Ik weet van mezelf dat ik erg...
Ik weet van mezelf dat ik erg...
 
Iedereen denkt weleens in zijn leven dat ie gek wordt...
Iedereen denkt weleens in zijn leven dat ie gek wordt...
 
No images
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. De inhoud van de brief is meestal een bemoedigend woord, een spreuk, (dag)horoscoop of iets anders op futurologisch gebied, mens & maatschappij of andere info uit het rariteiten kabinet dat leven heet...
Standen zon en maan
Ram
Zon in Ram
19 Graden
Schorpioen
Maan in Schorpioen
25 Graden
Afnemende maan (Gibbous)
Afnemende maan (Gibbous)
19 dagen oud
Aantal bezoekers:

2021 VOORSPELLINGEN 2021

AddThis Social Bookmark Button
Voorspellingen 2021
 deel 1
 
Oegstgeest, 9 november 2020
 
 
© Jan C. van der Heide
 
 
Bij vooruitzien hoort een terugblik.
 
19 november 2016 deed ik de volgende voorspelling:
 
* In de USA zal de roep om impeachment van Trump sterk toenemen. De persoonlijkheid van president Trump vertoont wat deuken en vlekken die hem voor zijn ambt in de praktijk minder geschikt maken. In zijn vorm van regeren komen er wat narcistische, dwangmatige en neurotische trekjes naar voren die een negatieve invloed op de wereldvrede kunnen hebben. De omgeving legt Trump op regeringsniveau stevig aan banden. Het is de vraag of hij zijn termijn kan en zal afmaken…
 
 
Voorspelling 5 oktober 2018
 
* Niet een atoombom roeit de mensheid uit, maar de bacterie. Als we het over de toekomst hebben, moeten we niet zo zeer bang zijn voor de legers van andere landen. Maar erg bang zijn voor de tot de tanden bewapende bacteriën en virussen die de mensheid massaal gaan bedreigen. Nieuwe mutaties van de oude pest staan in de startblokken. Als ze toeslaan is het aantal slachtoffers niet meer te tellen. Het begint onschuldig…, een beetje moe, een beetje hoesten, een beetje aan de darmen…
 
 
Enkele andere uitgekomen voorspellingen, gedaan op 9 oktober 2019 voor 2020:
 
* Harry en Meghan hebben tamelijk vergevorderde plannen om zich buiten Engeland te vestigen.
 
 
* In feite is de recessie al bezig... Niemand begrijpt precies wat er gebeurt en niemand blijkt in staat om de afglijdende schaal op talloze terreinen te voorkomen, af te remmen of te stoppen.
 
 
Laten we ons verder op 2021 richten:
 
* Westerse legers, waaronder die van de NAVO-landen, worden gemobiliseerd in verband met een ellendige ontwikkeling in het Midden-Oosten, met name het gebied van Iran en Irak. Israël is paraat op oorlogssterkte. China speelt als nieuwe wereldleider bij de diplomatieke bemiddeling en oplossing van de mogelijke oorlogsdreiging een belangrijke rol.
 
* De waarde van Bitcoin en andere virtuele valuta schiet door het absolute plafond. Toch blijft op de wat langere termijn, de beste belegging in goud, andere edelmetalen en grondstoffen. (met name voor de fabricage van accu’s).
 
* Eén van de grootste cyberaanvallen in West-Europa is in aantocht. Massaal wordt het internet platgelegd en een tot dan toe onbekend virus blokkeert alle pc's. Waaronder die van nutsbedrijven. Beginnende brand van een belangrijk knooppunt van servers. Het gevolg is de nodige maatschappelijke ontwrichting. Draaiboeken voor noodscenario’s lopen vast. 
* De roep om een republiek in Nederland wordt steeds luider... Het Nederlandse koningshuis zal een nieuw charmeoffensief organiseren waarbij iedereen met een beetje koninklijk bloed wordt ingezet. De mogelijkheid is groot dat leden van het koningshuis een deel van hun inkomen wegschenken. Het zal op het Nederlandse publiek een grote indruk maken maar of het voldoende zal zijn om de monarchie in stand te houden is nog maar de vraag.
 
* Het vleesgebruik lijkt in Nederland per persoon weer toe te nemen. Maar de intensieve veehouderij gaat de mensen steeds meer tegenstaan. Steeds meer gaat men over tot de ongeschreven regel van n keer vlees per week.
 
* Er komt steeds meer weerstand tegen dierenproeven. En laboratoria krijgen te maken met bezettingen.
 
* Er wordt software met spraakgestuurde chips ontwikkeld waarmee je exact kunt aangeven welke informatie je wel of niet via het internet wilt ontvangen. De tirannie van de internetreclame wordt indien gewenst volledig geëlimineerd.
 
* De geur-tv is in aantocht. Als je naar een zee-natuurfilm kijkt kun je synchroon de zeelucht ruiken en bij beelden van vers gemaaid gras de geur ervan. Vieze luchten kun je aan- of uitschakelen. Als je deze geur-applicatie wilt gebruiken moet je wel zelf een chip laden die veel geheugen vergt.
 
* Al jaren wordt er gespeculeerd over de toedracht van het ongeluk van prinses Diana en zijn er diepgaande onderzoeken gedaan naar haar dood. Er zal een niet eerder gehoorde ooggetuige naar voren treden met onthutsende feiten.
 
* Er ontstaat voedselschaarste over de wereld en ook in Nederland. Het hamsterspook waart rond. De voedselbanken kunnen de vraag ook niet meer aan, er komen steeds langere wachtlijsten.
 
* Bij de Tweede Kamerverkiezingen in maart komt er een politieke aardverschuiving, een tweedeling. Links en rechts komen frontaal tegenover elkaar te staan, als afspiegeling van de maatschappij. Op vele terreinen staan deze twee groepen lijnrecht tegenover elkaar en niemand is bereid om een millimeter toe te geven of op onderdelen naar een compromis te zoeken.
 
* De economie ontwikkelt zich met rafels en is het beste te omschrijven als grillig, waarbij enige stabiliteit ver te zoeken is. De genoemde getallen, ook op andere gebieden waaronder het aantal coronadoden, worden tegen het licht gehouden en blijken totaal niet te kloppen.
 
* Het aantal werklozen en daardoor nieuwe armen neemt dramatische vormen aan.
 
* Het lijkt logisch en humaan om kwetsbaren zoals bejaarden in verpleeghuizen eerst te vaccineren. Maar er gaan steeds meer stemmen op dat deze als proefkonijnen worden gebruikt, omdat het vaccin, zelfs volgens de geneesmiddelenindustrie nog in een experimentele fase verkeert. De vaccins blijken onverwachte bijwerkingen te hebben zoals onverklaarbare ontstekingen. Er wordt zelfs één van de vaccins uit de roulatie gehaald.
 
* Versoepeling van de coronamaatregelen en de opleving van het virus gaan hand in hand. We moeten rekening houden met een erg hardnekkig, muterend en levensgevaarlijk virus.
 
* Een exorbitant hoog aantal faillissementen zal samenvallen met de derde coronagolf. Er lijkt daarna ook nog een vierde golf te komen.
 
* Biden wordt om gezondheidsredenen dikwijls vervangen door vicepresident Kamala Harris die bij de volgende presidentsverkiezingen als eerste vrouwelijke president verkozen zal worden.
 
* In de USA wordt Trump het vuur na aan de schenen gelegd wegens vermeende malversaties op financieel terrein. Trump antwoordt met de publicatie van een volgens hem alles onthullend boek.
 
© Jan C. van der Heide
 
Hypnotherapeut, paragnost en coach
 
www.jancvanderheide.com

 

 

 
Wie is online
We hebben 70 gasten online
Radio Paravaria