

 

Dikke Reiki knuffel

Joske

****************************************

Hallo Jan,

 

Ik wens dat mijn (eventuele) paranormale gave zich mag gaan ontwikkelen dit jaar en dat ik mijn gids kan ontmoeten, en dat ik eindelijk de antwoorden krijg waarop ik wacht.

 

Liefs,

Regina

****************************************

Mijn wens voor in de wensboom is;

 

Dat mijn ouders en ik nog vele jaren van elkaar mogen genieten met plezier en vooral in goede gezondheid.

 

Kus van Cobie.

****************************************

Hallo Jan,
Ik zou graag mijn wens voor de wereld in de boom zien
 
Liefde, geluk en voorspoed
 
Groet: Betsie
****************************************

Dat ik eindelijk de liefde, waar ik zo naar verlang in mijn armen kan sluiten.

Kitty

****************************************

Beste Jan,

Ik wens dat mijn man gerelaxter door het leven kan gaan. En meer kan genieten van alles.

En eindelijk de keuze kan maken om te stoppen met roken.

Bedankt voor het creëren van deze mogelijkheid.

Liefs Louise

****************************************

Mijn grootste wens is dat mijn zoon weer mag worden zoals hij vroeger was, gelukkig, vrolijk,blij en zonder angsten. Als het kan zou ik ook graag voor mijzelf een fijne en gelukkige toekomst zien met iemand aan mijn zijde

****************************************

Ik hoop dat me klein . kinderen  niet zon verdriet  krijgen.

****************************************

Hallo Jan,
 
Ik wil bij deze ook graag een verzoekje doen voor in
de wensboom te hangen.
 
Ik wens dat mijn financiële situatie zich aanzienlijk gaat
verbeteren zodat geldzorgen geen kopzorg meer zijn.
 
Alvast mijn dank. Groetjes, Carina
 

****************************************

Beste Jan, ik hoop in 2008 de liefde in mezelf te vinden opdat ik niet alleen mezelf maar dan ook anderen gelukkiger kan maken. Ik hoop op nog vele nieuwe inzichten via ervaringen en uitdagingen.  Bedankt. Marcella.

****************************************

Beste jan,

 

Ik wens dat alles ook tussen mam en keesjan weer oké wordt!

****************************************

Ik hoop dat de problemen die mijn dochyer overkomen gauw worden opgelost en dat de daders worden opgepakt

zodat ze haar leven weer kan oppakken en weer een beetje gelukkig kan worden

 

Groet

 

****************************************

Ik hoop;wens dat mijn man kracht, energie hervindt om van zijn nieuw te starten onderneming een succes te maken.

Hij verdient het.

Nicoletta

 

****************************************

 

Lieve Jan,

 

Ik wens dat m’n ouders  dit jaar een goede gezondheid houden.

En dat ik nog heeeeeééél lang van ze mag genieten.

Dan komt het met mij ook goed, zo en zo komt het goed!


 

Liefs Liz

****************************************

HALLO JAN

ik hoop dat mijn kleinkinderen gezond blijven na de dood van mij man

put ik zoveel energie uit die kinderen

en dat ik gauw een koper voor mijn huis gaat krijgen

vele groetjes lenie

****************************************

Beste Jan.

 

Mijn wens voor de wensboom  is;

Dat ik een evenwichtig mens mag zijn.

Franciska 't Hart

****************************************

hallo ja

ik wens dat op zeer korte termijn van mijn geluk samen

 met mijn kinderen kan genieten

Hallo Jan

Miranda

****************************************

 

Dat ik na al het verdriet van het verlies van mijn man

gelukkig mag zijn en een fijne baan aangeboden krijg.

 

Ineke

 

 

****************************************

Ik zou graag opheldering willen in de zaak Natalee Holloway. Waar is

ze en leeft ze nog of door wie is ze vermoord? Er moet toch iemand iets weten.

 

G

****************************************

Geachte heer van der Heide,

 

Ik hoop, dat Gabber snel thuis mag komen en dat het onze eerste mooie Kerst mag worden. Wat zou ik dankbaar zijn.

****************************************

beste jan,

 

zou graag wensen dat onze zoon van anderhalf eindelijk eens door mag slapen en dat zijn oorpijn nou eindelijk over is zodat we met ons vieren weer heerlijk tot rust mogen komen het is erg slopend die gestoorde nachten heel hartelijk dank en veeel liefde toegewenst aan iedereen .

 

MvG jess.

****************************************

Hallo meneer van der heide,

Ik wens dat ik eindekijk nis een echte man ontmoet die mij echt gelukkig maak,

Mijn dochters epelepsie rustig blijft.

En mijn zoon zijn gezond blijft.

 Groetjes

dolores

****************************************

Lieve Jan

Ik wens dat de mensen in het komend jaar én in alle volgende jaren leren kijken naar de dingen die ze wél hebben/kunnen en niet naar de dingen die ze niet hebben/kunnen. Dan zal het leven voor die mensen heel wat aangenamer zijn.

En hoop ik dat mensen, die dreigen op het verkeerde pad komen of al zitten, tot inzicht kunnen komen en daarvoor hulp mogen krijgen, om op een andere/prettigere manier door het leven te mogen gaan.

Verder voor iedereen veel liefde, warmte en een goede gezondheid. 

Vriendelijke groetjes

Wendy Alink uit Breda

****************************************

Wensboom

Best Jan,

Ik hoop dat wij eens een jaar tegemoet gaan zonder zorgen.
Tot nu toe is het beetje bij beetje beter gegaan, maar afgelopen jaar
was toch wel een rampjaar.

Veel liefde en geluk dus.

Fam. Menger


****************************************

Beste Jan,

 

ik wens voor mijn nichtje Dominique dat zij zeer binnenkort met

 dolfijnen kan zwemmen. En ik hoop heel erg dat daardoor haar communicatieve vaardigheden toch nog kunnen verbeteren.  Verder wens ik voor alle mensen dat

ze beseffen dat er maar weinig nodig is om gelukkig te zijn.

Je moet alleen zorgen dat je het ziet als het daar is.

 

hartelijke groeten van Conny uit Breda

****************************************

Hoi Jan,

 

Ik wens dat de situatie op mijn werk mag verbeteren. Gedoe met een

collega en ze heeft anderen ook beïnvloed volgens mij.

 

G

****************************************

Beste Jan,

 

Allereerst wens ik dat er een dag komt die voor iedereen (mens, dieren, natuur) vrede en liefde mag brengen.

 

Mijn persoonlijke wens; dat ik in de toekomst geluk en voorspoed mag en hoop te zullen ontvangen.

 

Ten slot wens ik voor iedereen; inzicht en heel veel liefde, kracht en wijsheid toe.

 

Met vriendelijke groet,

 

Els

 ****************************************

 

Beste Meneer van der heiden,ik zou zo graag wensen dat onze financiële situatie nu eens snel geen kopzog meer zal zijn.

Veel dank

 

Gr. Linda

****************************************

Geachte heer van der Heide,

 

Mijn wens is dat mijn man, mijn kinderen en ik lang en gelukkig in alle gezondheid met elkaar mogen genieten.

Ook wens ik dat we dit jaar met de loterij veel geld mogen winnen.

 

Groetjes K.

****************************************

Beste meneer van der heide,

 

Ik wens dat mijn kinderen lang en gelukkig in alle gezondheid oud mogen worden.

Ik wens dat mijn man en ik samen gezond, gelukkig en oud mogen worden. 

Ik wens dat we een dit jaar een leuk bedrag met geld mogen winnen met een loterij.

Liefs K.

****************************************

geachte jan

 

ik en mijn man staan op punt om te verhuizen en ik hoop het huis in ichtegem te kunnen huren

met vriendelijke groeten en ik hoop dat mijn wens mag uitkomen

groeten van kim

****************************************

Beste Jan,
Ik zou graag een wens in de wensboom willen hangen.

Mijn wens is dat ons huis nu eens verkocht gaat worden.
Het staat al 4 jaar te koop en we hebben nog nooit een bod gehad je zou bijna denken dat er iets is met dit huis.
Alvast HEEL hartelijk bedankt.
Hartelijke groet Yolanda
 

****************************************

Beste Jan, ik wens dat onze dochter een gezonde baby krijgt en dat zij en wij nog jarenlang (trotse opa en oma) mogen genieten van dit kleine wonder. Ook onze andere dochter wensen wij een lang en gelukkig leven.

Anja

****************************************

Hallo Jan,
Als ik een wens zou mogen hangen in jouw wensboom wat zou ik gelukkig zijn.
Na vele jaren verdriet en ongelukkig te zijn, wil ik wel eens dat er maar een beetje geluk op me af zou komen.
Na vijf jaar in de schuldsanering te hebben gezeten mocht ik niet beginnen met een schone lei.
Ik heb alles netjes gedaan maar door scheiding is de tegen partij iets niet na gekomen.
Nu moet ik verder met al mijn zorgen.
Dat mespuntje geluk zou me zo goed doen na alles
veel liefde op uw weg
Ciska


****************************************

Beste Jan van der Heide,

 

Ik wens, dat ik de zware energieen, die zich in mijn hartchakra bevinden en de emoties, die daarbij horen los zullen laten en dat ik ze een plekje kan geven. En dat ik hierdoor meer kan groeien, in mijn eigen Kracht kom te staan en meer inzicht verkrijg wat mijn pad is in het leven.

 

Bedankt en een warme groet in Licht en Liefde,

 

Herbert Vissers

****************************************

Beste meneer van der Heide,
 
Graag doe ik een wens in de wensboom dat na al die jaren van onrust,
De rust mag blijven en wederkeren, en zal blijven in mijn gezinnetje.
 
Dat op de bekroning van de liefde voor mijn vriend Michel, in de toekomst wie weet een kindje, een rustig en warm plekje zal zijn.
 
Met heel veel wijsheid, liefde en kracht voor een ieder.
 
Tanja
 
****************************************

Beste Jan,

Mijn wens is: dat Mirande en ik samen mogen komen en in eeuwigheid

bij elkaar mogen blijven in Liefde, Gezondheid,Voor-en Tegenspoed en Geluk.

dit is mijn hartewens.

bedankt en veel licht en liefde

Mark
 

****************************

Beste meneer van der Heide,

 

 

Ik wens dat ons liefde bekroond mag worden met een kindje…Ik blijf geloven in wonderen!

 

Alvast bedankt, voor een plaatsje in de boom!

 

 

Lieve groet van Marieke de lang

***************

Lieve Jan,
 
Ik wens dat ik mijn huidige vriend mijn hele leven mag delen met heel veel geluk, begrip en vrede in de relatie.
En dat er een mooie toekomst voor ons klaar staat met veel voorspoedige dingen die we naar veel ellende wel verdient hebben.
 
Liefs,
 
Wendy Scholten


*********************

ik hoop dat verdriet en pijn eens verdwijn uit mijn lichaam ,agnes

*********************

mijn wens is:

 

om een liefdevolle moeder te zijn en te blijven voor mijn 3 schatjes

 

 

groetjes jane

*********************

ik wens voormezelf dat alle negativiteit mag verdwijnen

 

 

groetjes jane

*********************

Drie kinderen mochten uit mij geboren worden.

Met twee ervan is er nu al 6 jaar geen contact meer. Het loslaten lukt nauwelijks.

Of er ooit een weerzien is in dit leven weet ik niet.

Mijn liefde voor de kinderen is niet te beschrijven.

Ik wens ze alle liefde, geluk, gezonheid en inzicht toe. 


Groetjes,

 

JOK€
 

***********************

mijn wens is dat ik ontdek waar ik goed in ben tot nu kan ik niets.Alles wat ik doe mislukt.Is er iets waar mee ik mijn hart mee kan vullen waar ik mijn ziel en zaligheid in kan storten.

Marinka

************************

Beste meneer Jan v.d heide,ik ben verliefd op een jongen van mijn school,nu is het zomervakantie en ik ga naar groep 6,en ik ben smoorverliefd op een jongen,dus mijn wens is dat hij ook op mij verliefd wordt.

 

Met vriendelijke groeten Bonita.

************************

Lieve Jan

 Ik wens dat me gezin naar 1 jaar geen verdried meer hoef mee te maken

Dat we nu eens gelukkig mogen zijn  DAT IS MIJN WENS

Veel liefs Marian

************************

ik wens dat ons huis snel verkocht mag worden, en dat we super gelukkig
in drenhte kunnen gaan wonen, maar bij verhuizen hoort ook de baan voor
mij en mijn man dus die wens ik er dan ook maar bij, en mijn kinderen
de wens is een mooie geld prijs zodat ze eens lekker kunnen gaan kopen
wat ze willen.

met vriendelijke groet
fam kroos
 

************************

Mijn wens is dat mijn huidige partner eindelijk inziet dat onze relatie over is en eindelijk vertrekt zodat ik en mijn zoontje eindelijk rust krijgen. Als ik het hem vertel weigert hij te vertrekken en ik vertik het om mijn zoontje uit zijn vertrouwde omgeving weg te halen. Daarbij hebben mijn ouders alles betaald wat hier in huis gedaan is.

I.

************************

Lieve Jan,
 
Ik wens dat ik en mijn vriend voor altijd bij elkaar blijven en dat ik meer vrienden in mijn leven krijg.
Hoop dat deze wens in vervulling mag gaan.
 
Met vriendelijke groeten
 
Samantha
 

************************

lieve jan,
 
mijn wens is dat ik met mijn man en twee dochters volgend jaar,
gaan emigreren naar spanje dus hoop dat mijn man overgeplaatst kan worden via zijn werk
hoop dat onze wens uitkomt.
 
met vriendelijke groet,
 
sandra


************************

Geachte Jan
 
 
Deze wens komt vanuit het zonnige zuiden graag wens ik dat mensen de tijd voor elkaar en zichzelf nemen om te groeien en elkaar en zichzelf te respecteren zodat we alle een betere levensweg hebben zowel hier en in het volgende stadium.
 
Veel liefs vanuit Spanje
Marije

************************

Ik wens mijn zus toe dat alles tot een goed eind zal komen, dat ze niemand bewust heeft pijn gedaan. Dat de bewuste instanties hun fouten zullen bekennen en alles weer recht zetten, ook hun kinderen wens ik een mooie, gelukkige, gezonde tijd toe in het leven.

 

Thea

************************

Beste Jan,

 

Mijn wens is dat ieder mens zijn/haar hart volgt om echt gelukkig te kunnen zijn.

Ik wens mezelf dat ik de kracht mag ontvangen mijn verlangen en mijn hart te volgen om te kunnen emigreren naar Noorwegen. 

 

Vriendelijke groet,

Helena.

************************

Goedenavond Jan.

 

Allereerst wil ik onze lieve Heer bedanken, dat ik Zohra ben tegen gekomen.

 

Mijn wens is om haar gelukkig te maken, te steunen en haar helpen waar mogelijk.

Genieten van onze kinderen en familie, vrienden, kennissen en dierbaren.

Samen te mogen wonen met Zohra en heel oud te worden met haar, tot in de eeuwigheid.

 

Groeten Eric.

************************

ik wil een wens sturen naar de wensboom.

mijn wens is: dat ik en mijn vriend zo spoedig mogelijk een
plekje voor onszelf hebben en een mooie toekomst tegemoet
gaan, en verder hoop ik dat iedereen gelukkig mag wezen

groetjes nicole
************************

Ik wens mijn oude liefde terug te mogen winnen van mijn ex-partner

detta

************************

ik wens mijzelf en me dochter een snelle en betere toekomst dan dat we nu hebben.

C

************************

Lieve Jan,

 

Ik wens dat kleine Jasper z.s.m. bij zijn vader Anton en mij mag komen wonen en hier in liefdevolle harmonie mag groeien.

 

Als er nog een wensje bij kan,dan wens ik voor de moeder van Jasper,dat ze de wijsheid en de kracht mag ontvangen om tot inzicht te komen.

 

een liefdevolle lichtgroet van Henny

************************

Beste Jan, 

Ik heb slechts 1 wens voor in de wensboom…. Moge al de wensen die daar hangen in vervulling gaan

 Walter

************************

Hallo Jan,

ik wens dat je het verhaal van jouw Anna zodanig bekendheid kan geven dat er
een heleboel mensen flink stil bij zullen staan.

Groeten van Astrid


************************

Ik wens dat ik mijn vader nog wat mag vragen.

 

Stella van der Zee

************************

Ik wens dat mijn schoonvader niet lang hoef te lijden

 Hij heeft de ernstige ziekte kanker en er is niks meer aan te doen en dat ik maar gelukkig en gezond mag blijven met mijn gezin

Ihoog achtend yvonne fievete mail yvonnefievet@hotmail.com

************************

Hallo Jan,

 

Mijn wens is gelukkig blijven met mijn gezin en dat het verloop van mijn beperkingen niet erger wordt. ook wens ik veel liefed voor de mensen die het zo hard nodig hebben.

 

Groeten Martine

*******************

Hallo Jan

 

Onze wens:

Ik wil graag met mijn partner Marianne een centrum/praktijk voor Healing opzetten in de omgeving van Arnhem en dat we daar voldoende geld voor mogen ontvangen.

 

dank je wel voor het plaatsen voor onze wens

Liefs en Groetjes van Femmy en Marianne

*******************

Lieve meneer J.C. van. der. Heide,

 

Mijn wens is voor u: dat u zich met veel liefde omringt mag voelen.

Op een beurs in Den Haag 2006 heb ik u een keer kort gesproken en toen had ik het gevoel dat u het niet altijd makkelijk heeft.

Soms moest ik hieraan terugdenken en in gedachten stuur ik u liefde en licht, u bent een bijzonder mens...

 

Hartelijke Groet van Susan Rotgans

*******************

Beste Jan,

Ik hoop dat mijn wens ook in de boom mag en uit mag komen:
Ik wens dat ik beter blijf, de komende nabehandelingen goed doorkom, op een
harmonieuze wijze met mijn moeder en zij met mij kan omgaan en dat ze mij
het beste kan wensen en gunnen, ze verantwoordelijkheid neemt voor haar
eigen handelen en mij "loslaat" en zo zal ontlasten en dat H echt kiest.

Groetjes,
Monique

*******************

hallo meneer van der Heide

 

mijn wens: Dat mijn moeder geen uitzaaiingen zal hebben voor en nadat haar borst eraf zal moeten gaan. En dat ik haar nog heel veel jaren bij me mag houden hier op aarde.

 

ik hoop dat het in de wensboom mag komen,

dank u wel.

 

Simone Lely

*******************

graag wens ik dat wij vieren als gezin gezond mogen blijven en in onvoorwaardelijke liefde met elkaar om mogen blijven gaan dit wens ik iedereen toe er is zo weinig echte zuivere liefde in deze wereld het zou deze planeet erg aangenaam maken  heel veel liefdegewenst voor iedereen .

 

hartelijke groet,

jessica

*******************

Ik wens dat ik binnenkort eindelijk de juiste man ontmoet en dat mijn moeder ondanks haar gezondheid nog een paar gelukkige jaren krijgt en nog wat liefde en erkenning van mijn broers. Door mijn turbulente leven kan ik dat vergeten, maar ik ben er wel al bijna 20 jaar uit!

bedankt en groetjes M.W.

*******************

mijn wens is dat onze jongste zoon een juiste keuze mag maken en een andere vrouw tegen mag komen die werkelijk van hem houdt

 

 

 

*******************

Mijn wens is dat Ik met martin Ga trouwen en ons leven lang gelukkig worden

Liefs ria

*******************

Mijn wens is,,,een baan voor iemand die heel speciaal voor mij is

Vera

*******************

Graag wil ik mijn wens in de wensboom op laten hangen.  Ik wens nog 1 keer moeder te worden, en een gelukkig/liefvol leven met harold te krijgen….  Ria

*******************

Graag wil ik mijn wens in de wensboom op laten hangen. Wat een
bijzondere en mooie boom!

Mijn wens is:
De hoofdprijs in de staatsloterij of de lotto winnen. Zodat ik
financieel zelfstandig en onafhankelijk ben en mijzelf in al mijn
behoeften en wensen kan voorzien.

Heel veel dank
Met lieve en warme groet
Desiree
 

*******************

Hallo jan,

Mijn hoop dat ik mag genezen van mijn  ziekte. 

lgr v anna.

*******************

Ik wens dat ik na 15 jaar van mijn knie probleem af ben, zodat ik weer alles kan,  en dat we vlug iets van de belasting horen !!!

 

groetjes

******************

Mijn wens is dat mijn dochtertje van 4 maanden zo snel mogelijk thuis komt zonder canule gezond en wel,

En dat ik en mijn partner, mijn ouders en schoonouders kracht van hierboven krijgen om hier doorheen te komen. 

sandra

************************************

Geachte heer v.d. Heide,

 

Graag zou ik volgende vurige wens in de wensboom hangen. Veel dank hiervoor.

 

 - Mag Gabber gezond weer bij ons terugkeren? Wij missen hem zo erg. Het katje is ons zo dierbaar

***********************

wij wensen dat ons kleinkind weer snel gezond kan zijn en weer thuiskomt uit het ziekenhuis

 

D.berkhout

**********************

beste jan .

mijn wens is dat mensen elkaar meer verdragen.

ik wens liefde en gezondheid voor mijn kinderen en kleinkinderen;

ook voor mezelf en voor allen die me lief zijn .

en vrede in elk mensen hart.

groetjes jenny


**************************

Beste Jan,

Ik wens dat ik in mijn huis mag blijven wonen en daar samen met mijn  man nog gelukkige jaren mag beleven ondanks onze slechte gezondheid. En verder wens ik voor iedereen dat we  is meer naar elkaar gaan luisteren en meer voor elkaar openstaan.

Bedankt Yvon

**************************

Mijn wens voor de wensboom is:

Ik wens dat we in een harmonieuzere wereld zullen leven zonder angst, zonder haat en zonder oorlog.

Dat iedereen gelijk aan elkaar is en niemand iemand veroordeelt.

  

Lots of love, light and harmony,

 

Amethyst LoveLight

***************************

wij wensen dat ons kleinkind weer snel gezond kan zijn en weer thuiskomt uit het ziekenhuis

 

D.berkhout

***************************

Mijn allerliefste wens is dat mijn geliefde D. weer bij me terugkomt en weer van me gaat houden en dat alles goed tussen ons komt en we voor altijd bij elkaar blijven. Onze kinderen gezond mogen blijven en gelukkig in het leven staan. Mijn exceem op mijn hoofd weggaat.

ET

****************************

`Beste meneer van der Heide,

We zitten in een schuldsanering vanaf 29 december 2004 en dit duurt tot eind van dit jaar 29 december 2007.

Echter alles zit niet echt mee! Wij knokken er echt hard voor om ons hoofd boven water zien te houden, maar alles lijkt weer van voor af aan te beginnen.

Mijn man heeft 5 jaar geleden een ongeluk gehad en is hierdoor gedeeltelijk invalide geworden en zijn wij ook hierdoor in de schulden gekomen. Nu heb ik altijd een inkomen gehad en het lijkt of ik nu zonder kom te zitten en dat alle rekeningen zich weer zullen opstapelen. We moeten nog een paar maanden en dan kunnen we met een schone lei beginnen ik wens daarom ook dat ik de kracht en het geluk krijg om dit te kunnen verwezenlijken. Ik mag mij niet al te druk maken omdat ik zwanger ben van mijn tweede kindje en ik door de stress al harde buiken heb gekregen de wens dat alles met dit kindje wel goed komt is daarom ook aanwezig! Ik hoop dat dit zult helpen want ik ben echt ten einde raad.

Mvg tamara

**********************

ik zou graag willen dat gert kontakt met mij op neemt en dat mijn kinderen
gelukkig worden.

Margreet
 

**********************

Beste Jan.

 

Mijn wens is dat alles weer op zijn pootjes terecht zal komen

en wij geen 10 % boete moet betalen omdat we dat voorlopig koopcontract getekend hebben.

Ik hoop dat onze droom mag uitkomen en dat we alsnog de eigenaars zullen worden. Verder wens ik dat onze zoon gezond en gelukkig mag blijven. 

 

Groetjes van Tineke

**********************

Mijn grootste wens is mijn kleinkinderen elke maand 2 x op bezoek te krijgen
met hun ouders
Mijn jongste kleinkind heb ik nog nooit in mijn armen mogen houden en
knuffelen
Mijn 2 de kleinkind mag ik niet meer zien omdat mijn schoondochter
racistisch is
Mijn wens is ook dat ik mag slagen in al mijn examen die ik gedurende 2 jaar
moet doen en dat ik eindelijk mijn hondentrimsalon mag openen.
En ik wens aan mijn 3 kinderen geluk toe en tederheid en liefde
LV

**********************

Lieve Jan,

 

Ik heb eigenlijk een wens voor mijzelf en mijn kinderen

Ik ben nu alweer 8 jaar gescheiden en na zware jaren hoop ik zo graag dat er een goede

Lieve man op mijn pad komt voor mij en de kinderen

En dat de kracht krijg om te stoppen met roken omdat dat moet voor mijn gezondheid en het me nog niet helemaal lukt L

Verder wens ik inzicht en goede gezondheid voor alle mensen

Liefde warmte en licht

 

Liefs Tineke,

**********************

Ik wens jou, speciaal degene die dit leest, een gevoel van tevredenheid over jezelf!  Wees blij met wie je bent en voel de warmte van je eigen hart. Weet, dat anderen dit ook voelen en dat deze warmte zich uit zal breiden naar een ieder die jij ontmoet.

 

Jan Bouwmeester.

**********************

Beste mijnheer van der Heide,

 

Kunt u voor mij de volgende wensen plaatsen in de wensboom :

 

  • - Lang gelukkig en holistisch gezond leven
  • - Spiritueel groeien
  • - Rijk sociaal- en liefdes leven
  • - Een gezegend leven voor mijn zoon en zijn partner
  • - Miljonair worden
  • - creativiteit

 

Ik hoop dat mijn gebeden verhoord zullen worden en mijn wensen uitkomen!!

 

Met vriendelijke groeten,
Magali
 


********************

Hallo Jan,

 

Voor mij zelf vraag ik niets,maar ik wens dat de huidziekte van mijn kleindochter Pleun zich niet uitbreidt maar spoedig zal genezen.Ik hoop dat er een plaatsje is in de wensboom.

 

M.Vr.Gr.

 

Ferry

***************************

Beste Jan,

 

Ik zou niet gauw wat voor mezelf wensen, omdat ik vaak aan andere mensen denk, maar ik wens voor mezelf zo hard, dat ik een vaste baan krijg bij het bedrijf waar ik nu 3 jaar als uitzendkracht werk. Ik weet dat ze tevreden over me zijn, maar de directeur is wat te "zuinig" met dames aannemen in deze fabriek waar ik werk.

 

 Ik heb nu een 3 maanden contract gekregen die 3x is verlengt, maar 9 februari a.s loopt hij af, omdat het rustiger in het bedrijf wordt, en ik heb afgelopen vrijdag te horen gekregen dat ik er voor 3 maanden uit moet, en dan weer terug mag komen. Mijn horoscoop op uw website voorspelt me veel goeds in mijn werk (waterman) maar ik durf me daar niet aan vast te houden, vandaar dat ik wens dat de directeur of mijn baas mij die kans durft te geven om mij als vaste kracht aan te nemen!

 

 

Groetjes Margo

********************************

Lieve Jan,

 

Mijn wens is heel klein: dat ik mijn gezichtsvermogen in mijn nog redelijke oog mag behouden en het leven mag beleven zodat ik er geluk aan mag beleven.

Hanneke

********************

Ik wens dat de papieren bij de IND allemaal snel in
orde komen zodat ik met mijn partner weer samen mag
zijn. En dat we dan samen een gelukkig gezinnetje
kunnen gaan vormen.

Zo dat was mijn wens.
Alvast bedankt!
Groetjes
Veronique

Beste Jan;

   

Graag wil ik dat mijn moeder beter wordt en haar verdriet dragelijker wordt  en verder dat mijn zoontje gezond opgroeit,en dat ik  zelfstandig word en  werk krijg en misschien een leuke lieve zorgzame humoristische man ontmoet waarmee ik een relatie kan opbouwen.

Veel liefs debby. 

*************

Beste Jan,

 

Als ik voor mezelf mag wensen dan wens ik dat mijn dochter goed haar schooljaren

doorloopt en de kracht krijgt om zich te concentreren en goed te leren.

 

Renée

***********************

Onze grootste wens zou zijn: dat er ooit een nog een 2de kindje en broertje of zusje bij komt, in goede gezondheid.

  

Dank u wel voor het plaatsen.

  

Groetjes André en Alice

******************

Ik wens dat mijn schoonzoon en dochter die overval snel mogen vergeten, omdat dit toch ingrijpend was.

Ik wens Barko dat veel geluk in zijn baan. Ik wens voor Priscilla dat als ze de zaak overneemt heel veel succes.

En hoop dat het haar lukt. Met hulp van familie.

 

Liefs Ma

*******************

mijn wens is..dat ik de waarheid komt te weten van het verbroken contact dat is gebeurd van een dierbare vriend.

ik wens dat hij ooit tegen me zegt waarom hij mij zo een pijn heeft gedaan terwijl ik hem vertrouwde met heel mijn hart en ziel. m

****************************

Beste Jan

Ik wens dat ik in de toekomst gelukkig mag worden en dat de beslissing die ik nu genomen heb de juiste zal zijn.Het was een moeilijke beslissing,maar ik wens innerlijke rust te krijgen.Ik moet vanwege financiele problemen verhuizen naar mijn geboorte plaats maar ik verlies ook mijn relatie daardoor met mijn vriend.Gr Corrie

********************

Lieve Jan,

 

Ik wens dat mijn zussen tot inkeer zullen komen.

Zij hebben mij zomaar veroordeeld, vernederd en echt tot op mijn ziel pijn gedaan.

Het echte verhaal weten ze niet en toch al gelijk met een oordeel klaargestaan

en dat doet mij zo'n verdriet!

 

Met vriendelijke groeten

C

***********************

dat ik a.u.b, mag verhuizen,en eindelijk in mijn leven,mijn zielsverwant tegen mag komen

en er meer liefde,en begrip, mag komen tussen de mensen.

voor jan,en alle mensen!!!!!!!

heel veel liefde licht en kracht.

**********************

dat ik a.u.b, mag verhuizen,en eindelijk in mijn leven, mijn zielsverwant tegen mag komen

en er meer liefde,en begrip, mag komen tussen de mensen.

voor jan,en alle mensen!!!!!!!

heel veel liefde licht en kracht.

**************************

ik hoop en wens dat mijn relatie met Vicky terug in orde kan komen zodat we samen met de kinderen weer een mooie gezinnetje kunnen vormen, en dat we elkaar veel steun, genegenheid, tederheid, warmte en liefde mogen geven in ons verdere leven samen en dat we het geluk en onze dromen samen kunnen waarmaken

hopelijk stelt ze me nu niet meer zo lang op de proef en kunnen we vlug een nieuwe start maken. want Vicky is tenslotte alles voor mij

 

bij deze wil ik ook iedereen veel liefde, tederheid en warmte toesturen

 

met vriendelijke groeten

Kurt

met veel dank

*************************

Hallo Jan,

Mijn wens is dat mijn vrouw weer gezond door het leven mag gaan en dat alle mensen die met die vreselijke ziekte (leukemie) te maken hebben ook weer gezond mogen worden.
Ik schrijf dit met de tranen in mijn ogen omdat dit zoveel pijn doet om mijn vrouw zo te zien lijden.
Voor al die mensen die ziek zijn wens ik dat ze weer gezond mogen worden en er weer sterker uit mogen komen.

Mvrg. Willem

***************************

Hallo jan

Mijn wens is wat meer centjes op mijn rekening en een leuke gezellige baan dicht bij mijn huisje en kind. En een betere gezellig plekje voor onszelf. Rust in me chaotische leventje groetjes van iemand die graag anoniem blijft 

*************************

Lieve meneer Jan vd Heide,
Kunt u voor mij de volgende wens plaatsen in de boom :

Ik hoop dat mijn geliefde Bahram geestelijk en lichamelijk gezond is en wij
samen met Mona
"een liefdevolle,veilige,zorgloze,blije en vrolijke toekomst tegemoet zullen
gaan !"
Ik hoop dat mijn wachten niet lang meer duurt en dat ik mijn pad in dit
leven met veel Liefde verder kan vervolgen.
Hierbij stuur ik Liefde en licht naar een ieder die het nodig heeft.

Veel liefs van Gerda.

Dank u wel !

*************************

ik heet bianca en ik wens voor mijn zus aletta met haar gezin voor dit jaar een andere woning dicht bij mijn om dat se altijd voor idereen klaar staat

en voor mijn en me gezin heel veel gelukt wens

 

met vriendelyk groet bianca skopp

 

***********************

Mijn wens is dat het weer goed komt tussen mijn jongste dochter en haar
vriend.
 

************************

hallo jan.

 

mijn innige wens is dat de vader van mijn kids terug zal gaan keren in ons gezin wat hij  5 jaar geleden heeft verlaten voor een ander ,en waar hij nu het geluk ook niet heeft gevonden.

mijn wens is dat we weer samen onze kids gaan opvoeden en dat hij een liefde volle partner voor mij zal worden de rest van ons leven.

 

willy

 

********************

geachte mijnheer van der heide,

mijn wens is
dat de mensen eens echt naar elkaar zouden luisteren

vriendelijke groet
ria
 

***********************

Hallo Jan,

 

Ik heb maar één grote wens: dat er weer vrede en vriendschap zal komen met Pierre, mijn zielenmaatje.

Dat alles dat er tussen ons in is komen te staan opgeruimd wordt.

Dat er schoon schip gemaakt wordt en dat we met een hele schone lei opnieuw kunnen beginnen.

 

Marga

***********************

Ik wens inspiratie, kracht en motivatie om mijn studie af te kunnen maken.

Groetje,

Dorus


**********************

Hallo Jan,

 

Ik heb maar één grote wens: dat er weer vrede en vriendschap zal komen met Pierre, mijn zielenmaatje.

Dat alles dat er tussen ons in is komen te staan opgeruimd wordt.

Dat er schoon schip gemaakt wordt en dat we met een hele schone lei opnieuw kunnen beginnen.

 

Marga

****************

Beste Jan

 

mijn ex-vriend en in zijn op een hele nare manier uit elkaar gegaan. Mijn wens is dat ik daarmee vrede en vergeving kan vinden.

En.....mag de gulden weer terug komen?

Jessica

*****************

Hallo Jan,

Na jaren van werken voor bazen die mij gebruikt hebben en hun
zaakjes door mij te laten regelen. Ik heb hun bedrijven laten
draaien!
Heb ik de knoop door gehakt, nu ga ik het voor mij zelf doen
mijn wens is het slagen van mijn bedrijf.

Groet kees
 

********************

Hallo Jan

mijn wens is dat ik eindelijk eens van mijn pijn in de rug

af kom en weer eens met mijn kleinkinderen kan gaan wandelen of naar een pretpark kan gaan.

nu kan ik nog geen 2 honderd meter lopen zonder dat ik weer

15 min. moet rusten om de pijn weer te boven te komen.

groetjes hanny

***********************

geachte heer van de heide mijn naam is aletta en mijn wens is dat mijn zoon op zeer korte termijn samen kan wonen met zijn lieve vriendin sabrina en dat ze heel gelukkig blijven een   leuke  koop  woning of ander leuk huisje zal prachtig zijn , en voor me zelf zal ik ook graag een leuke  anderen woning willen en    heel graag een heel groot bedrag willen winnen in de lotto  zo dat ik anderen mensen weer kan helpen met geld  problemen en  dat ik ook dieren kan helpen die verwaarloos worden  en kan helpen om dat hoop mensen weer op vakantie moeten en hun dieren aan een boom achter laten .  met vriendelijke groet aletta  uit utrecht

****************

Ik wens dat ik weer de kracht kan vinden alle nare gebeurtenissen uit mijn leven te vergeten en mijzelf weer terugvind.

Ooit weer een lieve man met humor tegen kom die mij daarbij helpt,

zodat ik mijn twee jongens ook weer een fijn gezinsleven kan bieden.

De grootste wens is dat deze wens uit komt !!

*******************

ik hoop dat mijn gebed verhoord zal worden en dat de inbraak in mijn huis opgelost zal worden zodat ik met mijn leven verder kan

J.

********************

hallo jan

 

ik wens dat ik mensen mag helpen met mijn gaven

 

gr. ch

***************

Hallo Jan,

 

Mijn wens is dat Aldert en ik weer elkaar ontmoeten en dat daaruit een relatie uit voort komt. Dat we beiden de rijkdom  mogen ervaren die diep in ons zit. Ontvangen wat we elkaar geven.

Liefs Jeannette

*******************

Hallo Jan,

Ik wens dat het me zal lukken om mijn huis in Rotterdam te verkopen, zodat
ik naar het Oosten of het Noorden van het land kan verhuizen en eindelijk in
een groene omgeving de mentale rust kan vinden waar ik zo ontzettend naar
verlang!

Lenny.
 

******************

Beste Jan,

Ik ben een heel gelukkig mens met slechts 1 wens: moeder te worden zodat
mijn vriend en ik dit heerlijke leven kunnen delen met onze kinderen.

Moniek
 

***********

Ik wens dat ik een lieve man tegen kom, waar ik weer mee verder kan in dit leven.

En laat er liefde en licht komen in de harten van alle mensen.

Maria 

***********

mijn wens is, dat ik zwanger word
groetjes christina

***********

Dag Jan,

Wat een mens niet allemaal probeert in een dipje!

Mijn wens draait enkel om geluk. Geluk voor mijn zoon die ADHD heeft en ondanks zijn moeilijkheden met studeren en schoolresultaten hoop ik echt dat hij ooit een plaatsje vindt in de maatschappij. Dat hij een beroep aanleert wat hij graag doet en zijn brood mee kan verdienen en dat hij goed zijn plan kan trekken. Kortom, dat hij heel gelukkig mag zijn!!

Voor mezelf als het even kan... hoop ik uit het diepst van mijn hart dat alles weer goed komt met mijn vriend en dat hij wat opener wordt hij ligt met zichzelf in de knoop en ik kijk machteloos toe en zit te wachten op beterschap. Kon ik maar iets doen zodat al onze zorgen zouden verdwijnen en we een kans zouden krijgen om er iets van te maken, want ik wil het niet opgeven!!! Hou verschrikkelijk veel van hem. Ik wens geen luxe, geen winnend lot uit de loterij enz... enkel een beetje meer geluk, het intens gevoel van gelukkig mogen zijn samen met hem en onze kindjes....

Liefs, Nancy

***********

Dag Jan,

 

Een 'grote' wens van mij = 'Dat Frank, onze dochter Maxime en onze zoon Matisse en ik (Britte) terug een harmonisch gezin mogen vormen....

***********

 Ik wens dat ik dat beschadigde kind in mijzelf ooit kan helpen helen. Ik
wens dat mijn dochter nooit zo beschadigd zal raken als ik, en een gelukkig
kind en later gelukkig volwassen wordt.

***********

Ik wens dat die gene waar ik slachtoffer van was,van hierboven eindelijk zijn lesje zal leren!

 

Groeten marie-ann

***********

ik hoop dat ik mijn tweelingziel nooit meer kwijt raak nu ik hem eindelijk heb gevonden.

ik wens een ieder die liefde en warmte toe die dit met zich mee brengt.

T

***********

Vrijheid, gezondheid, wijsheid en geluk voor iedereen op de hele wereld.

M.

***********

ik hoop dat ik werk vind waar ik heel gelukkig van word.

 

groetjes lucy

***********

Hallo Jan

 

Mijn wens is, dat mijn middelste zoon Michel voor eens in zijn leven eens geluk krijgt en dat hij slaagt voor zijn her-examen die hij deze week moet afleggen. Het kost hem zoveel moeite om het steeds maar weer in zijn hoofd te onthouden. Hij doet zo goed zijn best om ons te laten zien dat hij wel wil, maar dat het hem niet zo makkelijk af gaat als alle anderen. Vanaf de geboorte heeft hij al pech gehad, en volgende maand wordt hij 18 jaar, en nog steeds heeft hij regelmatig pech vooral op school......

 

Michel, Mamma hoopt dat je het redt! En dat je een goeie kok zult worden die jij in je gedachten hebt dat je wilt worden! Ik blijf in je geloven, want je bent ondanks de pech voor mij een KANJER!

kusss mamma!

 

 Jan heel erg bedankt!

************

Jan,

 

Mijn wens is dat mijn zoon zijn ogen opent en dat er een einde komt aan zijn relatie en dat hij een ander meisje vindt.

Rose

************

geachte jan mijn wens is dat me stiefdochter die in engeland  in een inrichting zit en als proefkonijn wordt behandeld weer naar nederland komt en hier de juiste  behandeling krijgt, want daar is ze zeker niet veilig ze lijkt wel een zombie,

 met vriendelijk groet van aletta

************

hallo jan................

 

mijn wens is dt ik nu op eigen spirituele krachten een einde kan maken van een periode van 16 j.drugsgebruik, nu mn; de amfetamine, ik vraag hier dan ook liefdevolle hulp voor!!! ik wil verder in mijn leven, op naar de volgende fase toe, ik wil groeien, maar niet stil staan, gezond gaan leven, mijn leefwereld uitbreiden etc...etc... liefs van ilona uit brabant...x

 

************

Hallo

 

Ik wens voor mijzelf en alle andere mensen die hier mee zitten, een leven zonder angst voor de dood.

Ik weet dat dit niet nodig is , maar toch gebeurt het steeds weer en de angst blijft maar

knagen.

Voor iedereen heel veel liefs en gezondheid.

 

        anja

************

Ik wens dat ik inzicht en kracht krijg om met de situatie betreffende de vriendschap waarin ik me nu bevind om te gaan en het juiste te doen en me daar bovenal ook goed bij te voelen.

************

Beste Jan

Graag willen wij een briefje in de wensboom hangen.

 

Het betreft een Roemeense familie ,Vader,Moeder en 8 kinderen.

Wij kennen deze mensen nu 11 jaar en onderhouden goede contacten met hun.

Hun leven bestaat uit ziekte,armoede,weinig te eten en zwoegen om te kunnen bestaan.

Graag willen wij  hun liefde en gezondheid toewensen in deze voor hun zo moeilijke tijden.

 

Veel liefs van Marten ,Tiny en Martine

************

Ik wens dat ik nog lang mag zorgen voor de mensen waarvan de tijd is aan gebroken om naar de overzijde te gaan, en er hun in waarde en zin vol begeleiden en verzorgen in hun laatste aardse levens fase.    Veel lichtjes voor iedereen,

 miepie

************

Hallo Jan,

Mijn wens is voor alle mensen in heel de wereld, dat honger en armoede en oorlogen alleen nog maar in geschiedenisboekjes voorkomen. 

                                                                            Groetjes Agnes

************

Ik ben Nimira en ik wens dat J. een keer tot zijn bron van liefde mag komen en hij ophoudt mij te haten en bereid is om zijn verantwoordelijkheden te dragen en niet mij ervoor gebruikt. ik wens hem veel liefde en licht toe en dat hij zijn trauma niet overbrengt naar zijn zoontje Christian

************

ik wens dat mijn ongeboren kindje gezond is

 

esmeralda

************

Ik wens voor alle mensen met hun wensen groot of klein,dat hun wens in vervulling zal gaan.

En een wens voor vrede onder alle volkeren.

josephine

************

Een wens is niet gebonden.

Hoop doet leven ben ik eens met wijze mensen.

Ik wens:

mijn kindje gezond leven.

mijn kindje een interessant leven.

Mijzelf de kracht om een sterk gezin te leiden.

Mijn vrouw, sterkte bij haar barensweeen en herstel.

Jan vd Heide bij zijn zoektocht.

De wereld, een uitweg in de donkere tijden die voor ons liggen.

 

met lichtende groet,

Michael Cornelissen

************

beste jan

 

al denk ik altijd aan een ander eerst en sta altijd voor iedereen klaar.

wou ik deze ene keer aan me zelf denken en vragen of het me financieel beter mag gaan na een jaar ziektewet zit ik nu onder het minium loon ik had 2004 al een moeilijk jaar door mijn ziekte.ik vraag uitkomst hier voorzodat ik wat meer lucht krijgt in de financiele geld kwestie bedankt voor de medewerking en we blijven hopen en vertrouwen.want het is nooit zo donker of het word wel weer licht.gr ria

************

ik wilde iets in de wensboom plaatsen dat mijn dochter evelyn weer thuis komt wonen en mijn dochter marjolein handelbaar word en niet zon grote mond heeft en dat mijn zoon op het rechte pad blijft en eindelijk volwassen word en het eens bij een meisje houd en dat jannke gezond op mag groeien en dat hans gelukkig word en voor mij ook alles eens wat beter word 

liesfs tineke

************

Mijn wens is dat mijn vriend Michael uit de knoop raakt met zichzelf en dat ons gezinnetje gelukkig en gezond blijft! Heel erg bedankt, veel liefs Barbara

************

mijn wens voor de wensboom is:

 

Ik wens: dat mijn lieve broer Toon nu gelukkig en blij is nu hij aan de andere kant is aangekomen. Rust in vrede...

 

voor altijd je zus Lies

*************

Lieve wensboom mijn liefste wens is dat mijn geliefde weer bij mij terugkomt

En dat we weer met zijn allen een gezin vormen ,liefs joke.

************

Hi Jan, 

Ik wens dat ik mij niet zo onbegrepen voel op deze wereld en dat ik eindelijk eens een partner vindt die op hetzelfde niveau denkt en voelt als ik en dat ik maar snel mijn eigen woonruimte mag vinden omdat de thuis-situatie niet meer voor mij vol te houden is.

 

groetjes

Gaby

*****************

hallo jan

Mijn naam is Nadia arlette may

en mijn wens is om de rest van mijn leven te delen met mijn vriend Frans klein uit almere en als het een beetje mee zit met hem dit jaar samen te gaan wonnen omdat hij mijn lust en mijn leven is...de liefde die ik voor hem voel voelt als iets heel groots.

 

liefs van Nadia

******************

 

wensboom  mijn wens is dat me zusje bianca uit haar schulden kwam en dat het met geld bedref eens beter zal gaan en me wens dat me man weer contact krijgt met zijn  oudste zoon daar heeft me man al vier jaar geen contact mee , en dat het voor me zoon alleen maar een goed jaar mag worden en dat me zoon een nieuw werk contact krijgt dat die gewoon wordt verlengt en voor me zelf een mooi huis en eens de lotto winnen maar vooral dat we gezond blijven.

Aletta

******************

 

mijn wens is dat  mijn man weer naar zo veel jaren weer contact  krijgt met zijn   oudste zoon ze hebben woorden gehad hoe je het ook noemen mag het stelde niets voor , om nu al 4jaar geen contact meer met elkaar te hebben , me man wordt de 16 de van deze maand jarig en ik hoop dat is mijn wens dat zijn zoon dirk aan de deur staat, met vriendelijke groet aletta

******************  

Beste Jan, ik wens dat mijn zoon, die in zijn schooljaren zo gepest is dat ie zijn vertrouwen in de mens en in zichzelf is kwijt geraakt.Dat ie inzicht in zijn situatie mag krijgen en weer vertrouwen mag krijgen in de mens en in zichzelf.

En ik hoop dat ie een lieve vriendin mag tegenkomen.

Liefs, Anneke.

******************

 Dag lieve Jan,

Mijn wens is dat ik de rest van mijn leven mag delen met een lieve vrolijke gezellige betrouwbare man.

Hennie.          

Ik wens dat we als gezin en familie een hechte groep blijven zoals mijn vader het graag zag

Wilma

 

Ik wens dat ik mijn zoon van 17 dit jaar na ruim 6 jaar weer te zien krijg, en dat hij inzicht mag krijgen zoals de dingen werkelijk zijn en waren.

Petra

 

hoop mijn innerlijke rust weer terug te krijgen.

Reina 

 

 

Ik wens iedereen heel veel warmte en liefde toe in 2006

roelie.

 

 

Ik wens dat ik mijn schilderijen verkoop en dat mensen van mijn schilderijen zullen genieten

Marion

Ik wens een charmante, betrouwbare, intelligente partner die lief is voor mij en mijn kinderen.

 Esther

 

 

Ik wens dat mijn opa snel de weg naar het licht vindt
om samen met oma in goede gezondheid en gelukkig
verder kan leven in de volgende dimensie, zodat hij
voor altijd verlost is van de vermoeidheid en de
ondraaglijke pijn die hij in dit leven moet verdragen...

Veronique
 

 

Ik wens dat mijn heel erg zieke vrienden beter zullen worden en dat ik mijn
lieve gozer weer zal zien.

M.D.
 

 

Mijn hoop is dat ik kleinkinderen krijg.

Trees

 

Mijn wens is dat mijn MS en Epilepsie aanvallen niet erger worden zodat ik
als alleenstaande werkende moeder voor mijn kinderen kan blijven zorgen.
Dank u..

 

Ik wens dat de wensen in de wensboom uit mogen komen.

Pierre

 

Ik wil graag een beetje wijzer worden.

Syl

 

Ik wens dat mijn zoontje zich beter zal voelen in het nieuwe jaar.

Cindy

 

Mijn wens is hem weer te zien.

Agnes

 

Me het vergeven wordt.

Thomas

 

Ik uit de schulden kom.

David

 

Dat ik me niet meer zo alleen voel.

William

 

Mijn grote wens is dat de wao- herkeuring voor mij uitpakt, zoals ik het graag wil.

Groeten yvonne

 

Ik wens dat ik de baan krijg waar ik op heb gesolliciteerd.

Groet Ronald

 

Ik wil afstuderen.

Johan

 

Dat ik niet alleen blijf.

Margriet

 

Ik hoop er over heen te komen.

Cinthy

 

Ik wens een beter 2006 dan 2005.

Puk

 

Dag Jan,
Ik wens u en uw familie al het goede in het komende jaar.
Joke en Henk

 

Ik wens dat we als gezin weer gelukkig mogen worden

roelie

 

dat mijn vragen aan jan beantwoord worden.

roelie

 

Een groter huis voor mijn gezin.

Bas

 

Dat ik op vakantie kan.

Wim

 

Ik wens een beetje goed mens te zijn.

Clara

 

Ik wil met de drank stoppen.

Bas

 

Ik wil zo graag dat mijn kinderen altijd gezond blijven.

Pie

 

Laten we wensen dat er vrede in de wereld komt.

Jennifer

 

Ik wens niets voor me zelf, maar wens geluk voor mensen die ongelukkig zijn.

William

 

Dat ik werk mag krijgen.

Martin

 

Ik wil zo graag gelukkig worden.

Liesbeth

 

Ik wens dat mijn moeder beter wordt.

Johan

 

Ik hoop mijn kinderen weer te zien.

Nel

 

Ik zou graag willen dat mijn vrouw terug komt.

Jaap

 

Ik hoop te trouwen.

Esther


 

          

 

 

                                        

 

Copyright © 2002-2007 Jan C. van der Heide      All rights reserved