Als ik een miljoen...
Als ik een miljoen win...
 
De STAAT wil Patatkramen aan banden leggen omdat je van patat dik wordt...
De STAAT wil Patatkramen aan banden leggen omdat je van patat dik wordt...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. De inhoud van de brief is meestal een bemoedigend woord, een spreuk, (dag)horoscoop of iets anders op futurologisch gebied, mens & maatschappij of andere info uit het rariteiten kabinet dat leven heet...
Standen zon en maan
Weegschaal
Zon in Weegschaal
16 Graden
Ram
Maan in Ram
25 Graden
Volle maan
Volle maan
14 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home

Ik was hier..., tweede derde herdruk

AddThis Social Bookmark Button
 
1ikwashier
 
 
Boek: IK WAS HIER… kleurrijke graffiti op de deur van een leven…
 
…eerste druk 2019, tweede en derde herdruk 2020…
 
Feestelijke actieprijs voor het boek:
 
IK WAS HIER...
 
€ 23,95
 
We leven met z'n allen in moeilijke tijden, daarom ook een goede reden om als troost dingen cadeau te krijgen. Om te beginnen zijn:
 
 de verzendkosten van het boek gratis
 
U krijgt ook nog bij de aankoop van het boek cadeau: (indien besteld bij de webshop van uitgeverij Citadel)
 
* de download ‘Ontspan met Jan’
* gouden enveloppe met inhoud
* geluks edelstenen
* een pen
* een geplastificeerde boekenlegger
 
Verwen u zelf met een lekker dik (487 pagina's), hardcover boek!  

 

Als u het boek wilt bestellen: klik op de onderstaande betaallink: (als u het boek heeft besteld graag uw naam en adres mailen naar info@uitgeverijcitadel.nl )
 
 
of scan
 
 
Alvast veel leesplezier toegewenst!
Hartelijke groeten, Uitgeverij Citadel
 
 
1ikwashier
De Nederlandse Bibliotheekdienst Biblion heeft de volgende recensie geschreven:
 
'Ik was hier' : ...kleurrijke graffiti op de deur van een leven... / Jan C. van der Heide. - Oegstgeest : Citadel,
[2019]. - 487 pagina's ; 23 cm.
 
Eén van de beroemdste Nederlandse paragnosten heeft zijn autobiografie geschreven en dat levert boeiende lectuur op! Vele aspecten van zijn leven en (hypno)therapeutische praktijk komen aan de orde, veelal in de vorm van korte anekdotische verhalen, zoals de persoonlijke verhalen van zijn vele cliënten, onderzoek in spookhuizen, inzet bij opsporing van vermiste personen en optreden in de media. Er rijst een beeld op van een antiautoritaire, empathische persoonlijkheid met een groot gevoel voor rechtvaardigheid, die zijn eigen leed - zoals de dood van zijn vrouw - en dat van anderen tegemoet treedt met enigszins boerse humor en een van liefde gevuld hart. De kern van zijn therapie is dat woede en agressie eerst geuit moeten worden, voordat heling en vergeving plaats kunnen vinden. Zeer lezenswaardige autobiografie van een paragnost; sinds de jaren 70 is dergelijk werk niet of nauwelijks uitgegeven in Nederland.
 
Recensent: Frans Gerritsen
NBD Biblion
Afd. Redactie / BU Data
 
en reviews van de lezers
 
********************************

…IK WAS HIER…

…kleurrijke graffiti op de deur van een leven…

Jan van der Heide beschrijft in dit boek zijn leven als paragnost, (hypno)therapeut en coach. Verhalen uit het leven gegrepen. Of extremen uit het rariteitenkabinet van het bestaan dat leven heet…!

De zin van de factor X…, helderziendheid, het voorspellen van de toekomst en paranormale verschijnselen, er wordt helder over geschreven. Spookhuizen en geestverschijningen bezorgen je soms de koude rillingen… Om daarna weer tot rust te komen bij de engelen en gidsen. Is er een voortbestaan na de dood?

Zo schreef prof. dr. Hans Holzer, de beroemde Amerikaanse parapsycholoog, een boek over Elvis Presley. Die spreekt daarin over de grens van de dood en zegt: ‘Stop met drugs…! Ik leef en ben nu gelukkig, er is een leven na de dood… De reïncarnatieleer klopt…’.

‘Ik was hier…’ …kleurrijke graffiti op de deur van een leven…, …een paragnost/therapeut vertelt… Een halve eeuw uit de praktijk van het leven, Van der Heide’s ervaringen met mens en wereld. Een boek dat bij de lezer innerlijke deuren kan openen… Of het bevestigt wat je zelf altijd al hebt gevoeld en ervaren in je bestaan.

‘Ik was hier…’ kan een aanzet zijn om op een nieuwe manier naar je intuïtie te luisteren… Je paranormale vermogen verdient een harmonische plaats in je eigen leven…!

 

Uitgeverij: Citadel

Auteur: Jan C. van der Heide

het boek is eind 2019 verschenen, 2de en 3de herdruk 2020

Het fysieke boek: Ik was hier… …kleurrijke graffiti op de deur van een leven… is o.a. bij Uitgeverij Citadel te bestellen en het E-boek van deze titel.

 

 

 
Wie is online
We hebben 25 gasten online
Radio Paravaria