Ik vind mezelf...
Ik vind mezelf...
 
paragnost_jan_c_van_der_heide.jpg
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Kreeft
Zon in Kreeft
13 Graden
Schorpioen
Maan in Schorpioen
5 Graden
Eerste kwartier
Eerste kwartier
7 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home Vragen aan Jan X.V. te C.: Ik val meteen met de deur in huis. Ik heb steeds de neiging om zelfmoord te plegen

X.V. te C.: Ik val meteen met de deur in huis. Ik heb steeds de neiging om zelfmoord te plegen

AddThis Social Bookmark Button

Beste Jan,

 

Ik val meteen met de deur in huis. Ik heb steeds de neiging om zelfmoord te plegen. Aan één kant wil ik dat helemaal niet en toch speel ik steeds met de gedachte. Ik voel me vaak zo leeg en hol van binnen. Dikwijls heb ik het gevoel wat heeft alles voor zin, wat is nu de betekenis van een mens. Ik kom er allemaal niet uit. Soms denk ik gek te worden. Ik durf niets tegen familie te zeggen, ik weet eigenlijk niet met wie ik mijn zelfmoordneiging moet bespreken. Daarom schrijf ik jou maar. Kan je me een handvat geven? Help me alsjeblieft. 

X.V. te C.

 

 

Antwoord

 

Beste X, 

Je verdrietige briefje heb ik met medeleven gelezen. Voordat iemand een dergelijke tekst schrijft zal er waarschijnlijk een zee van ellende aan vooraf zijn gegaan. Het ‘hoe’ en ‘wat’ kan ik natuurlijk niet vanaf deze plaats bepalen. Je schrijft: ‘Soms denk ik gek te worden’ Laat ik met een geruststelling beginnen. Soms denk ik dat ook, iedere sterveling heeft dat weleens ‘gek’ denken te worden. Maar we worden het niet…!

Je vraagt aan mij om je een handvat te geven. Dat zou bijvoorbeeld een wedervraag kunnen zijn. Wat denk je met zelfmoord te bereiken? Geloof je in reїncarnatie? Waar blijft je ziel na de dood? Denk je dat er zoiets is als een hemel?

Sluit je ogen eens en denk aan de mens die jij het meest lief hebt of had. En vertel aan hem/haar dat je steeds aan zelfmoord denkt. De neiging heel sterk is. Luister goed wat deze liefste mens tegen je zegt.

Als je mij op bovenstaande vragen eerlijk antwoord wilt geven, schrijf ik je een brief met één groot handvat, waar je je zelfs en mogelijk met handen en voeten aan kunt vasthouden.

Maar doorbreek eerst je eigen gedachten en gevoelens van wanhoop en geef mij a.u.b. antwoord op mijn vragen. Je antwoorden kunnen mij helpen om je vraag te beantwoorden. 

En ondertussen stuur ik je van hier al mijn positieve krachten. En ik kijk uit naar je antwoorden, die ongetwijfeld vervuld zullen zijn van spirituele inzichten. 

Hartelijke groetjes,

Jan C. van der Heide
Hypnotherapeut en paragnost

 

 

 

Vraag:

 

Beste (en misschien mag ik lieve) Jan (zeggen), 

Ik ben de vrouw, X.V. te C., die steeds de neiging heeft om zelfmoord te plegen. Ik heb je eerder een brief geschreven. In je antwoordbrief stelde je me een aantal vragen. Waarop ik hier volgend eerlijk antwoord op geef.

Jouw vraag 1) Wat denk je met zelfmoord te bereiken?

Mijn antwoord: Ik weet eigenlijk niet wat ik ermee wil bereiken. Dat ik uit deze ellende van de aarde misschien ben? Geen verantwoording meer hebben. Rust krijgen.

Jouw vraag 2) Geloof je in de reїncarnatie?

Mijn antwoord: In reїncarnatie geloven? Bij het idee al word ik beroerd. Dat je eigen persoonlijkheid nergens meer is.

Jouw vraag 3: Sluit je ogen eens en denk aan de mens die jij het meest lief hebt of had. En vertel aan hem/haar dat je steeds aan zelfmoord denkt. De neiging heel sterk is. Luister goed wat deze liefste mens tegen je zegt.

Mijn antwoord: Toen ik mijn ogen sloot werd ik heel erg geëmotioneerd. Mijn vader stond voor me. Hij is overleden toen ik 12 was. Hij zei tegen me: ‘Xandra leef’. Ik geef je letterlijk door wat ik heb gezien en gehoord dat zei mijn vader.

Jouw vraag 4: Waar blijft je ziel na de dood?

Mijn antwoord: Ik weet niet waar mijn ziel blijft, maar ik hoop dicht bij mijn vader.

Jouw vraag 5: Denk je dat er zoiets is als een hemel?

Mijn antwoord: Ik hoop dat er zoiets is als een hemel en dat ik dicht bij mijn vader mag zijn. 

Beste Jan, ik heb jouw vragen naar volledige eerlijkheid en waarheid beantwoord. Welk handvat kan je me geven om verder te kunnen en gaan? Dat ik mijn vader zag was al een schitterende ervaring. 

Met vriendelijke groeten, 

Xandra V. te C.

 

 

 

Antwoord:

 

Beste Xandra,

Hartelijk dank voor je eerlijke antwoorden op mijn vragen. Welk handvat ik je kan geven zodat je verder kunt? Je lieve vader zei tegen je: ‘Xandra leef!’. Wat zou ik daar nog als eenvoudig medemens/therapeut aan kunnen toevoegen? De genen die je in je diepste innerlijk van je vader draagt. Jouw vader (en moeder), de reden waardoor jij bestaat: ‘Jouw enige en unieke vader’ die zegt: ‘Xandra leef’. In zijn woorden zit alles! Het zou bijna oneerbiedig zijn als ik mijn ‘handvat’ eraan zou proberen toe te voegen. Het valt allemaal in het niet bij je vaders woorden: ‘Xandra leef!’ 

Na een rijk en vruchtbaar leven, als je een grijze, oude vrouw bent staat er eentje (en mogelijk meer) op je te wachten maar in ieder geval: ‘Jouw vader’. Hij wil dat je leeft! En dat je tijdens je leven iets van je bestaan maakt. Voor mij kan je niets mooiers uit de hemel als geschenk krijgen! Jouw vader is naar mijn inzichten je beschermengel! 

Ik wens je alle krachten en spirituele positiviteit toe. Een vader die zo over zijn kind waakt, zelfs vanuit de hemel. Op het leven van zo’n dochter kan alleen maar zegen rusten…! 

Hartelijke groetjes,

Jan C. van der Heide
hypnotherapeut en paragnost

 
Wie is online
We hebben 155 gasten online
Muziek aan/uit

There seems to be an error with the player !

Radio Paravaria