Ik kan een instrument bespelen...
Ik kan een instrument bespelen...
 
paragnost_jan_c_van_der_heide.jpg
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Tweelingen
Zon in Tweelingen
10 Graden
Maagd
Maan in Maagd
1 Graden
Jonge maansikkel (Crescent)
Jonge maansikkel (Crescent)
4 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home Paranormaal Koffiedik

Koffiedik

AddThis Social Bookmark Button

Er is vaak commentaar op paragnosten. De foute voorspellingen, mooie verhalen. Maar de slechtste koffiedikkijkers zijn: de beursanalisten, aandelenexperts, bankdirecteuren.  Dankzij hun adviezen zijn er tallozen het schip ingegaan, geruїneerd, te gronde gericht dankzij aandelen-, beurs-toekomstvisies en fantasierijke visioenen.  De bomen zouden uitbundig voorbij de hemel groeien, louter winsten zouden er worden gemaakt. Resultaat: aandelenbezitters moeten hun huis verkopen, de auto de deur uit doen. Schulden op hun aandelenportefeuille aflossen. In de ergste gevallen moeten ze aankloppen bij het bijstandloket.

De bankdirecteur zelf zet zijn eigen geld op een langlopende bankrekening! Een aandelenexpert gokt met zijn eigen geld niet op de beurs. Dat vertelt het koffiedik aan de meest eenvoudige paragnost. Conclusie: voor koffiedikkijken moet je niet bij je bank zijn. Want als het waar is wat de bankdirecteur zegt had hij zelf al op de Bahama's gezeten.

Pim

 

 
Wie is online
We hebben 51 gasten online
Muziek aan/uit

There seems to be an error with the player !

Radio Paravaria