Ik vind mezelf...
Ik vind mezelf...
 
paragnost_jan_c_van_der_heide.jpg
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Kreeft
Zon in Kreeft
12 Graden
Weegschaal
Maan in Weegschaal
22 Graden
Eerste kwartier
Eerste kwartier
6 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home Coaching/counseling

Coaching/counseling

AddThis Social Bookmark Button

Coach & (Stress)Counsellor

Ieder mens zou een coach/counsellor in zijn leven moeten hebben. Iemand die met je meedenkt, je aanvoelt, begrijpt… En als het nodig is je niet spaart in volle eerlijkheid! Iemand die je helpt om knopen te ontwarren of door te hakken door herontdekking van je eigen innerlijke kracht.

Een persoonlijke begeleiding bij je carrière, grote of kleine conflicten, overwinnen van barrières. Kortom iemand die je een duwtje in de goede richting geeft. Via communicatie, een klankbord hebben… Samen de beste weg zoeken is vaak gezelliger, minder alleen in een individualiserende wereld…

Geen mens die jou beter kent dan jij je zelf! Misschien is het tijd voor een hernieuwde, verfrissende kennismaking met je diepste zelf? Een verrassende ontmoeting wellicht op de drempel van je rijk gevulde innerlijke schatkamer vol talenten, karaktereigenschappen en persoonlijkheid.

Het feest ontdekken van nieuwe deuren openen, zodat je talenten, waardevolle persoonlijke eigenschappen, je karakter maximaal tot groei en bloei komen! Een coach/cousellor kan daarbij helpen…; steunen, kracht geven, bevestigen, hart onder de riem steken, aan zelfvertrouwen werken, innerlijke zekerheid activeren, motiveren.

Mensen horen dikwijls een leven lang wat ze niet goed doen. Het is juist belangrijk om de dingen te noemen die iemand wèl goed doet! Het is de basis, voedingsbodem, de vruchtbare akker om op te zaaien en vernieuwend succes te oogsten in je persoonlijke leven.

Voor een verhelderend coaching/counselling-gesprek bent u natuurlijk ook altijd welkom!

Jan C. van der Heide

(stress)Counsellor/ coach

 

Praktijk voor Gespreks- en Hypnotherapie

Jan C. van der Heide

Terweeweg 75

2341 CP  Oegstgeest

Telefoon: 071-5172870

Mobiel: 06-25076116

E-mail: jancvanderheide@gmail.com

 

 

 
Wie is online
We hebben 70 gasten online
Muziek aan/uit

There seems to be an error with the player !

Radio Paravaria