Ik ben altijd vriendelijk naar een ander...
Ik ben altijd vriendelijk naar een ander...
 
paragnost_jan_c_van_der_heide.jpg
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Tweelingen
Zon in Tweelingen
13 Graden
Weegschaal
Maan in Weegschaal
12 Graden
Eerste kwartier
Eerste kwartier
7 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home Vragen aan Jan A. v.d. B. te L.: Ik had een vraag aan u, het gebeurde vorige zomer...

A. v.d. B. te L.: Ik had een vraag aan u, het gebeurde vorige zomer...

AddThis Social Bookmark Button

Beste Jan, 

Ik had een vraag aan u, het gebeurde vorige zomer.

Ik zat op de bank in de kamer, toen er opeens in mijn nek werd geblazen. Ik schrok heel erg, ik sprong op van de bank en m'n vriendin vroeg wat er was? Het kon geen wind zijn, want de bank staat tegen een muur. Het was zuiver blazen. Ik vond het doodeng, ik zat de hele avond aan m'n nek te wrijven. Het gevoel is over gegaan en ik heb er verder niet meer aan gedacht. Tot een paar maanden terug, toen zat ik weer op de bank. Ik was met m'n werk bezig. Voor mijn gevoel ging er iets heel snel voorbij. Het ritselde ook een beetje. Het was iets groens of zwarts, het ging zo snel. Ik vond het weer doodeng, het leek wel of ik in een achtbaan zat. Ik heb het later verteld aan een paar mensen en die moesten erom lachen. Ik word er nu nog mee geplaagd. Ik blijf er toch wel mee bezig.

Ik hoop dat u mij kunt helpen, en misschien zeggen af het iets betekent. Ik ben zelf een vis van horoscoop en zeg meestal dingen die vaak uitkomen. Zou dat allemaal met elkaar te maken kunnen hebben. Ik weet het niet. Ik heb geen idee.

Met vriendelijke groet, 

A. v.d. B. te L.

Antwoord:

 

Beste A., 

Met belangstelling en een zeker medeleven heb ik je brief gelezen. We zetten de zaken eens rustig op een rijtje. Met als uitgangspunt "altijd rustig blijven", welke paranormale fenomenen zich ook voordoen, er kan je niets gebeuren!

Welke sensaties vonden er plaats: blazen in je nek, iets ritselends zwarts, groens ging voorbij, het gevoel in een achtbaan zitten... Indien we het zoeken in een psychologische verklaring: je hebt een stressvolle, emotierijke tijd achter je liggen? In de relatiesfeer? De verschijnselen kunnen wijzen op "wervelingen" op bio-energetisch gebied, een "aura in beweging". Die in kalmere tijden weer volledig tot rust zal komen.

Een andere verklaring zou kunnen zijn: gezien je gevoeligheid, intuïtie "vang" je bepaalde emoties, energie op van andere mensen. Met name van je vriendin. Misschien kunnen jullie daar samen eens over praten? Het uitwisselen van gedachten op dit gebied kan op diverse fronten een duidelijkheid geven. En mensen in je omgeving die om je ervaringen lachen? Laat ze schateren. Ze weten niet beter of zijn niet wijzer zullen we maar denken. Ik neem je in ieder geval wèl serieus. En mocht je ooit nog zo'n ervaring hebben, nogmaals er kan je niets gebeuren. Registreer je gevoelens en schrijf ze op. 

Ik wens je sterkte en veel positiviteit,

met vriendelijke groeten,

Jan C. van der Heide
hypnotherapeut en paragnost

 
Wie is online
We hebben 149 gasten online
Muziek aan/uit

There seems to be an error with the player !

Radio Paravaria