Ik ben psychisch...
Ik ben psychisch...
 
paragnost_jan_c_van_der_heide.jpg
E-mail / nieuwsbrief
Periodiek kunt u na inschrijving, een ‘Nieuwsbrief’ ontvangen. Het woord ‘Nieuwsbrief’ is misschien wat te groot uitgedrukt, de inhoud is meestal een enkel bemoedigend woord, een spreuk of een daghoroscoop.
Standen zon en maan
Tweelingen
Zon in Tweelingen
12 Graden
Maagd
Maan in Maagd
29 Graden
Eerste kwartier
Eerste kwartier
6 dagen oud
Aantal bezoekers:
Home Krom-Recht Anna Aangifte en procesverbaal

Aangifte en procesverbaal

AddThis Social Bookmark Button
Aangifte en opgemaakt procesverbaal

Tegen de LUMC-specialist Prof. Dr H. heb ik bij politie/ justitie aangifte gedaan. Er is, op last van de officier van justitie, door het hoofd van de recherche een procesverbaal opgemaakt.

Op zes strafwetsartikelen kan de specialist eventueel worden vervolgd, waaronder het strafwetsartikel: ‘Zware mishandeling, zonder wapen, de dood tengevolge hebbende...’.

 

DE STAND VAN ZAKEN  

NA DE AANGIFTE EN HET OPMAKEN VAN HET PROCESVERBAAL

Prof. Dr. H. (en ziekenhuis) weigerden iedere vorm van medewerking te verlenen aan de Officier van Justitie. Bij herhaling en pertinent wezen ze in de onderhavige kwestie een verhoor door politie/ recherche af.

Een strafrechterlijk vooronderzoek bevolen door de Officier van Justitie uit te voeren door het politie-apparaat! Als verdachte weigeren om mee te werken aan een verhoor door de recherche/ politie...!  

Een verdachte heeft natuurlijk het recht om te zwijgen, geen bijdrage te leveren aan zijn eigen (eventuele) veroordeling.

Een Prof. Dr. heeft echter, mede gezien het hoge opleidingsniveau, een voorbeeldfunctie voor de hele medische beroepsgroep. En dient zich, alleen al uit hoofde van zijn functie, op te stellen als een waardig vertegenwoordiger van die medische stand. Derhalve is de houding van een Prof. Dr. ernstig te laken en wel door de veronderstelling het hoogste gezag in Nederland te kunnen trotseren.

Van iemand met een dergelijke positie mag verwacht worden dat hij zich gezagsgetrouw opstelt. En zich in opdracht van dat gezag, als verdachte in een strafrechterlijk vooronderzoek laat verhoren door het politie-apparaat.

De Officier van Justitie heeft, na de weigering van Prof. Dr. H. om mee te werken, contact opgenomen met de rechter-commissaris.

De rechter-commissaris heeft inmiddels een getuige in deze kwestie gehoord. Tijdens deze zitting zegden de advocaten van Prof. Dr. H. opeens alle medewerking toe.

De rechter-commissaris zal Prof. Dr. H. als verdachte verhoren.  


>> uitspraken MEDISCH TUCHTCOLLEGE en LUMC-

      klachtencommissie

 
Wie is online
We hebben 69 gasten online
Muziek aan/uit

There seems to be an error with the player !

Radio Paravaria